• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ailesini araması

Eşinizin size ulaşmasını istemediğiniz için telefonunuzdan engellerken aynı esnada kayınvalidenizin evinde, kayınvalidenizle oturuyor olmanızın mantığı nedir ?

Aynısını eşiniz size yapsa, telefondan engellese; siz kimi arardınız dertleşmek için ?
Bizim aramızdaki tartışma kv in evindeyken yaşandı mesaj üzerinden ben oğlunla tartışıyorum hadi evime gideyim diyemiyorum o an için maalesef bişeyleri idare ettirmek mecburiyetinde kalıyoruz hayatta bende isterdim o an orda bulunmamayı çünkü insan eşiyle huzursuz olunca etrafında kimseyi istemiyor

Engellemek kısmına herkes çok takılmış bence olabilir.bazen sinirlenip numarasını siliyorum sonra geçiyor.burdaki sıkıntı eşinizin ailesine yetiştirmesi.kadinlar anneye anlatsa hadi neyse de erkek adam anneye evliliğinden bahseder mi?11 yildir ne ben ne eşim tek bı insana tartışmalarını anlatmayiz.esiniz çocuk gibi herşeyi annesine yetiştiriyor.
Bende öyleyim bahsetmekten yansıtmaktan hiç hoşlanmam benimde çok sinirlendiğim zamanlar elbette oluyor fakat arayıpta annemi anne çok sinirliyim kafayı yiyeceğim vs diye bağırmıyorum çünkü bir ararım iki ararım üçüncüde annem bana kızım o zaman ayrıl canına yazık der bu hem bırakmam diyor hem şikayet ediyor ve en çok sinirlendiğim nokta da onların gözünde küçük düşmek oluyor kendi evlerinde kendi içlerinde ne tartışmaları olmuştur ama bana hiç yansımaz mesela onlar böyleyken eşim dediğim insanın beni onların ağzına laf olarak vermesi çok rahatsız ediyor dedikoduyu da çok seven kendi içlerinde sürekli yapan insanlar onların gözünde sorunlu insan oğullarını üzen insan modelindeyim ne kadar yansıtmamaya çalışsalarda biliyorum ve bildiğim çok net bişey daha var ki böyle giderse benim bir gün aniden boşanmaya karar vermem olacak

Ya aynısı arıyor olayları anlatmıyor sinirlendiğini söylüyor bağırıyor saydırıyor sonra onlar benim üstüme geliyor anlatmam için bu sefer ben anlatmaya mecbur kalıyorum E sonunda bana diyor ki ben bişey anlatmadım sen anlatıyorsun şaka gibi bi duruma düşüyorum yani kendimi çıkmazda hissediyorum
Siz kendisine aynı şeyi yapsanız çıldırır biliyor musunuz? Söylediğim gibi keskin olmanız gerekiyor yoksa hep bu şekilde devam eder ve ailesi sizin geçimsiz biri olduğunuzu düşünmeye başlar, ben annesinin yüzüne oğlunuz altından değil herkes haddini bilsin ayrıca ailelerin karışmasını da hiç doğru bulmuyorum demiştim. Kendisine net bir şekilde bir daha aileni benim evliliğime karıştırmaya çalışırsan soluğu mahkeme de alacağımı da söylemiştim. Belki ailesi size hak veriyordur ama ne kadar iyi olsalar da bir yer de kendi oğullarına hak veriyorlardır ben annesi geldiği zaman da hiç bir şey anlatmazdım kusura bakmayın ben anlatmam derdim boş boş yarım saat oturur anlat derdi ben anlatmayınca da giderdi.

Kızlar selaamm eşim tartışmalarımızı sürekli ailesine yansıtıyor dün mesela mesaj yazdım engelledim kendisini benim kv de olduğumu bilmiyordu evde sanıyordu annesini aradı beni şikayet ediyor arkamdan neler sayıyor basbasbağırıyor 2 sene olcak ya her fırsatta ailesine koşuyor o kadar bıktım ki bu durumdan anlatamam düzelir ana kuzusu evin tek çocuğu dedim hoşgördüm ilk zamanlara oranla biraz azaldı ama hala yapmaya devam ediyor biter mi yoksa bu hep böyle devam edecek mi
devm eder tahminim ya alisacaksin ya da ayrilcaksin memnun degilsen ben bole adamlari umutsuz vaka goruyorum

Kızlar selaamm eşim tartışmalarımızı sürekli ailesine yansıtıyor dün mesela mesaj yazdım engelledim kendisini benim kv de olduğumu bilmiyordu evde sanıyordu annesini aradı beni şikayet ediyor arkamdan neler sayıyor basbasbağırıyor 2 sene olcak ya her fırsatta ailesine koşuyor o kadar bıktım ki bu durumdan anlatamam düzelir ana kuzusu evin tek çocuğu dedim hoşgördüm ilk zamanlara oranla biraz azaldı ama hala yapmaya devam ediyor biter mi yoksa bu hep böyle devam edecek mi
Ya bu engellemek ne çocuk musunuz
Bir de eşiniz olmuş artık
Eşinizin yaptıkları hoş değil ama sizin de yaptığınız çocukca.
Hep böyle devam eder mi bilmem ama eşiniz yerine bir de kv ile konuşsanız.

Eşinizin size ulaşmasını istemediğiniz için telefonunuzdan engellerken aynı esnada kayınvalidenizin evinde, kayınvalidenizle oturuyor olmanızın mantığı nedir ?

Aynısını eşiniz size yapsa, telefondan engellese; siz kimi arardınız dertleşmek için ?
Bu konuda çok mantık aramamak lazim

Kaynanayi arardı bence :)

Back
X