Sürekli açılan dikişler yardım lütfen :( :(

Mimozaacicegi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
357
160
23
Kızlar merhaba ben aralık 13 'de doğum yaptım çok zor bi doğumum oldu kesi atıldı oda yetmedi bebişim çıkarken biraz daha yırttı kesiyi anlayacağınız çok dikişim vardı sonra dikişlerim açıldı ce doktor tekrar dikti aradan 3 gün geçti yine dikişlerim açıldı bu sefer doktor 3. Kez dikmek senin canını acıtır bi faydası olmaz dedi kendi kendini iyileşir deyip yolladı bugün tam 15 gün oldu hala dikişlerim açık açıyor hiç ip filan da gelmedi dikişler tutunca parca ipler gelirmiş ya oda olmadı ve ben bu durumdan çok sıkıldım dikişlerim tutsun diye 15 gündür yataktayım gönlümce çocuğuma bakamıyorum aranızda böyle olan arkadaşlar var mı dikişleriniz kaç güne iyi oldu açılan dikişleriniz tekrar eskisi gibi kaynadı mi neler yaptınız . Psikolojim bozulacak artık :( birde doktor bana pansuman filan yapmamı önermedi sadece ılık suyla yıkayıp iyice kurtluyorum.

Merhaba. Çok geçmiş olsun. Dikişler iyileşsin yataktayım demişsiniz, hemen yazmak istedim. Ablam dikişleri sebebiyle lavaboya bile zor gidiyordu, hiç yataktan çıkmadı. Malesef doğum sonrası hareketsizlik derin ven trombozuna sebep oluyor. Ablam da bu sıkıntıyı yaşadı ve tedavi süreci yorucu geçti. Yattığınız yerde ayaklarınızı gerip açın, belinizi hareket ettirin, yavaş da olsa iki saatte bir evde dolanın. Doktora danışmayı ihmal etmeyin bu konuyu.

Allah yardımcınız olsun.

Merhaba. Çok geçmiş olsun. Dikişler iyileşsin yataktayım demişsiniz, hemen yazmak istedim. Ablam dikişleri sebebiyle lavaboya bile zor gidiyordu, hiç yataktan çıkmadı. Malesef doğum sonrası hareketsizlik derin ven trombozuna sebep oluyor. Ablam da bu sıkıntıyı yaşadı ve tedavi süreci yorucu geçti. Yattığınız yerde ayaklarınızı gerip açın, belinizi hareket ettirin, yavaş da olsa iki saatte bir evde dolanın. Doktora danışmayı ihmal etmeyin bu konuyu.
derin ven trombozu nedir cani
Allah yardımcınız olsun.

Allah yardımcınız olsun.
Derin ve ten dedin ya o nedir canım

Allah yardımcınız olsun.
Ne olduguna netten baktim ablanin neresinde cikmisti bende de oyle bir belirti var ve tedavi sureci nasildi . Hangi jastahaneye gitti memnun kaldi mı

Allah yardımcınız olsun.
Tedavi süresi ne kadar sürdü en önemlisi iyi oldu mu

kıyamam çok üzüldüm.
ya doktorda bi sıkıntı olmasın başka doktorla görüştünüz mü? açık yer mikrop kapar :KK43:

Merhaba iyi günler benim de ilk doğum da öyle oldu bütün dikişlerim doğumdan üç gün sonra açıldı sadece iki tane kaldı ama benim enfeksiyon kapmıştı hastaneye yatırıldım kalan dikişleri de doktor açtı yarayı temizlediler inanılmaz acı çektim antibiyotik krem ve pansuman malzemeleri yazdı her lavabo çıkışı pansuman yaptım yapmaz isen enfeksiyon kapar hiç iyi olmaz ben ne yaptı isem doktor dikiş atmadı malesef ve hala açıklığım ve çökmem var öyle kendi kendine iyileşme oluyor evet ama çökme ve açıklık kalıyor malesef tavsiyem tekrar doktora git iyileşme sürecim üç ay sürdü beş ay boyunca ilişki yaşayamadım yürüyemiyor dum özele gidin tekrar dikiş attırın

Merhaba iyi günler benim de ilk doğum da öyle oldu bütün dikişlerim doğumdan üç gün sonra açıldı sadece iki tane kaldı ama benim enfeksiyon kapmıştı hastaneye yatırıldım kalan dikişleri de doktor açtı yarayı temizlediler inanılmaz acı çektim antibiyotik krem ve pansuman malzemeleri yazdı her lavabo çıkışı pansuman yaptım yapmaz isen enfeksiyon kapar hiç iyi olmaz ben ne yaptı isem doktor dikiş atmadı malesef ve hala açıklığım ve çökmem var öyle kendi kendine iyileşme oluyor evet ama çökme ve açıklık kalıyor malesef tavsiyem tekrar doktora git iyileşme sürecim üç ay sürdü beş ay boyunca ilişki yaşayamadım yürüyemiyor dum özele gidin tekrar dikiş attırın
Tamam canım peki sizde yatakta mı geçirdiniz bu günleri

Tamam canım peki sizde yatakta mı geçirdiniz bu günleri

Kırk gün hiç oturamadım kalkamadım yerimden bebeğimi yan durup emziriyor dum kesinlikle lavabo hariç kalkamıyor dum yürüdükçe sanki o anı tekrar yaşıyor dum
kendinizi hiç kandırmayın hemen özele git benim aklım şimdi ki olaydı giderdim attırır dim şimdi ikinciye hamileyim ve o açıklık yüzünden erken doğum ve düşük ihtimalim var

Kırk gün hiç oturamadım kalkamadım yerimden bebeğimi yan durup emziriyor dum kesinlikle lavabo hariç kalkamıyor dum yürüdükçe sanki o anı tekrar yaşıyor dum
kendinizi hiç kandırmayın hemen özele git benim aklım şimdi ki olaydı giderdim attırır dim şimdi ikinciye hamileyim ve o açıklık yüzünden erken doğum ve düşük ihtimalim var
Haklısınız özel e geldim bende bakalım ne diyecek bende 15 gündür sizin dediğiniz gibiyim ama günlük yürüyüş yapıyorum . Şimdi de bacak aramda afedersiniz vajina da değil de üst tarafında şişlik oluştu başka bir hastalığın nüksetmesinden ödüm kopuyor

Haklısınız özel e geldim bende bakalım ne diyecek bende 15 gündür sizin dediğiniz gibiyim ama günlük yürüyüş yapıyorum . Şimdi de bacak aramda afedersiniz vajina da değil de üst tarafında şişlik oluştu başka bir hastalığın nüksetmesinden ödüm kopuyor

Nasıl yürüyor sun kız o halde ben her adım attığım da çığlık atıyor dum :KK43:

Ne dedi ne yaptılar.??

Nasıl yürüyor sun kız o halde ben her adım attığım da çığlık atıyor dum :KK43:

Ne dedi ne yaptılar.??
Valla dedi 3. Kez dikiş atarsam sadece sana eziyet olur tutmaz dokular yıpranmış kendiliğinden iyileşir. Dedim hocam evet iyileşir de ya ayrık iyileşir de benim ablamın öyle oldu mesela . Dedi o zaman tam iyi olur dokuların gelirsin estetik dikiş atarız. Batikon verdi pansuman yap dedi . Ben yine hocam diğer doktorlar sadece kuru tut diyo dedim yok dedi açık yara mikrop kapabilir önlemini al . Bacak aramdaki şişlik için de kıl dönmesi var dedi bir sıktı birsürü iltihap çıktı çok acıdı orayada pansuman yap evde kendin sık dedi kıl dönmesi çok yoğunmuş küçük bir ceviz büyüklüğünde şişlik var o kadar açıyor ki . Doktorun kendisinde de varmış acır bilirim bende de vardı dedi . Mecbur yürüyorum kanamam olsun rahim temizlensin . Birde doğum sonrası çok hareketsiz kalmaktan dvt hastalığı oluyormuş ondan korkuma yürüyecem o_O

Valla dedi 3. Kez dikiş atarsam sadece sana eziyet olur tutmaz dokular yıpranmış kendiliğinden iyileşir. Dedim hocam evet iyileşir de ya ayrık iyileşir de benim ablamın öyle oldu mesela . Dedi o zaman tam iyi olur dokuların gelirsin estetik dikiş atarız. Batikon verdi pansuman yap dedi . Ben yine hocam diğer doktorlar sadece kuru tut diyo dedim yok dedi açık yara mikrop kapabilir önlemini al . Bacak aramdaki şişlik için de kıl dönmesi var dedi bir sıktı birsürü iltihap çıktı çok acıdı orayada pansuman yap evde kendin sık dedi kıl dönmesi çok yoğunmuş küçük bir ceviz büyüklüğünde şişlik var o kadar açıyor ki . Doktorun kendisinde de varmış acır bilirim bende de vardı dedi . Mecbur yürüyorum kanamam olsun rahim temizlensin . Birde doğum sonrası çok hareketsiz kalmaktan dvt hastalığı oluyormuş ondan korkuma yürüyecem o_O

Sinirli otu var onun tazesini bulup üstüne koysan bütün iltihap ını çeker

bende gittim doktor estetik yapalım dedi onu yapmak ile doğum yapmak arasında fark yok narkoz veriyor lar sana tekrar dan kesiyor lar yeni den dikiyorlar tıpkı doğum yapmış gibi bütün kâğıtları mı hazırladım anestesi doktoru ile konuştum bütün tahlillerim yapıldı ameliyat olacağım gün saat belirlendi vazgeçtim gittiğim başka doktorun sözü geldi aklıma o Bana nasıl yapılacağını anlatmıştı bayan bir doktor du tekrardan kesip dikeceğiz doğum yapmak ile hiç fark yok bence ikinici çocuğunu düşün doğum yap hemen ardından operasyon yapılsın dedi öyle yaptım ikinciye hamileyim doğumum özel de olacak doğum sonrası operasyon geçireceğim tekrar yırtmalarına da gerek kalmayacak
İnşallah senin kin in kapanması güzel olur banyo yaparken ayakta yap fazla sıcak tutma kendini terleme olunca enfeksiyon riski de yükselir her lavabo sonrası baticon kullan aslında antibiyotik krem de yazsaydı keşke üstünde oturma ve fazla gezme uyudun da bacaklarını açık tutma kapalı tut gezmekle rahim in temizlenme sinin bir alakası yok canım bu eskilerin bir lafı emzirdikçe rahmin toparlanır ve eski halini alır ben bebeğimi çok düzenli emzirdim 35 inci gün adet gördüm doktorum rahmin çabuk toparlanmış ondan dir dedi

Back
X