nasıl bırakabilirim diye size danışıyorum... gerçekten zor durumdayım iyi değilim :) en son cümle azer bülbül'den alıntıBende 1 aydir ego sarkisini dinliyorum beynim eridi...hala dinliyorum
Arabesk ruhu da eritir...napiyon ya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl bırakabilirim diye size danışıyorum... gerçekten zor durumdayım iyi değilim :) en son cümle azer bülbül'den alıntıBende 1 aydir ego sarkisini dinliyorum beynim eridi...hala dinliyorum
Tovbe yarrabbimnasıl bırakabilirim diye size danışıyorum... gerçekten zor durumdayım iyi değilim :) en son cümle azer bülbül'den alıntı
Benim 5 aylik oglumda Ego'yla uyuyor sadeceBende 1 aydir ego sarkisini dinliyorum beynim eridi...hala dinliyorum
Tovbe yarrabbim
Bunu dinle
Allah bağışlasın canım :)Benim 5 aylik oglumda Ego'yla uyuyor sadece![]()
Hangi egoBenim 5 aylik oglumda Ego'yla uyuyor sadece![]()
O zaman ankarali nami sevgilimi acsağol canım da ayyy açar açmak beynimi taşıyamayacak derecede ağırlaştı
Sevgi çoğul aşk tekildir..Ya aşk ne bilmiyorsunuz ya da poliamori siniz..Dinlemeyi verin psikolojinizi olumsuz etkiliyorsa..çok var canım 5-6 kişi ama belirli biri yok işte![]()
Wily Williams Ego tabikiHangi ego![]()
Wily Williams Ego tabiki![]()
ahh ah keşke bu kadar kolay olsa geçenlerde max 2 gün falan bırakabildim. sonra son ses BERGEN- KADER DİYEMEZSİN açarken buldum kendimiSevgi çoğul aşk tekildir..Ya aşk ne bilmiyorsunuz ya da poliamori siniz..Dinlemeyi verin psikolojinizi olumsuz etkiliyorsa..
Tesekkur ederizAllah bağışlasın canım :)
O da kova burcu yalniz..Kovalarda bulaşıcı galiba bu sarkiHadii yaaaasukur tek ben degilmisim her gun dinleyen
![]()
O da kova burcu yalniz..Kovalarda bulaşıcı galiba bu sarki![]()
Bizimki de rihannanin we ride da oyle gulumsuyor mude moduna geciyor resmenHadiii yaaa![]()
Benim 18 aylik oglum da rihhana pour it up hastasi :))) tabiki egoyu da dinleyince gulumsiyor...zil sesim ego tel calinca gulumsuyor cevap verince mizmizlaniyor....o da kova :)))
İçin bayılmıyor mu ? Bana fenaliklar gelir.Ergenlik zamanlarimda dinlerdim simdi cok nadir.ahh ah keşke bu kadar kolay olsa geçenlerde max 2 gün falan bırakabildim. sonra son ses BERGEN- KADER DİYEMEZSİN açarken buldum kendimi![]()