süpriz sonuç

zaten hafta hesabi adetin ilk gununden hesap ediliyor. 6 haftalikla uyumlu degerlerin. rabbim saglikla kucagina almaya nasip etsin allahim isteyen herkese versin insallah

Gozunuz aydin:21:.
Cok sevindim adiniza ya:KK60:.
Babamiz biliyomu?
Soyledinizmi?

merhabalar
bir buçuk yıldır gebelik tedavisi görüyorum. iki aşılama oldum. iki ay ara verdim. bu ay adet tüp bebeğe karar vermiştim.
adetim çok düzensizleşti. geçen ay ilaç kullanarak adet olabilmiştim. bu ayda öyle yapmam gerekti. adetim yine üç hafta geçmişti çünkü. ilaç kullamadan önce emin olmak için test yaptırdım sağlık ocağında.
15000.00 çıktı sonuç.
hamilesin dedi bana aile hekimi. şaşırdım kaldım. altı haftalık olduğunu söyledi. buna kafam takıldı. adetim geçeli üç hafta olmamıştır daha. altı hafta olabilir mi budurumda sizce?
çok şaşkınım.

birde ablam da hamile oldu ancak kese canlanmadı düşük yaptı. acaba bu sonuçlara göre bende öyle bir risk taşıma durumum var mıdır?

şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için...
tebrik ederim:)
bende öğrendiğimde 6 haftalık hamileydim adetim 10 gün gecikmişti. bunlari 8 haftalık olunca ilk keseyi gördüm. keseyi erken görenler kaybediyor. bende 8 haftalikten baktirdim.

Gozunuz aydin:21:.
Cok sevindim adiniza ya:KK60:.
Babamiz biliyomu?
Soyledinizmi?

evet dün söyledim:) tedaviye ara verdiğimiz bir ayda oldu. oysa adetimin gelmesini ve tüp bebeğe başlamayı bekliyorduk ama çok şükür böyle oldu.
inanmadı epey baba:) şaka yapıyorsan çok kötü olur deyip durdu.
zor inandırdım:)

tebrik ederim:)
bende öğrendiğimde 6 haftalık hamileydim adetim 10 gün gecikmişti. bunlari 8 haftalık olunca ilk keseyi gördüm. keseyi erken görenler kaybediyor. bende 8 haftalikten baktirdim.

benim şuan beş haftalık mış. ama bugün keseyi gördük. yani kaybediyorlar derken erken oluşması riskli miymiş?

benim şuan beş haftalık mış. ama bugün keseyi gördük. yani kaybediyorlar derken erken oluşması riskli miymiş?
evet riskliymiş.. biriside senin gibi 5 haftalikken baktirmişti.. hastane sorasi kanamasi başlamiştir.. şimdi oluşma zamani alttan baktiriryolar keseyi.. inş bi sorun olmamiştir ya.

Hayirli ugurlu olsuuun Rabbim saglikla hayirla kucaginiza almayi nasip etsin..mumkun mertebe netten uzak dur sana tavsiyem.. aklina takilan bisey oldugu zaman doktoruna danis nete degil kafana cok takiyosun sonra.

M merallde canım hayırlı olsun hayırlısı ile kucağınada alırsın inş..
bişey olmaz allahın izni ile değerlerin yüksek ama çoğul gebelik olabilir belki
meraklanma bende 5. haftada gördüm
çocuğum karnımda duruyor
şükür kaç haftalık olduk
arkadaşlar ilginçsiniz yani felaket tellalığın luzumu yok
ki arayış içinde olan bi anne adayı kendiğilinden değil ama sizin laflarnızdan strese girecek kadın

Back
X