Süprizim Şuan Yolda 9 Ay Sonra Kucağımda İnşallah :)))

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Merhabalar kızlarrr :))

uzun bir süre aranızda yoktum biliyorum ama size harika bir haber ile geri döndüm. Aslında 1 sene sonra aralık ayı gibi düşünüyorduk ama Rabbim bu aralık ayını nasip etti bize :)

Geçtiğimiz kasım ayında ki a.tarihim 8 kasımdı. BAT ise 6 aralıktı. geçtiğimiz ay karnıma gece birden öyle bir kramp girdiki ayağa giren kramplardan farkı yoktu yere yattım resmen kalkmakta zorlandım. Ama aklımın ucundan geçmedi. Bu ay ise bir kaç kez daha kısa süreli olarak aynı krampları görmüştüm. Aşırı can yakıcıydı anlam veremiyordum. hatta eşim hamilemisin diye sevinerek sordu. Tabiki de değildim. Tamam korunmuyorduk ama aylarca korunmamamıza rağmen gerçi uğrasmıyordukta olsun diye ama olmuyordu. Ayrıca 1 haftadır belim ve sırtım inanılmaz ağrıyordu. Sabahları sırt ağrısıyla uyanıyor eşime masaj yaptırııyordum.Daha çok zamanı var diye düşünüyordm hep. En son bir gün baş arğısıyla uyandım tamam dedim bu sefer hastalancam. Adetim 5 gün geçmişti. Dayanamadım minoset aldım yetmedi majezik aldım. Ama sonunda geçmişti baş ağrım. ertesi gün eczanenin önünden geçerken iki tane test aldım. biri o gün için biri ise ertesi sabah içindi. Eve gider gitmez bir heyecanla yaptım. ellerimi yıkadım soluma bir baktım çift çizgi. Gözlerime inanamadım. eşime gösterdim kayınvalideme gösterdim çığlıklar sevinçler. Ama yinede ya bozuksa test dedik. Ertesi gün sabahı zor ettik saat 5 te kalktık ben artık tutamıyordum idrarımı hemen teste sarıldım. İdrarım her sabah daha da koyu geliyordu. Gün içerisinde normale dönüyordu. Bu sefer Çizgi daha da koyu oldu kızlar. Uyku sersemi rüya görüyorum sandım. Saat 8 gibi hemen hastahaneye koyulduk. Beta hcg 469 çıktı hamileymişim :))

Bu nasıl bir mutluluk .Biz çok erken farketmişiz sanırım hamileliğimi. Henüz baloncuk halinde benim meleğim. Daha keseye tutunmadı kalp atışı duyulmadı. Gelecek cuma keseye de tutunacak inşallah. :))) Görmeye gideceğiz meleğimizi :)

Darısı anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımın başına :emir_bebek::nazar:

hayırlısı olsun inş.rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin çok güzel bir duygudur

tahmin edebilirim bende istiyorum yaklaşık 5 aydır inş.bizimde olacak

bende senin gibi tahmin etmediğim bir günde öğrenicem inş.darısı bana

ve tüm isteyenlere inş.

çoook teşekkür ederim arkadaslar :) Darısı bebiş bekleyen tümmmmmm kk üyelerine tüm anne adaylarına :))

Back
X