Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ön koltukta gidin.
Ağzına naneli şeker alın.
Mide bulantısı için çeşitli ilaçlar var en azından aile hekiminiz yazabilir. Metpamid, emedur tarzı ilaçlar... Doktora sormadan kullanmayın ama öyle hafif gibi görünse de ağır ilaçlar.
Prilam gebelik bulantısında kullanılıyor başka kullanılır mı bilmiyorum.
Ay evet ben de telefona bakamam, egilemem, hemen tutar. Bir de araba seçiyorum ben. Mesela tavanı basık araba da tutuyor. Tavanı yüksek araba seviyorum
Küçüklüğümden beri korkulu rüyam. Otobüs araba ne olursa on dkdan fazla binince lönk diye çıkarırım(afedersiniz) :) bire üstüne atandığım okul evime 50 km. Yani her gün gidiş dönüş 100 km yok servisle gidiyorum. İlk başlarda kabus gibiydi. Sonra tesadüfen bir tanıdığım sakız çiğne dedi. Ay hayatım kurtuldu. 4. Yılım okulda ki sakız çiğnerim hemen bindiğim gibi. Hatta serviste midesi bulanan herkese önerdim herkeste işe yaradı
Geçmiş olsun, sizin sorununuz hamilelik sonrası oluştuğundan doktora gidip sebebini öğrenmenizde yarar var.
Kızımı küçüklüğünden beri araç tutuyor doktor bir ilaç vermişti ama çok sersemlettiği için pek kullanmak istemiyordu bizde çözümü kolonyalı mendil, naneli sakız ve tuzlu krakerde bulduk.