- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi eniyikadinoyuncu
Kizlar bu esyalarinizi evde nereye koyuyorsunuz? Hadi resimleri atalim. Benim duzenli değil. Bos odada duruyor. Sizinkilere bakip fikir edinecegim. Duzenleyince ben de foto eklerim. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Utumu ben gardrobuma koyarim.Kizlar bu esyalarinizi evde nereye koyuyorsunuz? Hadi resimleri atalim. Benim duzenli değil. Bos odada duruyor. Sizinkilere bakip fikir edinecegim. Duzenleyince ben de foto eklerim.![]()
Valla cnm insan istiyo su olsun bu olsun.Ütüm gardırobun içinde aaskıdaki kıyafetlerin altında.
Ütü masası gardıropla duvar arasındaki boşlukta
Çamaşırlığım hiç boş kalmaz. Misafir geldiğindnr toplar yatak odasının kapısının arkadına koyarım. Oraya girilmeyip görülmediği için.
Viledam banyoda her gün kullanılıyo. Küçük süpürgem sürekli elimin altında. Biri geldiği zaman yine bir kapının arkadına def ediliyor.Büyüğü Koridordaki askılık ayakkabılık olan dolabın içine koydum.Başka yer bulamadım:/
Keşke bi ardiyem olsa.
Aynen öyle. Kiracı olunca çivi çakmaya çekiniyosun..Valla cnm insan istiyo su olsun bu olsun.
Kiraciyim ben. Kendi evim olsun guzel bi dolap yaptirip icine koyacagim ins.
Boyle idare ediyorum.
Bide sadece kiraci olmak degil.Aynen öyle. Kiracı olunca çivi çakmaya çekiniyosun..
Orta dolap iyi olmus.Utumu ben gardrobuma koyarim.
5 kapili 2 kapi esime diger 2 kapi bana.
Orta aynali kisima utumu askilarimi.
Yikaanip katlanip ama utulenmeyen camasirlarimi ve cantalarimi canim.
Supurgem askiligimin yaninda duruyor.
Gerek yok onu bi yere koymaya surekli elimin altinda olmasini isterim.
Ütüm gardırobun içinde aaskıdaki kıyafetlerin altında.
Ütü masası gardıropla duvar arasındaki boşlukta
Çamaşırlığım hiç boş kalmaz. Misafir geldiğindnr toplar yatak odasının kapısının arkadına koyarım. Oraya girilmeyip görülmediği için.
Viledam banyoda her gün kullanılıyo. Küçük süpürgem sürekli elimin altında. Biri geldiği zaman yine bir kapının arkadına def ediliyor.Büyüğü Koridordaki askılık ayakkabılık olan dolabın içine koydum.Başka yer bulamadım:/
Keşke bi ardiyem olsa.
Ben de kiraciyim. Simdiden fikir ediniyorum. Internette resimlere bakip kaydediyorum begendiklerimi. Insallah genis bir dolap yaptiracagim. :)Valla cnm insan istiyo su olsun bu olsun.
Kiraciyim ben. Kendi evim olsun guzel bi dolap yaptirip icine koyacagim ins.
Boyle idare ediyorum.
Ütü odam var ütüm va masası orda.
Ütü odamda tahtadan bır dolap alt tarafına süpürgemı koyuyorum.
Viledamda wc de zaten sureklı doludur hep kullanırım yanı.
İş yerındeyım foto koyamıyorum :)