Sürekli birşeyler yeme-içme isteği..

surak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
1.181
1.845
133
31
Merhaba;
Üç dört ay önce diyet yapmaya başlamıştım. 6 kiloya yakın kilo verdim. Benim derdim estetik kaygılar değil. Pko yüzünden zayıf kalmam ve şeker tüketimimim az olması lazım. Ama yapamıyorum. Yemek benim için bir baş etme yöntemi gibi. Verdiğim kiloları tartılmasamda geri aldığımı hissediyorum. Bu durum çok yıpratıyor. Ne yapmalı bilemiyorum. Sürekli Kilo alıp vermek, insülin, şekere düşkünlük... Hep başa sarıyorum..

Merhabalar.
Malesef bendede aynı sorun var. Pko var insülin direnci var üstüne fazla 10-15 kg var. Ama malesef irade yok. Sürekli abur cubur olsun hamur işi olsun tatlı olsun herşeyi yemek istiyorum. Nası yapcaz bilmiyorum .

Merhabalar.
Malesef bendede aynı sorun var. Pko var insülin direnci var üstüne fazla 10-15 kg var. Ama malesef irade yok. Sürekli abur cubur olsun hamur işi olsun tatlı olsun herşeyi yemek istiyorum. Nası yapcaz bilmiyorum .

Merhabalar.
Insuli8n direnci olunca pko da oluyor mu

Merhabalar.
Ben aç olmasam da yiyiyorum. Duygusal olduğunu düşünüyorum.

Özetle;Probiyotik ağırlıklı besleneceksiniz arkadaşlar, şeker ekmek hamur işleri yok. meyve de sınırlı. düzenli spor yapacaksınız. böylelikle hem pkodan kurtulacaksınız, hem de daha sağlıklı fit olacaksınız Allahın izniyle.

Merhaba;
Üç dört ay önce diyet yapmaya başlamıştım. 6 kiloya yakın kilo verdim. Benim derdim estetik kaygılar değil. Pko yüzünden zayıf kalmam ve şeker tüketimimim az olması lazım. Ama yapamıyorum. Yemek benim için bir baş etme yöntemi gibi. Verdiğim kiloları tartılmasamda geri aldığımı hissediyorum. Bu durum çok yıpratıyor. Ne yapmalı bilemiyorum. Sürekli Kilo alıp vermek, insülin, şekere düşkünlük... Hep başa sarıyorum..

yemeğe düşkünlük psikolojik bir sorun, aynı zamanda destek almayı ihmal etmeyin ve diyetisyen seçip onunla yola devam edin.

Ayrıca insanlar çok saygısızlar. İri olduğum için yaşıma inanmıyorlar. Ve beni iğneliyenlerde oldu.

Back
X