• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süpürge önerisiiiii

oylesinebirii0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
28
bana 10-15 bin aralıgında kablosuz dikey süpürge önerirmisiniz ? bende arnica var maalesef performansı 1 yılda düştü çektiğini özellikle halıdaki kıl tüyü ileri geri yaparken geri bırakıyor. önerilerinizi bekliyorum

bana 10-15 bin aralıgında kablosuz dikey süpürge önerirmisiniz ? bende arnica var maalesef performansı 1 yılda düştü çektiğini özellikle halıdaki kıl tüyü ileri geri yaparken geri bırakıyor. önerilerinizi bekliyorum
dyson v8 tavsiye ederim

Kesinlikle dyson alın firma ürününün arkasında en ufak sorunda yenisini gönderiyorlar benim filtre sorun verdi bir hafta içinde yenisini gönderdiler

Bende bekliyeyim şurada belki robot süpürge önerisi çıkar ☺️
Robot alma roborock s5 max var bende ilk iki yıl çok memnundum şuan 4.yila girecek bir bucuk yıldır düzgün supurmuyo sürekli peşindeyim ya da başka süpürgeyle ardından geciyorum🥹

Bazen hiç ummadığın markanın çok iyi süpürgesi denk geliyor, mesela benim öyle oldu:) ama özellikle ağır olmamasına dikkat edin. Bosch almayı düşünüyordum, hatta birkaç modeline mağazada baktım, çok ağır geldi. 2,5 kg üzeri yoruyor insanı.

Back
X