Surekli biseyler isteyen kuzen

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Merhaba kızlar.baslikta da yazdigim gibi.30 yıllık çok sevdiğim herşeyimizi paylaştığımiz çok yakın katdestende öte bir kuzenim var.hic kavga bile etmedik kaybetmekten de korkuyorum ama gelin görün ki kiz sürekli benden kiyafet yada eşya istiyor.ben kıyafetlerimi yada elektronik eşyalarımı paylaşmayı sevmem.hemde hic.bu huyumu oda biliyor ama yakın olduğumuz için galiba bana vermekten rahatsız olmuyor diye düşünüyor ki istemeye devam ediyor.mesela bi arkadaşımın düğününe hatırı sayılır paraya bir elbise aldım.gorur görmez bende giyinirim dedi.moralim çok bozuldu vermek istemiyorum.ama hayır da diyemiyorum ve galiba ölene kadar bu durum devam edecek.bana bir laf öğretin de kırmadan bu durumu halledeyim.ima ettim başkaları üzerinden örnek verdim yok anlamıyor.bir keresinde hali yıkama robotu istedi arizali dedim tamam dedi ben olsam çöp istemem artik ama devam ediyor.

yapmak istemiyorsaniz yapmayın hayir demeyi bilmeniz lazim,sonuçta karsi taraf bunu düşünemiyor,siz her seye olur derseniz(demeseniz bile hayir diyemediginizden dolayi)kuzeninizde bir seyler istemeye devam eder

"Ben eşyalarımı paylaşmaktan hoşlanmıyorum. Eğer paran olmazsa alamazsan bana söyle ben param olduğu zaman sana alırım, ama bana ait olan ve kullanmaya devam ettiğim eşyalarımı lütfen çok zorda kalmadıkça isteme" bu kadar..

Sihirli kelime, hayır.
Ben pek hoslanmiyorum bu şekilde paylasimlardan. Sanada Hayır diyemiyorum ama istemediğim bir duruma maruz kalıyorum. Lütfen esyalatimi ödünç almayi sorup beni zor duruma dusurme-

Simdiye kadar pasa pasa verdiginiz ya da yalan soyleyerek vermekten kactiginiz icin birden hayir hoslanmiyorum derseniz kuzeniniz e simdiye kadar sorun yoktu, ne degisti diye bozulur buyuk ihtimalle. Bence kuzeninizle ic dokme tarzi bi konusma yapmaniz gerekecek: Onu cok sevdiginizi, kirmak istemediginizi, bu yuzden ona hayir demekte zorlandiginizi, ama verince de rahatsizlik duydugunuzu acik acik soyleyeceksiniz. Sonra tekrar sorup bakacaksiniz kirilmis mi vs vs vs Isiniz cok zor... Halbuki bastan bozuldu etti demek yerine ya bu isler bana ters deseydiniz kapanip gidecekti. Bu sefer halledin, bir daha da ders olsun diye dusunun.

Ben de hic hayir diyemem
Ne biliyim bugune kadar denmemisken simdi denmez bence
Ben kuzeniniz yerinde olsam alinirdim sanirim
Onun da istemesi hos degil hayatta yapabilecegim son sey sanirim birinden kiyafetini falan istemek
Bence kullaniversin ya, hayir deseniz ayip olcak gibi

Sinir oluyorum böyle insanlara hayır desen alınır, evet desen tepene çıkar kendi malını rahat kullanamıyo insan böyleleri yüzünden, aman kalp kırın gitsin yapcak bişey yok böyle bişeye ipleri koparcaksa da koparsın

Onu kırmaktan çekindiğiniz için reddedemediğinizi ama bu durumdan hoşlanmadığınızı söyleyin. Bu lafa insan silinip atılmaz.

Kiyafet istemek cok sacma degil mi ya? Alsana kendine bir elbise. Dolabinda kiyafetin mi kalmadi yani? Ya da tarzini mi begeniyorsun? Sor nerden almis ya da birlikte alisveris yapin falan. Insan karsidakini bir dusunur. Hoslanmiyosa ama beni kirmamak icin hayir diyemiyorsa zor durumda birakmayim falan der. Insanlari anlamak cok zor. Bence bir an once onunu kesin. Abartmis cunku. Tamam esya neyse cok yakinsam ben de paylasirim da giydigimi de kimseye vermek istemem. Isteyene de en bastan huylaniyorum k.bakma seninle alakali degil ama ben de boyleyim iste diyorum. Hayir demeyi ogrenmeniz lazim

Anlık geçiştirmelere devam etmekten başka bir çare göremedim.
Söylerseniz açık açık aranız sanki açılır gibi çünkü siz o kadar kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demişsiniz ama o kendini başka bir yerde tutmuş özel olduğunu düşünmüş her konuda sizin onu gördüğünüz gibi.

Fermuarı arızalı derdiniz bu seferde..

Hayir dediginde kusecekse, zaten seninle cikarlari icin gorusuyor demektir. Bir de bu açidan bakmayi dene bence.

vala böylelerı alışkanlık edinmiştir...ne yapsan anlamaz.bahaneyle vermıceksin.ya da oyle bır yere koyacaksın ki(elbıseyı) çıkarmsı zor ve güç olacak.hiç oralı olmadan vala şimdi ordan onu çıkaramam uğraşamam diceksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…