• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ağlayan kayınvalide yapmışlar !

Kendine neden yazık ediyorsun ver cevabını geç söylenecek şey var söylenmeyecek şey var. Eşine de söyle üzmesinler seni bu nedir ya!
Eşim tam bi anne kuzusu içkiliyken daha bi çözüldü döküldü,beni bir annesini bin seviyormus sozde iyi bisey diyo seni o kadar cok seviyorum ya ben annemi bin kati seviyorum dio ne denir ki boyle adama anca ben üzülurum kaynananin hic haberi olmasin aman üzülmesin biz birbirimizi yiyelim

Canim hic dile getirmem bu konuyu oda söledigini hatirlamiyor zaten :) sevsin bisey demiyorum annesi bende annemi cok seviyorum ama benim hakkimi da gözetsin istiyorum cok mu :KK61:
Belki de gozetiyordur da sana söylemiyordur benim eşim de öyle kv her tartışmamizda bana gelip annem o iyi geçinmek zorundasın diyor bunu bir kere de annesine söyle se hiç sorun kalmayacak ama eminim baba hak veriyor fakat bunu söylemiyor sebebide kendimce bana hak verdiğini bilirsen annesini kaaleye almam diye düşünüyor sanırım bende boşverdim artık önceden çok üzülüyordum ama baktım ki olan bana oluyor ben onun önceliği degilsem oda benim değil yani kısasa kısas

Belki de gozetiyordur da sana söylemiyordur benim eşim de öyle kv her tartışmamizda bana gelip annem o iyi geçinmek zorundasın diyor bunu bir kere de annesine söyle se hiç sorun kalmayacak ama eminim baba hak veriyor fakat bunu söylemiyor sebebide kendimce bana hak verdiğini bilirsen annesini kaaleye almam diye düşünüyor sanırım bende boşverdim artık önceden çok üzülüyordum ama baktım ki olan bana oluyor ben onun önceliği degilsem oda benim değil yani kısasa kısas
Evet olabilir çünku esim oyle bir tip ,ben bu söylediklerini bile bilmiyordum mesela annesini aglattigini karimi üzerseniz eve gelmem dedigini bilmiyordum ,bi keresinde kendi anneme anlattim olaylari annem esimle konustu anneme ben kendi annemj uyariyorum ama esimin bunu bilip yüz bulmasini istemiyorum sizde soylemeyin demis annem söyledi tabi:KK49:

Gülsem mi aģlasammı bilemedim,kizlar eşim çok akıllı bir adam ben ise içi dışi bir aklindan geceni cogu zaman düsunmeden söyleyen fevri biriyim eşim baya annecidir ama asla renk vermez annesi hakkinda..esimin kötü huyu yoktur arada içer malesef,dun yine kafasi iyi basladi konusmaya annem benim icin hersey o bir yana dünya bir yana seni seviyorum ya onu bin seviyorum seklinde karsilastirmalar ki ayıkken beni herkesten cok sever (yalanci) gecen annemle konustum karımi üzmeyin yoksa yüzumu göremezsiniz dedim annem ağladı ben ya ben anneme bigun laf sölememis ben senin yuzunden annemi ağlattim kadin hakli elin kızı yüzünden oglun sana meydan okuyor tabi aglar esimde basladi aglamaya kizmaya ben soktaym tabi ilk defa böyle gördüm annem benim icin ölur bense onu kıriyorum demeler ya benim kaynanam neden herseye agliyor ben bunlari aylar sonra duyuyorum nasil davranacagimi şasirdim bebegimin ismi konusunda da kaynanam aglamisti benim soledigimin degeri yok mu ben koycam ismi die esim hic anlatmaz icki faktorü etkili oldu nasil davranicagimi sasirdim gercekten anneciymis kocam !acaba kv konussam mi ne yapmaya calısiyor biz burda birbirimize düsüyoruz malesef

Oooof of! Her yaptığı naneden sonra ağlayıp kendini haklı çıkaran anne modeli! Eşin karşı koymaya çalışınca ajite ediyor. Eşine daha çok acıdım. :( Kv ile de konuşma konuşunca gene eşini sana karşı dolduracak. Kaynak: kendi annem

Evet olabilir çünku esim oyle bir tip ,ben bu söylediklerini bile bilmiyordum mesela annesini aglattigini karimi üzerseniz eve gelmem dedigini bilmiyordum ,bi keresinde kendi anneme anlattim olaylari annem esimle konustu anneme ben kendi annemj uyariyorum ama esimin bunu bilip yüz bulmasini istemiyorum sizde soylemeyin demis annem söyledi tabi:KK49:
Bizim eşler de bir akrabalık bağı olmasın :KK48: hey allahım kafaları nasıl çalışıyorsa bak duydun artık seni annesine koruyormuş birde benim ki yapsa bunu bu arada annen ile eşini fazla yüz göz etme çünkü sonradan erkek de kv deye karşı bir kin başlıyor

Ben kocami nasıl adam ederim beni dinlemesini nasıl saglarım aglamak da ben yapinca işe yaramıyor gece o kadar sinirlendim ki yine sustum dökülsün diye amma sey biriktirmis icinde ay kaynana psikolojimi bozdu herseye ağliyor herseye,yemek yapiyorum esim cok begenir tek becerim o zaten kadin aglar neden ben yapinca yemiyorsun der bunda bile gözü dolar benimki gider sarılir öper tamam affettim der bu nasil bi karakter ben cözemedim
Ayy. Nasil susup kaliyorsunuz bu insanlarin karsisinda. Eliniz mi mahkum bu insanlara? Sizde para icin mi susuyorsunuz? Hanim hanim, ben 9 ay karnimda tasiyip, dogum sancisini cekip, ondan sonrada omur boyu her bakimini ustlenecegim cocuga ismi sen mi koyacaksin? Sence ben buna izin verir miyim? Anan guzel miydi senin desene. Aynen boyle soyle. O esinden de bi halt olmaz. Agzinin ustune bi tane gecir de salak salak konusmasin icip icip. Nasilsa ayilinca onu da hatirlamaz. Sarhoslugu kullanip size atar yapiyo. Bir de agliyor mu? Ne varmis aglayacak? Anasi ortalikta mi kalmis, sokaga mi atilmis tovbe estagfurullah. Tam dayaklik bunlar. Sende cok pisiriksin.

Oooof of! Her yaptığı naneden sonra ağlayıp kendini haklı çıkaran anne modeli! Eşin karşı koymaya çalışınca ajite ediyor. Eşine daha çok acıdım. :KK43: Kv ile de konuşma konuşunca gene eşini sana karşı dolduracak. Kaynak: kendi annem
Hadi ya annen mi neden böyle yapiyor çozebildin mi bunun altindaku psikolojiyi gercekten merak ediyorum

Bizim eşler de bir akrabalık bağı olmasın :KK48: hey allahım kafaları nasıl çalışıyorsa bak duydun artık seni annesine koruyormuş birde benim ki yapsa bunu bu arada annen ile eşini fazla yüz göz etme çünkü sonradan erkek de kv deye karşı bir kin başlıyor
O beni annesiyle hep yuz göz ediyor ama :( bütün erkekler akraba hepsi ayni galiba yada anneciler ayni:KK48:

Hadi ya annen mi neden böyle yapiyor çozebildin mi bunun altindaku psikolojiyi gercekten merak ediyorum

Karakter. Huy. Kabullenmediğin sürece hem üzer hem üzülürsün. Huyu bu de geç bence.

Çok yıpratıcı oluyor öbür türlü. Bence sen ne kadar zorlanıp üzülüyrsan eşin de çok zorlanıyor. Her defasında anne bedduasıyla korkutulmak nedir bilir misin? İşte o oluyor adamcağızda. Eşinin karşısında değil yanında ol. Sen yanında oldukça o da senin yanında olmak isteyecek ve sen "annemin düşmanı hayin kostok" olmaktan çıkacaksın. Bence yani.

Ayy. Nasil susup kaliyorsunuz bu insanlarin karsisinda. Eliniz mi mahkum bu insanlara? Sizde para icin mi susuyorsunuz? Hanim hanim, ben 9 ay karnimda tasiyip, dogum sancisini cekip, ondan sonrada omur boyu her bakimini ustlenecegim cocuga ismi sen mi koyacaksin? Sence ben buna izin verir miyim? Anan guzel miydi senin desene. Aynen boyle soyle. O esinden de bi halt olmaz. Agzinin ustune bi tane gecir de salak salak konusmasin icip icip. Nasilsa ayilinca onu da hatirlamaz. Sarhoslugu kullanip size atar yapiyo. Bir de agliyor mu? Ne varmis aglayacak? Anasi ortalikta mi kalmis, sokaga mi atilmis tovbe estagfurullah. Tam dayaklik bunlar. Sende cok pisiriksin.
Ay ben pısırık değilim valla hakkimi savunuyorum ama herkes aglıyor bu sülalede adam gibi empati kuran yok ki ben para icin hic susmam en fazla eskisi gibi az parali ama huzurlu olurum simdi para var huzur 000..esime bu sekilde konusuyorum ama kaynanamla konusamiyorum cunku ağlıyor ıhh bana ne ben bilmem bu olacak diyo daha da gıcık ediyo sonra ekliyo bizde böle gariiii hay garisi batsın nerden düstüm bu aileye en son kendi memleketimde dogurcam vercem kimligi yazcam en modern ismi kalcak oyle

bizdekide aynı model ama benim tavsiyem (ki ben öyle yapmaya başladım yoksa kocamdan olucam ) sende bi kadınsın onun gibi .. kadınların bir çok silahı vardır kaynanan gözyaşı silahını cıkardıysa sende melek kanatlarını cıkar ;) kocanın yanında anne bize gelsene anne ne istersin anne şöyle anne böyle iyi ol sonra birdaha böyle durum yaşandıgında çıkar direk ceplerinde biriktirdiklerini ben senin anneni sevmesem böyle davranırmıyım sürekli adım atıyorum ona iyi olmak istiyorum niye böyle yapıo anlamıorm oldu bitti bunj yazarken bile cok düşündüm kötü biri degilim ama onlar oğullarının onlara olan sevgilerini kullanıyorlarsa bizde böyle yapmak zorundayız cok üzülüorm böyle düşünmek zorunda oldgm icin cnkü bende yeni anne oldum ve bende etkek annesiyim artık

Ay ben pısırık değilim valla hakkimi savunuyorum ama herkes aglıyor bu sülalede adam gibi empati kuran yok ki ben para icin hic susmam en fazla eskisi gibi az parali ama huzurlu olurum simdi para var huzur 000..esime bu sekilde konusuyorum ama kaynanamla konusamiyorum cunku ağlıyor ıhh bana ne ben bilmem bu olacak diyo daha da gıcık ediyo sonra ekliyo bizde böle gariiii hay garisi batsın nerden düstüm bu aileye en son kendi memleketimde dogurcam vercem kimligi yazcam en modern ismi kalcak oyle
Benim kayinvalide de egeli. Biraz kotu kaynana oluyor bunlar ama sen sert olacaksin. Yoksa vallahi parmaginin ucunda top gibi cevirir. Aglarsa aglasin ya. Zaten numaradan agliyor. Benimki de numaradan hastalanir. Ama ben onun betninin icini okuyabiliyorum. Ne numara, ne gercek anliyorum. O yuzden numara yapinca hic onemsemem. Oyunun galibi olmasina izin verirsen her turlu oyunu oynar. Sen esin annesine duskun diye ses etmiyorsun ama, esin malesef bu ozveriye degecek biri degil bence. Bu cocuk benim, ismini de ben koyacagim, bir daha bunun konusunu acmayacaksiniz diyeceksin alt tarafi. Hergun olmektense, bir gun öl. Cesaretini topla, sert ve kararli ol, bir daha kimsenin agzi acilmaz. Esine de de ki, eger ki bu cocugun adini, baskiyla ya da sizden gizli annesinin istedigi ismi koyarsa, o cocugun yuzunu sana gostermem. Bunu boyle bil. Haddinizi bilin lan de. Ya da beni cagir, ben soylerim. :KK67: bak bunu yap kocana. Belliki akli yerinde degil. Belki akli basina gelir. Sizin cocugunuz kimsenin mali degil. Kaynanan cok istiyorsa, dogursun bi tane, ona koysun isim.

bizdekide aynı model ama benim tavsiyem (ki ben öyle yapmaya başladım yoksa kocamdan olucam ) sende bi kadınsın onun gibi .. kadınların bir çok silahı vardır kaynanan gözyaşı silahını cıkardıysa sende melek kanatlarını cıkar :KK66: kocanın yanında anne bize gelsene anne ne istersin anne şöyle anne böyle iyi ol sonra birdaha böyle durum yaşandıgında çıkar direk ceplerinde biriktirdiklerini ben senin anneni sevmesem böyle davranırmıyım sürekli adım atıyorum ona iyi olmak istiyorum niye böyle yapıo anlamıorm oldu bitti bunj yazarken bile cok düşündüm kötü biri degilim ama onlar oğullarının onlara olan sevgilerini kullanıyorlarsa bizde böyle yapmak zorundayız cok üzülüorm böyle düşünmek zorunda oldgm icin cnkü bende yeni anne oldum ve bende etkek annesiyim artık
Valla biz bunlar gibi olacaksak gelinlerimiz bizi de yazsin buraya 25 yil sonra:KK59:bunu düsundum aslinda ama o kadar gıcık ediyor ki agzımdan iyi söz çıkmiyor ama o bana kocamin yaninda fistik cicek papatya diyor benimki de saf annem seni cok seviyo diyor arkadindanda bambaska seyler diyor onun gibi davranmaliyim ama iki iyi lsf ettirmiyor mübarek numaradan bile olsa çıkmiyor agzımdan ,beceremiyorum of of:mad:

Yok kp sağ ve cok güclu bi aile sadece bi oğlu zihinsel engelli onu kullaniyor kendini acındırmak için bi oglum var diyor kocama iste sende heves ediyorum herseye diyor ay sanki benim 10 kocam var benim hevesim yok sanki bütün iyi niyetimi öldürdüler

bende gururuma kişiliğime yediremedim ama bikac denemeden sonra en azından cok vıcık vıcık olamasamda yapabildim evet malesef 25 sene sonra bizim gelinlerimizde bizi yazacak belki tek korkumda bu kaynanam bedduasını esirgemio saolsn ne ekerseniz onu bicersiniz bana iyi davranın diyor oda benim gibi bi gelin ekmişki ALLAH beni cıkarmıs karsısına

Benim kayinvalide de egeli. Biraz kotu kaynana oluyor bunlar ama sen sert olacaksin. Yoksa vallahi parmaginin ucunda top gibi cevirir. Aglarsa aglasin ya. Zaten numaradan agliyor. Benimki de numaradan hastalanir. Ama ben onun betninin icini okuyabiliyorum. Ne numara, ne gercek anliyorum. O yuzden numara yapinca hic onemsemem. Oyunun galibi olmasina izin verirsen her turlu oyunu oynar. Sen esin annesine duskun diye ses etmiyorsun ama, esin malesef bu ozveriye degecek biri degil bence. Bu cocuk benim, ismini de ben koyacagim, bir daha bunun konusunu acmayacaksiniz diyeceksin alt tarafi. Hergun olmektense, bir gun öl. Cesaretini topla, sert ve kararli ol, bir daha kimsenin agzi acilmaz. Esine de de ki, eger ki bu cocugun adini, baskiyla ya da sizden gizli annesinin istedigi ismi koyarsa, o cocugun yuzunu sana gostermem. Bunu boyle bil. Haddinizi bilin lan de. Ya da beni cagir, ben soylerim. :KK67: bak bunu yap kocana. Belliki akli yerinde degil. Belki akli basina gelir. Sizin cocugunuz kimsenin mali degil. Kaynanan cok istiyorsa, dogursun bi tane, ona koysun isim.
Cadi kaynana hic bi cocuguna isim koyamamis bana bu mutlulugu yasatmak istemiyor cünku oýle alışmis ,paranin altinda ezilmis susmus ,ben öyle olmayacagim olmayacagimda kaynanama mı soyleyeyim bu yazdıklarinizi anne cocuk benimde cocugum ikinci ismini koyayim bari dedim kiyamet koptu ogluma ver teli dedi kocamda aynisini dedi agladi kapattu teli sonra esim aradi anne tamam siz koyun ismi ama ikinci cocugun ismi karim koysun dedi ortada cocuk yok kaynanam onu da ben koyucam ninenin adi olucak kiz olursa , aksinde baban kiyameti koparir dedi ..bizimki hop sustu hic biseye ikna olmuyor cadı

Gözlerim şiş dolaşiyorum bende :KK43: kaynanam cok fena beni arar cok afedersiniz ama kocamla birlikte olup olmadigimi sorar patavatsiz ogluşuna yazıkmis hamileymisim ben neler neler ben dayanamiyorum bu kadina artik ,memleketime tatile gittim 1700 km uzakta 20 gun kalmis bulundum oglum baska kadin bulursa sasirma diyo hamile halimle buna da agladim sozde yuvami dısunür bi karısmasa daha iyi olacak :KK61:
doğru mu okuyorum ben? size cinsel birlikteliğinizi mi soruyor? ay rica ederim kesin bi dille uyarın bi daha da böyle bişey sorarsa kapatın telefonu gitsin bu ne haddini bilmezliktir yahu. kızım sıkıntın var mı miden bulanıyo mu halsiz misin diyeceğine oğlunun şeyinin derdine düşmüş insanı çıldırtır bunlar...

Back
X