Supurge , vileda , camasirlik , ütü vs...

eniyikadinoyuncu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
6.345
5.659
198
Kizlar bu esyalarinizi evde nereye koyuyorsunuz? Hadi resimleri atalim. Benim duzenli değil. Bos odada duruyor. Sizinkilere bakip fikir edinecegim. Duzenleyince ben de foto eklerim. :KK39:

Kizlar bu esyalarinizi evde nereye koyuyorsunuz? Hadi resimleri atalim. Benim duzenli değil. Bos odada duruyor. Sizinkilere bakip fikir edinecegim. Duzenleyince ben de foto eklerim. :KK39:
Utumu ben gardrobuma koyarim.
5 kapili 2 kapi esime diger 2 kapi bana.
Orta aynali kisima utumu askilarimi.
Yikaanip katlanip ama utulenmeyen camasirlarimi ve cantalarimi canim.

Supurgem askiligimin yaninda duruyor.
Gerek yok onu bi yere koymaya surekli elimin altinda olmasini isterim.

Ütüm gardırobun içinde aaskıdaki kıyafetlerin altında.
Ütü masası gardıropla duvar arasındaki boşlukta
Çamaşırlığım hiç boş kalmaz. Misafir geldiğindnr toplar yatak odasının kapısının arkadına koyarım. Oraya girilmeyip görülmediği için.
Viledam banyoda her gün kullanılıyo. Küçük süpürgem sürekli elimin altında. Biri geldiği zaman yine bir kapının arkadına def ediliyor.Büyüğü Koridordaki askılık ayakkabılık olan dolabın içine koydum.Başka yer bulamadım:/
Keşke bi ardiyem olsa.

Çamaşırlığım hiç boş kalmaz. Misafir geldiğindnr toplar yatak odasının kapısının arkadına koyarım. Oraya girilmeyip görülmediği için.
Viledam banyoda her gün kullanılıyo. Küçük süpürgem sürekli elimin altında. Biri geldiği zaman yine bir kapının arkadına def ediliyor.Büyüğü Koridordaki askılık ayakkabılık olan dolabın içine koydum.Başka yer bulamadım:/
Keşke bi ardiyem olsa.
Valla cnm insan istiyo su olsun bu olsun.
Kiraciyim ben. Kendi evim olsun guzel bi dolap yaptirip icine koyacagim ins.
Boyle idare ediyorum.

Ütü odam var ütüm va masası orda.
Ütü odamda tahtadan bır dolap alt tarafına süpürgemı koyuyorum.
Viledamda wc de zaten sureklı doludur hep kullanırım yanı.
İş yerındeyım foto koyamıyorum :)

viledam banyoda durur , Ütü, masası ve çamaşırlığım da boş odam var kullanmadığım depo gibi yada misafir gelince yatıya ona verdiğim hep orda durur

Bu soru tam benlık olmus

Bebegım olacagı ıcın balkonsuz 2+1 evımde ıvır zıvır ve calısma odası olarak kullandıgım odayı bosalltım mecburen
Utuyu yatak odasında dolaba, utu masasını ebeveyn banyosunda dık bır sekılde koydum, supurgem de ebevryn banyosunda

camasırlık mutfakta:) Mısafır geldıgınde yatak odasına koyarım sanırım. Not: balkon yok. Balkonun varsa ve kapalıysa balkona koyabılırsın

Boş bir odam var.
Ütü masam orada ve kendilinden dolaplı.
f-comfy-home-ah-ap-dolapl-t-masas-beyaz-dbu001.jpg

Şundan. Dolabına ütümü, ütülenecekleri koyuyorum.
Aynı odada süpürgem duruyor.

Viledalar banyoda.
Çamaşırlık şuan balkonda, çamaşır asacağım zaman silip öyle asıyorum toz oluyor tabi.

Sonra onu da ütü odasına alabilirim..

ütü gardropta ütü sepetinin üstünde duruyor. gardrobum8 kapılı. temizlik kovası banyoda kapının arkasında duruyor. balkonum panjurlu olduğu için ütü masası, süpürge ve çamaşırlığı balkona koyuyorum. ilerde ben de balkona dolap yaptırıp hepsini oraya kpymayı düşünyorum.

kızlar sizin de banyoya kullandığınız ayrı, banyo haricinde salon+mutfak+yatak odası vs. yerlere kullandığınız vileda ayrı mı?

Utumu ben gardrobuma koyarim.
5 kapili 2 kapi esime diger 2 kapi bana.
Orta aynali kisima utumu askilarimi.
Yikaanip katlanip ama utulenmeyen camasirlarimi ve cantalarimi canim.

Supurgem askiligimin yaninda duruyor.
Gerek yok onu bi yere koymaya surekli elimin altinda olmasini isterim.
Orta dolap iyi olmus.
2 tane supurge var bende de. Ortalikta durması hoşuma gitmiyor. :mad:
Keşke bi ardiyem olsa.

Ardiye cok işe yariyor. Olsa her seyi toplar. :21:

Valla cnm insan istiyo su olsun bu olsun.
Kiraciyim ben. Kendi evim olsun guzel bi dolap yaptirip icine koyacagim ins.
Boyle idare ediyorum.
Ben de kiraciyim. Simdiden fikir ediniyorum. Internette resimlere bakip kaydediyorum begendiklerimi. Insallah genis bir dolap yaptiracagim. :)

Ütü odam var ütüm va masası orda.
Ütü odamda tahtadan bır dolap alt tarafına süpürgemı koyuyorum.
Viledamda wc de zaten sureklı doludur hep kullanırım yanı.
İş yerındeyım foto koyamıyorum :)

Kimse foto koymadi. Olsa iyi olur fikir ediniriz. :KK51:

ikeanın süpürge ve ütü masasını aldığı uzun ince bir dolabı vardı geçen sene mağazada görmüştüm. bir bakabilirsiniz ona

gardrobumla duvarin arasinda 35 cm lik bir bosluk vardi kapimin arkasinda. babam malum emekli olunca ona bir dolap yaptirdim orasi icin. utu masasi( buyuk ve kucuk iki boy) utu asma aparati,supurge, buhar makinasi, seyahat utusu, sarzli supurge ve aparatlari, baskul hepsi bu dolabin icinde duruyor. 20160121_010237.webp 20160121_010231.webp 20160121_010214.webp

bu arada evlenirken buyuk elektrik supurgesi alamamistim bu minikle idare ediyordum. sonra baktim bu cok pratik ve isimi goruyor hic almadim:) vileda kullanmiyorum onun yerine buharli temizleyici kullaniyorum . camasir makinamda kurutmali oldugu icin camasir askisina da ihtiyacim yok:)

Back
X