Sinirli otu var onun tazesini bulup üstüne koysan bütün iltihap ını çeker
bende gittim doktor
estetik yapalım dedi onu yapmak ile doğum yapmak arasında fark yok narkoz veriyor lar sana tekrar dan kesiyor lar yeni den dikiyorlar tıpkı doğum yapmış gibi bütün kâğıtları mı hazırladım anestesi doktoru ile konuştum bütün tahlillerim yapıldı ameliyat olacağım gün saat belirlendi vazgeçtim gittiğim başka doktorun sözü geldi aklıma o Bana nasıl yapılacağını anlatmıştı bayan bir doktor du tekrardan kesip dikeceğiz doğum yapmak ile hiç fark yok bence ikinici çocuğunu düşün doğum yap hemen ardından operasyon yapılsın dedi öyle yaptım ikinciye hamileyim doğumum özel de olacak doğum sonrası operasyon geçireceğim tekrar yırtmalarına da gerek kalmayacak
İnşallah senin kin in kapanması güzel olur banyo yaparken ayakta yap fazla sıcak tutma kendini terleme olunca enfeksiyon riski de yükselir her lavabo sonrası baticon kullan aslında antibiyotik krem de yazsaydı keşke üstünde oturma ve fazla gezme uyudun da bacaklarını açık tutma kapalı tut gezmekle rahim in temizlenme sinin bir alakası yok canım bu eskilerin bir lafı emzirdikçe rahmin toparlanır ve eski halini alır ben bebeğimi çok düzenli emzirdim 35 inci gün adet gördüm doktorum rahmin çabuk toparlanmış ondan dir dedi