Sürekli baskıcı olan ve panik yaptıran bir müdür

Smile286

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
128
83
48
32
Merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım üniversite mezunuyum ve şuan özel sektörde bir firma da çalışıyorum. Müdürümün ciddi ciddi psikolojik sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. Ben merkezli bir insan. Sürekli insanı suçlayan kendi hatasını bile bastırıp surekli karşı tarafı suçlayan bir insan. 6 oldu işe başlayalı sürekli baskı kuruyor küçücük çok basit yanlışları bile oflayıp puflayıp abartıyor. Abartmak en sevdiği şey zaten i. Ve birseyi 50 kere anlatıyor. Bi süre sonra inanın çok can sıkıcı oluyor. Sürekli hadi hızlı hadi söyle Hadi böyle diye diye kendimi salak gibi hissettiriyor bana. Bir süre sonra elim ayağım titriyor ve kalbim yerinden çıkacakmış gibi korkuyorum. Ki yanlış olsa bir sürü dert olacak evrak işleri yapıyorum. Dikkatli olmam lazım. Yanlış yapacağımi ve hiç birseyi yapamadığımı düşünmeye başlıyorum. İnanın çok stresli bir süreç oluyor. Her zaman kendi yaptığını en doğru buluyor. Öve öve anlatamıyor kendini. İnanın çok sıkıldım çok bunaldım nasıl bir tutum sergilemem lazım bilmiyorum. Ama tavrımı belli etmek istiyorum. Napmam lazım..

umursamamaya kendi işinize odaklanmaya çalışacaksınız.
söyleneni minder yap altına at hesabı.
benim yöneticim de öyle 100 karakterli filan. bir noktadan sonra hangisiyle mücadele edeceğini dahi bilemiyor insan.
allah kolaylık versin.

2 gun once bende buna benzer bir konu acmistim. Ses kaydi al. Ben oyle yapiyorum. Aciyorum telefondan. Tabii haberi olmadan. Böyle yaptim rahat ettim. Tabi bu gecici bir oneri. Baska ise bakmaya basla istersen

kamuda taşeron işçiyim sendekinden küçük küçük serpistirmişler buralara.sendeki burda olan özelliklerin toplamı.içimden bol beddua ediyorum.boşa etmiyorum. patronunuza.öyle insanlar kendi gibi insanlarla imtihan olsun.

Back
X