süpürgem :) samsung concerto elektrik süpürge sessiz çalışıyor..:)

canım tam hatırlayamadım çeyizime kaldırdım ama tekrar bakacağım üstüne sanırım 8690 değil şu adrestekinin aynısı oradan bakabilirisin şekillerle gösteriyor.

Samsung Concerto Vacuum Cleaner (Bagless) - SC8790 - vacuum cleaners - vacuum cleaners | SAMSUNG

Merhaba öncelikle güle güle kullanın

Bir kaç sorum olacak
Linkte belirttiğiniz model 8790 ?? 8690 ve 8680 değil sizinki hangisi ben anlayamadım??

Bir de 8680 ve 8690 arasındaki fark nedir??
Son olarak belirttiğiniz linkteki 8790 modelini türkçe sayfalarda bulamadım türkiyede satılıyor mu bunu diğerlerinden farkı nedir

Merhaba öncelikle güle güle kullanın

Bir kaç sorum olacak
Linkte belirttiğiniz model 8790 ?? 8690 ve 8680 değil sizinki hangisi ben anlayamadım??

Bir de 8680 ve 8690 arasındaki fark nedir??
Son olarak belirttiğiniz linkteki 8790 modelini türkçe sayfalarda bulamadım türkiyede satılıyor mu bunu diğerlerinden farkı nedir

canım fark varmı yok mu bilmiyorum ama çeyizime kaldırdığım için tam emin olamadım geçenlerde emin olmak için baktım benimkide (sc8680)
çok benzediği için modeller ayırt edemedim sonradan inceledim ve benim modelim budur. $samsung_concerto31242827995.webp

Son düzenleme:
canım fark varmı yok mu bilmiyorum ama çeyizime kaldırdığım için tam emin olamadım geçenlerde emin olmak için baktım benimkide (sc8680)
çok benzediği için modeller ayırt edemedim sonradan inceledim ve benim modelim budur. Eki Görüntüle 177017

Anladım canım çok teşekkür ederim.
Bende çeyizime almayı düşünüyorum çok kararsız kalmıştım
En son philips maraton alıyım diyodum ama sanıyorum bu makine ondan daha iyi

sadece bir kez deneme yaptım sessiz çalışması çok güzell harika çekiyor sonra kaldırdım çeyizime memnun kalacağımı umuyorum:) umarım sende alırsan çok memnun kalırsın:31:

sadece bir kez deneme yaptım sessiz çalışması çok güzell harika çekiyor sonra kaldırdım çeyizime memnun kalacağımı umuyorum:) umarım sende alırsan çok memnun kalırsın:31:

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için
Umarım sende çok memnun kalırsın bakalım hangisini alacağım.
Bi samsung diyorum bi philips in 9210 maraton olanı diyorum
Ne fark var onu da bilmiyorum
Bende aldığımda yorumlarımı yazarım inşallah

merhaba kızlar..bu hafta kullandım süpürgemii bende sc 8680 almıştım..gerçekten süper çekio,ve kademeli olarak arttırıp azaltabilio..açma kapama düğmesi süpürgenin kolunda da var..ben beğendim..çok ta övmeyim,nazar değer sonra..:nazar: umarım sizlerde memnun kalırsınız

merhaba kızlar..bu hafta kullandım süpürgemii bende sc 8680 almıştım..gerçekten süper çekio,ve kademeli olarak arttırıp azaltabilio..açma kapama düğmesi süpürgenin kolunda da var..ben beğendim..çok ta övmeyim,nazar değer sonra..:nazar: umarım sizlerde memnun kalırsınız

çok saol canım yaa öyle olduğunu düşünüyordum bende malum çeyize kaldırdığım için şimdilik kulllanamıyorum sevindimm:):)

Back
X