Bebek Beslenmesi Sürekli aranan bebek gerçekten açmıdir?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

durumLeyla25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
121
33
98
Merhabalar
Yeni doğum yaptım 5gunn oldu aslında 4sene evvelde emzirdim ilk bebeğimi ama inanin ki nasildi emme durunlari hiç hatırlamıyorm ondan sizlere danisaym dedim sürekli aranıyor acmi aranıyor yoksa niye sürekli istiyor anlamıyorum aç olduğunu düşünüp sütü sagdim verdim ama fazla gelmiş olcakki kustu Dr saat başı emsin guzelce dedi ama bozimki dk başı istiyo sürekli araniyo yalancı emzik vermeme rağmen sürekli meme istiyo anlamadım bilgi verebilir misiniz arkadaşlar?

Benim bebeğim de 9 günlük tok olsa da aranıyor.Bir kitapta okumuştum kendilerini memede güvende hissediyorlarmış o sebeple istiyor olabilir

Aranma her zaman stres kaynaklıdır. Açlık stresi, uyku stresi, gaz stresi, yabancı stresi, yalnizlik stresi bebeği emerek rahatlamaya güdülediği için araniyor bebeginiz. Biraz daha ten teması saglayip gazini cikarmaya özen gösterin. İkinci haftada gaz sancısı başlıyor malum, belki sizin bebeğiniz de gaz sancısı çekmeye baslamistir.

bebeklerin emme refleksi sürekli oluyor çünkü en güvende hissettikleri yer anne memesi

Bugün sağlık ocağındn aradılar topuk kanı sokucu olaraktan bebekte sarılık çıkmış beşinci gun de topuk kanı aldılar sarılık varsa onda da çıkar dedi hemşire ama anlamadigim şey bugün kendi kontrolüm ve bebeğin oontrol vardı orda muayene ettiğinde bebegi bol emzir rengi sararmaya başlamış dedi ama herhangi bir test yapmadı sağlık ocağı da arayıp böyle deyince çok uzuldüm hem sagiyorum hem emziriom ama niye oldu sorun varmi dedim şimdilik yok ama ilerleyebilir diye önlem alın diye aradım dedi inşallah ikinci topuk kanında öyle bişi çıkmaz elimden geldiğince emziriyorum uyuyor çok acaba iyice kötü mü oldy öyle olduysa Dr niye detaylı bakmadi bilemiyorum çok morelim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…