• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surat Şeklinde Çanta

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MaViPaTiKLeR

Ziyaretçi
rawedgesb1.jpg

Raw Edges tarafından tasarlanan “Head” El Çantası, özellikle feminist bayanlar için tasarlanmış gibi görünüyor. Oldukça ilginç ve dikkat çekici bir tasarıma sahip bu çanta, erkek başı şeklinde. Tasarımcısının, Judith and Holofernes‘in hikayesinden ilham aldığı da sitede belirtilmiş.

rawedgesb.jpg

başkalarını şok edeceğim diye kendim bu suratsız çantayla dolaşamam vallahi..
Iyyyy kötü bee..Gece karanlıkda görsem korkarım belki

Paylaşımın için sağol canımm

Elimde kesik bir başla dolaşamam ben yaaaaaaa.............

:smiley-cool:

rawedgesb1.jpg

Raw Edges tarafından tasarlanan “Head” El Çantası, özellikle feminist bayanlar için tasarlanmış gibi görünüyor. Oldukça ilginç ve dikkat çekici bir tasarıma sahip bu çanta, erkek başı şeklinde. Tasarımcısının, Judith and Holofernes‘in hikayesinden ilham aldığı da sitede belirtilmiş.

rawedgesb.jpg

ayyy cok çirkin bende hastalık derecesinde canta merakı var ama bedava verseler takmam-tatlicadiarzu-

ya insani katil zannederler :roflol:

enteresan ama güzel değil. benim tarzıma uymuyo:)))))))) ben daha çok kesik kol ve bacak seviyom:)))

başlık mı değişti :uhm:

ben bu çantayla herkesi şok edin diye açmıştım konuyu.....gerçi önemli değilde...sebeb ne merak ettim...fisfisfis

ayy bu ne bekafamçokkarıştı
cinayet zanlısı gibii sırnaşık şeysırnaşık şey elinde kafaa sokak sokak gezilir mi:icecream:

Back
X