sürekli arabesk dinliyorum

Malena31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
266
13
98
arkadaşlar evet başlıktan da anlayacağınız gibi kendime engel olamıyorum yaklaşık bir yıldır arabesk harici bir şey dinleyemez oldum. hal böyle olunca olmayan aşkın da acısını çekiyorum. duygularımı kontrol edemiyorum. aşık olunca kendimi kaybediyorum. komik bir sorun gibi gelebilir fakat çok muzdaribim bayanlar. :( ne yapmalı?

Oyun havası,pop müziĝi dinleyin...daha yaşınız kaç ki...yas tutuyorsunuz .... Arabesk dinleye dinleye geçmişten çıkamazsınız...

Zevkler ve renkler tartışılmaz da arabesk hiç dinlemem çok nadir slow takılırım genelde pop yabancı şarkılar felan.Ne dinlerseniz ruh haliniz ona dönüşür boşa dememişler müzik ruhun gıdasıdır diye.

bende konu sahibi senin gibiyim hayatim sarki dinlemek kulakligi takip yuksek sesle arabesk fantazi sarkilar gercekten insani tuhaf duygulara surukluyor

hayatımın hıc bı donemınde arabesk dınleyemedım
ınanılmaz basımı agrıtır

Bende İntizar'ı dinlemeyi severim. Ama sürekli hale gelirse, bunalıma sürüklenirsin. Baksana,olmayan aşkın acısını çekmeye başlamışsın. Olsa napcan kimbilir. Acilen, frekans değiştirmen lazım.

Bende İntizar'ı dinlemeyi severim. Ama sürekli hale gelirse, bunalıma sürüklenirsin. Baksana,olmayan aşkın acısını çekmeye başlamışsın. Olsa napcan kimbilir. Acilen, frekans değiştirmen lazım.
haklısın canım ama nasıl yapabilirim hiçbir fikrim yok. şu an bile dinliyorum.

Daha olmayan aşkın acısını çekiyorsunuz,bir de gerçekten olsa o zaman daha vahim. acınız kat be kat artacaktır.
Arabesk tarz bir yerden sonra hayat tarzımıza da dönüşebilir,dikkat etmek lazım.arada sırada dinlemek sorun yaratmaz ama dinlediğimiz müzik sadece bu tarzla sınırlıysa o zaman bu alışkanlığı kırmak lazım.

İlk adım olarak arabeske daha yakın yine bir acıyı,geleneği ve aşkı anlatan türkülerle başlayabilirsiniz.türküler yorum olarak daha temiz ve ajitasyon yapmadan meseleyi anlatır. Sırasıyla türkü,rock, Slow pop , pop şeklinde bir sıra izleyebilirsiniz :halay:

Daha olmayan aşkın acısını çekiyorsunuz,bir de gerçekten olsa o zaman daha vahim. acınız kat be kat artacaktır.
Arabesk tarz bir yerden sonra hayat tarzımıza da dönüşebilir,dikkat etmek lazım.arada sırada dinlemek sorun yaratmaz ama dinlediğimiz müzik sadece bu tarzla sınırlıysa o zaman bu alışkanlığı kırmak lazım.

İlk adım olarak arabeske daha yakın yine bir acıyı,geleneği ve aşkı anlatan türkülerle başlayabilirsiniz.türküler yorum olarak daha temiz ve ajitasyon yapmadan meseleyi anlatır. Sırasıyla türkü,rock, Slow pop , pop şeklinde bir sıra izleyebilirsiniz :halay:
yorumunuz için çok teşekkür ederim :) fakat ben de tam tersi bir döngü oldu oralardan en son arabeskte buldum kendimi... müziğe ilk 70'lerin Britanyalı rock gruplarıyla başladım desem yeri. malesef olmasaydı sonumuz böyle :)

Müzik zevki desek? Herkesin müzik zevki farklıdır. Ben çok karmaşığım o konuda. Arabesk de dinlerim, pop da :D Fazla kafaniza takmayin bence

Müzik zevki desek? Herkesin müzik zevki farklıdır. Ben çok karmaşığım o konuda. Arabesk de dinlerim, pop da :KK70: Fazla kafaniza takmayin bence

fakat şu sıralar ruh halime hayli zarar veriyor. bir şeye mutlu olsam akabinde hemen ruh halimde bir düşüşe geçiyorum.

Bende 1 aydir ego sarkisini dinliyorum beynim eridi...hala dinliyorum :D
Arabesk ruhu da eritir...napiyon ya...

Back
X