Ceyizim için dikey supurge almak istiyorum .sessiz çalışan emiş gucu yüksek.ergonomik şık fazla yer kaplamayan bir supurge arıyorum .günlük toz almak için falan kullanılmayacağım bayağı bayagitemizlik için kullanacağım supurge tavsiyelerine ihtiyacim var.
Ceyizim için dikey supurge almak istiyorum .sessiz çalışan emiş gucu yüksek.ergonomik şık fazla yer kaplamayan bir supurge arıyorum .günlük toz almak için falan kullanılmayacağım bayağı bayagitemizlik için kullanacağım supurge tavsiyelerine ihtiyacim var.
Şimdi diyosunki dikey süpürge olsun, çekiş gücü yüksek sessiz olsun temizlik için kullanabileyim. Peki. Fakat dikey süpürgelerin en sessiz çalışanları şarjlı olanlarıdır -ki onların da emiş güçleri yüksek bi güce sahip değildir. Max. 18 V
Emiş gücü yüksek olanları değerlendiricek olursakta elektrikten güç alarak yüksek emiş gücüne sahip olanlar mevcuttur. 1600 W'lık motor gücüne sahip olan Fakir'in Darky modelleri buna en güzel örneklerden biridir ancak bunların hiçbiri sessiz çalışmaz. 220 W'lık emiş gücü olduğundan dip köşe temzliklerini rahatlıkla yapablirsin ancak ses anlamnda dediğim gibi dikeylerde sessiz çalışanını bulman çok zor. 76 dB gürültüsü var.