Arkadaşlar supriz gebelik olduğunda hiç ama hiç bebek dusunmediniz tedbirde aldınız ama takdir edilen farklı oldu ve bir bebeğiniz oldu..asla ama asla diordunuz hatta başka küçük bebeklerinizde var ama aldırmanin vebalini düşünüp doğum yaptınız..sonrasında bu bebeğe karşı o istememenin bir duygusu bir duvarı oluyormu?? Neden sordum supriz bebekmisim..annem hiç istememis kendini çaresiz ve yetersiz hissetmiş ama severekte bakti.fakat kaç yaşında kadınım aramızda bir duvar var.bzen bu duvarın beni istemeden doğurması ile ilgisi varmı diye düşünüyorum.ablam olsun abim olsun onların sorunları ile yeterince ilgileniyor ama bana gelince kendi başıma halletmemi istiyor tükeniyor.bir tokadını dahi yemedim çok severdi ama aşırı ilgisizdi hala da ilgisiz.aslinda annemin limiti iki çocukmuş diorum bazen.ona ağır gelmişim.en uysal çocuk olmama rağmen yinede zorlandı.ablam her istediğini yaptırır ama ben bunu dile getiremem hep olgun olmalıyım.hep daima ona ihtiyaç duymamaliyim.duyarsam hoşlanmıyor.ama ablama öyle değil.