suratimin parlak gözükmesini istiyorum canli isil isil cok güzel yardim edin lütfen

Kuru ve solgun cilt için canlandırıcı maske
Önce bebe sabunuyla cildinizi yıkayıp, kurulayın. Zeytinyağını bir pamuk vasıtasıyla silin.
1 yemek kaşığı pirinç unu
1 kahve fincanı süt
Karıştırıp cildinize ve dekoltenize sürün. 15-20 dakika bekledikten sonra önce sıcak, sonra soğuk suyla yıkayın. Bu maskeyi haftada iki gün uygulayın. (S. Dumankaya)

Evet canim daha önce bende kullandim. Suan kullanmaya pek vaktim olmuyor acikcasi. maskeyi uyguladiktan sonra yüzüne strec filmle sarabilirsin. Gözlerine ve dudaklarina asla uygulama maskeyi ve streci sararkende gözlerini ve dudaklarini acikta birakirsan rahat olmus olur, yada yastiginin üzerine eski bir örtü yada kilif gecir, öylece yat. Sabah cilt temizlendikten sonra varsa gül suyuylada 10 dakika kompres yaparsan cildine cok iyi gelir. Umarim anlatabilmisimdir... yerimseniben

anladimda dusunsene gozlere iki delik bi de agiza :roflol: esim korkar benden kokusu da cabasi.

anladimda dusunsene gozlere iki delik bi de agiza :roflol: esim korkar benden kokusu da cabasi.

Seni cok iyi anliyorum canim a.s Zaten bende evlendikten sonra pek yapamadim bu maskeyi sırnaşık şey Internette parlaklik icin biraz arastirma yaptim ve daha kolay ve zahmetsiz bir tarif buldum, umarim bu tarif isine yarar yerimseniben

--Lahana tohumunun mucizevi etkisi güzellikte kullanılır. Bunun için bir avuç tohumu gerekli. Tohumları bir kaba koyun. Üzerine küçük bir bardak domates suyu ekleyin. Bir bardak kadar da sirke ilave ettikten sonra beş dakika bekletin. Bu karışımın üzerine iki litre kaynamış su dökün. Bir ya da bir buçuk saat sonra süzün. İçine bir çorba kaşığı menekşe yağı koyun ve bu karışımı banyo suyuna dökün. Bu su cildinize bir ferahlık ve güzellik kazandıracak. Yüzünüze bu suyla yapacağınız kompres parlaklık sağlar.--

Bir siteden alintidir...

Sevgiler... a.s.

Arkadaşlar Yüzünüzü Temizledikten Sonra Buz Gezdirin Kan Dolaşimini Hizlandiriyor Ve Pembemsi Güzel Bir Renk Veriyor Cişlde

arkadaslar benim cildim cok cansiz yani birseyler yapmam lazim, yardim edin ne yapmam lazim neler kulanmam lazim cioldimin cok güzel görünmesi icin yardimlarinizi ebkliyorum en azindan duydukalrini yazin yeter

cildim zaman zaman yağlı çoğu zaman da kuru olurdu. yüzümdeki deriler pul pul dökülürdü aynı zamanda da pütür pütürdü. kesinlikle pürüzsüz değildi. fondöten sürünce okdr yapay duruyodu ki sanki tonlarca fondöten sürmüşüm gibi görünüyodu. çok fazla olmamakla birlikte arada bir de sivilceler çıkardı. internetten bi maske tarifi okudum. zeytinyağlı olduğu için yapıp uygulamak konusunda çok tedirgindim. sivilcelerimin artmasından korkuyodum. herneyse bi cesaret yapıp uyguladım. sonuç ise mükemmel bi bebeksi cilt.. elimi yüzümden alamıyorum okadar güzelleşti ki. sivilce de yok buna çok şaşırdım. artık gün aşırı yapıyorum. tarifi veriyorum hemen denemenizi tavsiye ederim.

bir çorba kaşığı zeytinyağı, bir çay kaşığı şeker, biraz da tarçın ilave edip iyice karıştırın. yüzünüzün tamamına uygulayıp 1-2 dk bekletin. hemen sabunsuz su ile yıkayın. güzelce duruladıktan yarım saat sonra yüzünüzün o yağı emdiğini ve mucizevi bi şekilde yumuşadığını görceksiniz. 1 gün arayla 3 gün boyunca uygulayınca daha net sonuç vercektir. denemekte fayda var. ;)

Back
X