sürekli arkamdan ağlayan bebeğim :(

glbyz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
99
47
34
arkadaşlar çıldırmaya az kaldı 3.5 aylık oğlum sürekli arkamdan ağlıyo odadan wc için çıksam bile hemen basıyo ağlamayı ya hu bu ne zaman geçer inanın ne ev temizliği ne yemek.. hiçbirini doğru durust yapamıyorum bebek arabasına koyup mutfaga götürüyyorum kendini atmaya çalışıyo :KK43: sürekli onu kucakta gezdirmemi istiyo oyuncakla oyalıyorum hemen elinden atıyo beni kontrol ediyo odadamıyım die 3 gecedir uyumuyo 2 den sonra uyumuyo çocuk boylede olunca iyice bunalıyorum bunu yaşayan var mı bir teselli istiyrm ne zaman geçecek..

Stresli bir hamilelik geçirdiniz mi, alınmayın saakın merakımdan soruyorum. Öyle duymuştum, zor üzüntülü geçen hamileliklerde bebeklerin doğduktan sonra agresif (ağlama, çığlık, zor, uyutmak, meme emmeme) olduklarına inanıyorlar

Stresli bir hamilelik geçirdiniz mi, alınmayın saakın merakımdan soruyorum. Öyle duymuştum, zor üzüntülü geçen hamileliklerde bebeklerin doğduktan sonra agresif (ağlama, çığlık, zor, uyutmak, meme emmeme) olduklarına inanıyorlar
aslında stresli bir işim vardı stres diosan hamileleik boyunca aşırı derece vardı...

Canımcım valla öyle duydum, birisi 2 çocuklu , kendi annem ve ikiz arkadaşımın çocukları hepsinin dedikleri stres sonucu olduğuna inanıyorlardı.

İkizler kapı komşumuzdu annesi tuvalete bile gidemiyordu. Beni arıyordu, yalnız kalmak istemiyorlardı hiç 1 yaşına kadar beraber pışpışladık büyüttük. Sonra taşında gitti evlendim bir hayırlı olsun bile demedi :KK12:

X