• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süpriz Gebeliğim

alpilog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
28
Öncelikle Rabbimden bu mübarek günlerde kim evlat hasreti çekiyorsa tez vakitde evlat haberiyle neşelensin. 3 gün önce 6 günlük adet gecikmesi yaşamam sebebiyle adet söktürücü mü alsam diye eczaneye gittim çünkü adetlerim genelde 3,5 gün geç geliyordu doktor da pcosunuz var dedi. İlk çocuğumu 2 sene uğraşlarla kucağıma aldığım için kolaylıkla süpriz bir şekilde gebe kalma ihtimali mi hiç düşünmüyordum. Neyse adet söktürücü almayayım muhtemelen oruç tutuyorum bünyem açlıktan ötürü geciktirdi reglimi diye düşünüp hamilelik testi aldım. Eczanedeki kız hangisini vereyim dedi farketmez dedim bir tane erken gebelik testi 1 tane de normal gebelik testi aldım ve tamamen imkansız diyerek eve geldim. Daha idrarımı yapar yapmaz çift çizgiyi görünce şok oldum inanamadım eşimi arayıp ben galiba hamileyim dedim.şoktaydık inanın bir seferlik ve düşük gebe kalma ihtimali gününde yaşanan bir durum ile gebe kaldım. Burdan kısa ve net söyleyeceğim şu ki kafanız rahatken bu işi bir iş olsrak görmediğiniz zaman geliyor bebekler. Aman ya dediğiniz zamanlarda, o yüzden gebe kalamayan kardeşlerim bende ilk bebeğim de bunu bir iş olarak görüp uzun uğraşlar sonucunda gebe kalmıştım fakat bu mercimek süpriz yaptı bize ☺️ sakin olun, mutlu olun ve rutinde kalın. Bebek yapmak için yapmayın iş olarak görmeyin bu işi kafanızın en berrak olduğu zamanlarda bebeğiniz olacak Allahın da izniyle

Tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alın darısı başımıza🌷

Back
X