Ben evliyim ve hamile olamıyorum ...çevremdeki herkes her ay soruyor(((
Amin insallah canimallah nasip etsın en yakunda canımmmmmm
Oo hooo bizim herseyi biliyorlar 2 tüp bebek yaptım olmadi.senin çocuğun olmaz damgası yedim.ablam bile ne var en kötü ben dogurup veririm dedi.daha neler neler evlatlık al diyenO sorular ikinci çocuk için tekrar başlıyor. İnşallah hayırlısı ile bi evladınız olur. Ne zaman çocuk yapacaksınızla başlar, hamile kalırsın bin tane daha yeni soru türetirler. Net bi şekilde düşünmüyoruz henüz de. İstemediğini bildiklerinde bi nebze çeneleri kapanıyor.
bbek dusunmedıgımı bılıyor kısa ve net soylemıstım her ay ıkı defa uc defa regl gunumu sormasını anlayamadım gerdek gecesı kapı bekcılerı gibi
Oo hooo bizim herseyi biliyorlar 2 tüp bebek yaptım olmadi.senin çocuğun olmaz damgası yedim.ablam bile ne var en kötü ben dogurup veririm dedi.daha neler neler evlatlık al diyen
Amin insallahRabbimden ümit kesilmez inşallah hayırlısıyla bebeginiz olur.
Aynen bıktım artkBöyle insanlar midemi bulandırıyor. Sanki kendi elleriyle döllüyolar çocuğu, halbuki "Ol" deyip "Olduran" var neyin övüncü bu. . İnşallah çok güzel çok hayırlı bir evlat nasip eder Rabbim
Inşallah canımBöyle insanlar midemi bulandırıyor. Sanki kendi elleriyle döllüyolar çocuğu, halbuki "Ol" deyip "Olduran" var neyin övüncü bu. . İnşallah çok güzel çok hayırlı bir evlat nasip eder Rabbim
Amann ne üzüyorsun kendini.Oo hooo bizim herseyi biliyorlar 2 tüp bebek yaptım olmadi.senin çocuğun olmaz damgası yedim.ablam bile ne var en kötü ben dogurup veririm dedi.daha neler neler evlatlık al diyen
Aynen canım doğru söylüyorsun .sabır gerekAmann ne üzüyorsun kendini.
Kimse ne zaman olacağını bilmez.
Bana da kısır dediler,çocuğu olmuyor dediler.
Dediler hep arkamdan.
Adet günü olunca tüh yine mi olmadı dediler.
Veren Allah zamanını o bilir.
7 sene sonra hiç aklımda yokken hamile kalmışım. Bir kızım oldu bugün 6 yaşında.
Sonra başladılar tüp bebek mi yooo diyorum normal oldu.
Aaaa olur mu duydum ki ben tüp bebek yaptırdım söylemiyormuşum. Yahu niye söylemeyeyim oda vesiledir sonuçta.
Ana yaptırmadım hiç kendi kendine oldu.
Kızımdan sonra hep hamile kaldım düştü. En sonun da yine hamile kaldım bu sefer erkek olur inşallah naraları başladı. Yaw kızı erkeğimi olur evladın?
Şükür ki oda kız oldu.
Hani kısırdım ben? Herkes herşeyi konuşmaya hak bulur kendinde.
Ana şunu unutarak Hak neylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?