• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli birilerinden biseyler istemek

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.048
298
Birini düşünün ki ihtiyacı olsun olmasın biseyi elinde gördüğünde istiyor.Senin o şeye ihtiyacın oldugunu bile bile ve de istediği kişi çalışan biri değilse bile..

Birinden hediye olarak gelmiş bir maske dezenfektan eldiven setini istiyor mesela,senin zaten dezenfektanin vardı dimi diyor,bana ver demeye getiriyor.Sevmiyorum böyle şeyleri bu kişi içimizden biri.. verdirmedim o seti sırf bu alışkanlığına sinir olduğumdan.

Sizce normal mi bu ya da bir hastalık mı ?

Aa bu benim eşimin abisi =)
Eşimde ne görse istiyor. Ayakkabı, cüzdan, gözlük...
İşi abartıp siparişle çocuklarına hediye istiyor. Para istiyor arada.. Çocuklarını çok seviyoruz, onlara sürekli hediyeler alıyoruz ama abisinin bu huyundan nefret ediyor eşim.

Aa bu benim eşimin abisi =)
Eşimde ne görse istiyor. Ayakkabı, cüzdan, gözlük...
İşi abartıp siparişle çocuklarına hediye istiyor. Para istiyor arada.. Çocuklarını çok seviyoruz, onlara sürekli hediyeler alıyoruz ama abisinin bu huyundan nefret ediyor eşim.
Yuh artık yani sipariş ile bir de..cık cık cıksss

Birini düşünün ki ihtiyacı olsun olmasın biseyi elinde gördüğünde istiyor.Senin o şeye ihtiyacın oldugunu bile bile ve de istediği kişi çalışan biri değilse bile..

Birinden hediye olarak gelmiş bir maske dezenfektan eldiven setini istiyor mesela,senin zaten dezenfektanin vardı dimi diyor,bana ver demeye getiriyor.Sevmiyorum böyle şeyleri bu kişi içimizden biri.. verdirmedim o seti sırf bu alışkanlığına sinir olduğumdan.

Normal değil hastalık da değil. Açgözlülük

Aaa bu benim görümcem. Ona yakışsın yakışmasın alır benim oldu der koyar tabi bana yapamaz çünkü tavrımı koyuyorum ama etrafındakilere hep böyledir. Bedava mezar bulsunlar girer yatarlar 😂😂😂

Bir varmış bir yokmuş...
Günlerden bir gün x meyvesiyle ünlü şehrin meyve bahcelerini dolu vurmuş. Tüccarlar x meyvesinin kilosuna 5 lira verip üreticiden satın alırken, o sene hiç ürün bulunmadigi için x meyvesinin değeri çok artmış.
Bir üretici geçen sene elinde kalan bir ton bozuk meyveyi, hayvanlara yedirmek için sakliyormus. Bu bozuk meyvelerin değeri 1 lira etmezken, tüccarlar 10 TL karşılığında bunlari satın almış ve uretici dört ayak üstüne düşmüş (!).
Bunu duyan askitonun KV si, o meyvelerin birazını da bize verseydi diye kahkaha atarak her şeyi istemenin sınırlarını bir kez daha zorlamış.
Metnin ana düşüncesi: uyanık geçinip başkasının sırtından geçinen çok. Ne yapıyoruz? Bu manipülasyonlara kanmiyoruz

Aaa bu benim görümcem. Ona yakışsın yakışmasın alır benim oldu der koyar tabi bana yapamaz çünkü tavrımı koyuyorum ama etrafındakilere hep böyledir. Bedava mezar bulsunlar girer yatarlar 😂😂😂
Benim oldu derler ya bı de iyice sinir ederler 🤦🏻‍♀️

olmaz mı çok çok var çevrede
bi ara babamın eşi ne görse isterdi tamam sana da alırım der geçiştirir almazdım
sonra tamamen koptuk zaten

Var böyle tipler.
Benim bir yakınım (akraba eşimin tarafından)gelir kitap alır okumak için vermez. Stilettomu istedi bir kez giymek için ayakkabı gitti 2 sene gelmedi. Dvdlerden alır götürürdü izleyip getiririm diye ve kitaplarım,dvdlerim hep kendi ünitesinde dizili olur demez ki al bu senindi vereyim diye. Bavul istedi en son 6 ay oldu bavul gelmedi.Araba lazım olmuş istedi daha önce vermiştim ve benzini bitirip pis bir şekilde ve de geç teslim ettiği için kızdım vermedim bir daha,hatta eşime dedim ben vermiyorum sen verebilirsin kendi arabanı diye.En son gelip evdeki şaraplarıma,belluga Allure vardı 2 şişe,onlara musallat oldu içmiyorsun sen bunları ver diye,dedim iciyorum veremem ki icerim icmem sanane yani dimi.Bu arada 1 çöp dahi almadım ben bu insandan ,istemedim istemem.

Bunun hastalık olduğunu düşünüyorum.. Böyle biri var etrafımda. Nereye gidersem gideyim, nereden gelirsem geleyim. İllaki bişey istiyor. Artık deli çıktık annemle beraber, ama yok çözemiyoruz. 😡 Ekmek, sigara, sebze, bluz, elbise. Anama gidiyorum desem gelirken sigara al diyor. Yolda karşılaşsak başka şey istiyor. Para vereceği zaman da hiçbir zaman bozuğu olmuyor. 🤣🤣 En sonunda sen ver ben bozarım dedim yüzümü kızartıp.

Bunun hastalık olduğunu düşünüyorum.. Böyle biri var etrafımda. Nereye gidersem gideyim, nereden gelirsem geleyim. İllaki bişey istiyor. Artık deli çıktık annemle beraber, ama yok çözemiyoruz. 😡 Ekmek, sigara, sebze, bluz, elbise. Anama gidiyorum desem gelirken sigara al diyor. Yolda karşılaşsak başka şey istiyor. Para vereceği zaman da hiçbir zaman bozuğu olmuyor. 🤣🤣 En sonunda sen ver ben bozarım dedim yüzümü kızartıp.
İyi yapmışsınız.Biri de bana yıllar önce merkeze gideceğim zaman bebeğine mama sipariş etmişti en pahalisindan hem de ve vermedi,biri de sinema biletlerini al ben gelene kadar dedi vermedi 🙂 Gelirken şunu al bunu da al gibi şeyler de çok başıma geldi ne saçma şeyler ya

Var böyle tipler.
Benim bir yakınım (akraba eşimin tarafından)gelir kitap alır okumak için vermez. Stilettomu istedi bir kez giymek için ayakkabı gitti 2 sene gelmedi. Dvdlerden alır götürürdü izleyip getiririm diye ve kitaplarım,dvdlerim hep kendi ünitesinde dizili olur demez ki al bu senindi vereyim diye. Bavul istedi en son 6 ay oldu bavul gelmedi.Araba lazım olmuş istedi daha önce vermiştim ve benzini bitirip pis bir şekilde ve de geç teslim ettiği için kızdım vermedim bir daha,hatta eşime dedim ben vermiyorum sen verebilirsin kendi arabanı diye.En son gelip evdeki şaraplarıma,belluga Allure vardı 2 şişe,onlara musallat oldu içmiyorsun sen bunları ver diye,dedim iciyorum veremem ki icerim icmem sanane yani dimi.Bu arada 1 çöp dahi almadım ben bu insandan ,istemedim istemem.
Aynen.Cok defa aynı şeyi yapmış ben aynı kişi üst üste yapınca bir bahane bulup vermiyorum,dariliyorlar bir de

Hastalık gibi bişey bu da böyle insanları hiç sevmem uzak dururum arkadaş vs fark etmez yani çok rahatsız edici bir şey bizim yan apartmanda Bi kadın var onun çocukları da aynı valla ben utanıyorum o çocuklar bişey isteyip aynı şeyi kırk kez söylediğinde ama kadın hiç çocuklara dur ayıp demiyor. Kendi de kıskanç biri zaten çevresinde biri bişey alsa yada biyere gezmeye gitse hemen o da aynısını alıp aynı yere gezmeye gidiyor ben uzak duruyorum valla karşı komşum bu kadınla çok yakındı şimdi o da uzaklaştı böyle insanlar tahammül edilecek gibi değil

Back
X