• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suratına tükürsen yarabbi şükür diyen erkek aileleri...

bir laf vardir ya cok severim.
AGAR OL DA MOLLA SANSINLAR...
büyüklere agar olmak yakisiyor..birakin da gelininiz sizi özlesin de cagirsin....

bu konularda neden genelleme yapılır anlamam.nerden biliyorsunuz %70 aynı olduklarını.türkiye çapında araştırmamı yaptınız:51:

yok kaynanalar böyledir,yok görümceler şöyledir,yok erkek aileleri böyledir.:50:tamam sizler kendi kaynanaızdan,görümcenizden sorun yaşayabilirsinizde başkalarını diye karıştırıyorsunuz hiç anlamıyorum:34:

bu denli hakaret etmeyelim lütfen.

Sonuçta onlarda anne.

Sorunlar yaşayabilirsiniz.Ama bu onlara hakaret etmemizi gerektirmez.

çok doğru katılıyorum bizde birer erkek ailesi adayıyız sonuçta ayrıca benim eşimin ailesi melektir melek...kötü kadında vardır ama bu kadınların %70 inin kötü olduğunu göstermez...

bu konularda neden genelleme yapılır anlamam.nerden biliyorsunuz %70 aynı olduklarını.türkiye çapında araştırmamı yaptınız:51:

yok kaynanalar böyledir,yok görümceler şöyledir,yok erkek aileleri böyledir.:50:tamam sizler kendi kaynanaızdan,görümcenizden sorun yaşayabilirsinizde başkalarını diye karıştırıyorsunuz hiç anlamıyorum:34:

Araştırma yapsam % 70 den fazla çıkar eminim:))) surda yazılanlardan bile oranın ne kdr büyük olduğu ortada. Biri çıkıp yaziyomuuu? Bugün kayinvalidemler bize habersiz geldi çok mutlu oldum supriz yaptılar. Hayır çünkü hayat böyle... Bir rlarda çıksa gelse supriz olur ama onların gelmesi baskın olur....:44:

benim eşimin ailesi melek melek diyenler önceki konular siliniyor falan mı sanıyor acaba, anlamıyorum ki, kadın burada derdini anlatmaya çalışıyor biz ha bire vay sen nasıl öyle dersin modundayız, demek ki kendi kayınvalidesi kayınpederi yüzsüz ki böyle bir yorum getirmiş, siz hiç mi yapmıyorsunuz genelleme...

size gelince konu sahibesi arkadaşım tavrınızda haklısınız ama bunu eşinizle çözmeniz gerekmiyor mu, bırakın o çözsün sizin ayrı bir aile olduğunuzu kabul ettirsin ailesine

benim eşimin ailesi melek melek diyenler önceki konular siliniyor falan mı sanıyor acaba, anlamıyorum ki, kadın burada derdini anlatmaya çalışıyor biz ha bire vay sen nasıl öyle dersin modundayız, demek ki kendi kayınvalidesi kayınpederi yüzsüz ki böyle bir yorum getirmiş, siz hiç mi yapmıyorsunuz genelleme...

size gelince konu sahibesi arkadaşım tavrınızda haklısınız ama bunu eşinizle çözmeniz gerekmiyor mu, bırakın o çözsün sizin ayrı bir aile olduğunuzu kabul ettirsin ailesine

genelleme yapmayın diyen benim.ben arkadaşın sorunu yok demedim ki.kaynanalar böyledir diye yazacağına,kaynanam böyle yaptı desin.bizimde bir gelinle sorunumuz var.bende gelinler cadıdır,gelinler sorunludur desem ne olur.site başıma üşüşür değil mi:34:

genelleme yapmayın diyen benim.ben arkadaşın sorunu yok demedim ki.kaynanalar böyledir diye yazacağına,kaynanam böyle yaptı desin.bizimde bir gelinle sorunumuz var.bende gelinler cadıdır,gelinler sorunludur desem ne olur.site başıma üşüşür değil mi:34:

haha :)) evet bencede aynen öyle olur hiç demeyin :)))

Ah esim halledebilse yapamazki o daha olayların farkında bile değil...

katılıyorum melektirler melek diyende bendim.........kaynanam şöle görümcem böle cadıdır diye bi konu açmadımda hiç buraya önce bu yorumların altına kimin için ne yazdığınıza bi dikkat edin bencede arkadaşlarım ablalarım...

Back
X