sürekli adet tarihi soran biri hakkında ne düşünürsünüz?

Ben evliyim ve hamile olamıyorum ...çevremdeki herkes her ay soruyor (((

O sorular ikinci çocuk için tekrar başlıyor. İnşallah hayırlısı ile bi evladınız olur. Ne zaman çocuk yapacaksınızla başlar, hamile kalırsın bin tane daha yeni soru türetirler. Net bi şekilde düşünmüyoruz henüz de. İstemediğini bildiklerinde bi nebze çeneleri kapanıyor.

Oo hooo bizim herseyi biliyorlar 2 tüp bebek yaptım olmadi.senin çocuğun olmaz damgası yedim.ablam bile ne var en kötü ben dogurup veririm dedi.daha neler neler evlatlık al diyen

Oo hooo bizim herseyi biliyorlar 2 tüp bebek yaptım olmadi.senin çocuğun olmaz damgası yedim.ablam bile ne var en kötü ben dogurup veririm dedi.daha neler neler evlatlık al diyen

Böyle insanlar midemi bulandırıyor. Sanki kendi elleriyle döllüyolar çocuğu, halbuki "Ol" deyip "Olduran" var neyin övüncü bu. . İnşallah çok güzel çok hayırlı bir evlat nasip eder Rabbim

Amann ne üzüyorsun kendini.
Kimse ne zaman olacağını bilmez.
Bana da kısır dediler,çocuğu olmuyor dediler.
Dediler hep arkamdan.
Adet günü olunca tüh yine mi olmadı dediler.
Veren Allah zamanını o bilir.
7 sene sonra hiç aklımda yokken hamile kalmışım. Bir kızım oldu bugün 6 yaşında.
Sonra başladılar tüp bebek mi yooo diyorum normal oldu.
Aaaa olur mu duydum ki ben tüp bebek yaptırdım söylemiyormuşum. Yahu niye söylemeyeyim oda vesiledir sonuçta.
Ana yaptırmadım hiç kendi kendine oldu.
Kızımdan sonra hep hamile kaldım düştü. En sonun da yine hamile kaldım bu sefer erkek olur inşallah naraları başladı. Yaw kızı erkeğimi olur evladın?
Şükür ki oda kız oldu.
Hani kısırdım ben? Herkes herşeyi konuşmaya hak bulur kendinde.
Ana şunu unutarak Hak neylerse güzel eyler

Aynen canım doğru söylüyorsun .sabır gerek

Art niyeti yoktur canim bebek icindir aman bosver sakin kal bosuna tatsizlik olmasin :)

bebıs var mı dıye soruyor :)

Evlimisiniz?
Evliseniz bebeği merak ediyordur
Evli değilseniz ve sevgiliniz varsa
Yanlış birşey yapıolar mi diye merak edip soruyordur:)

Başka bi açıklaması yok yaniii :)

Ben gelemem böyle sorulara, annem bile sorunca kızıyorum. ''Sana ne yahu sana mı düştü derdi?'' diye terslerdim.

Normalde anneler sormaz ki benim Annem merak etmez... Bu Nasıl bir saçma merak adet olsan ona ne olmasan ona ne bazı insanlar samimi olayım diye saçmalıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…