Rüya Yorumları sürekli benzerini gördüğüm rüyalar ve dün gördüğüm bir rüyam,yorumunu yapamıyorum

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
613
448
Senelerdir benzerini gördüğüm rüyalarım var. Kendimi bir deniz kenarında görürüm. Bazen korkarım o denizden, bazense tatil gibi huzurlu gelir o deniz bana, ömür boya orda yaşama isteğim olur. Ve o kadar gerçekçi ki, sanki gerçekte gitmişim oraya gibi. Bazen o deniz kenarında (bu arada hangi şehir olduğu değişir, bazen bir ada bile olabiliyor) birşeyler yaşarım, birilerini görürüm. Bazense bir gemiye binerim, gemiye bindiğimde ya kötü bir şey olur ya da iyi birşey, defalarca gördüm bunu...

Defalarca gördüğüm diğer rüyam ise hamile olduğumu gördüğüm rüyalarım. Bunlar da çok gerçekçi oluyor. Hatta doğum yaptığımı ve bebeğimi de görüyorum, hatta emzirirken görüyorum. Ama her nedense bir kez bile babasının kim olduğunu hatırlamıyorum uyanınca. (bu arada evli ya da nişanlı değilim)

Dün gece gördüğüm rüyamda ise deniz kenarındaydım yine. Tam deniz kenarında yani kıyıda bir havalimanı varmış. Bazı uçaklar suya düşüyordu. Bazıları ise tam dibimizden geçiyordu kaçmaya çalışıyorduk, korkunçtu...

Son düzenleme:
Hadislerde rüyalarınızı herkese anlatmayın deniyor. Onun için temkinli olun. Ayrıca bir rüyanın asıl tabirini rüyayı görenin kendisi bilir çünkü herkesin bilinçaltının kendisine yolladığı mesajlar vardır. Yardımcı olarak da bazı din alimleri benzer rüyaları nasıl yorumlamış bakabilirsiniz ya da kuranda rüyalardan bahsedilen ayetleri okuyarak kendinizce örnek bir yorumda bulunabilirsiniz.

Öyle hissediyorum ki sürekli tekrarlayan, birkaç araç ve kişi dışında değişmeyen rüyalar sizin klişe, monoton hayatınızdır. Yaptıklarınızı görüyorsunuz. Mesaj veren ilahi rüyalar olmadığını düşünüyorum.

Back