- 20 Aralık 2015
- 1.337
- 380
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktırdım bi sıra birşey yok dedilerKan degerlerinize baktirin bide
baktırdım bi sıra birşey yok dediler
Kansizlik veya demir eksikliginden olabilir.sürekli bitkinim kendimi yorgun hissediyorum evi her akşam havalandırıyorum yiceklerde ağır şeyler değil ama hiç dinamik olamıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi nasıl bunu aşabilirim
benim hep böyle mevsimle alakası yok teşekkür ederimTüm kan ve hormon degerlerinden kaynaklanıyor olabilir. Detaylı bir tahlil yaptırın. Hic birsey yoksa, takviye bir vitamin alın. Mevsim geçişi veya psikolojik de olabilir
Demir ve diğer vitamin değerlerine baktır kan versürekli bitkinim kendimi yorgun hissediyorum evi her akşam havalandırıyorum yiceklerde ağır şeyler değil ama hiç dinamik olamıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi nasıl bunu aşabilirim
Tembelsin galiba aynı ben bu huyumu hiç sevmiyorum o yüzden sık sık misafir çağırıyorum hareketlenmek zorunda kalıyorumsürekli bitkinim kendimi yorgun hissediyorum evi her akşam havalandırıyorum yiceklerde ağır şeyler değil ama hiç dinamik olamıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi nasıl bunu aşabilirim
malesef tembel değilim çünkü bu halimle bile sorumluluklarımı yerine getiriyorumTembelsin galiba aynı ben bu huyumu hiç sevmiyorum o yüzden sık sık misafir çağırıyorum hareketlenmek zorunda kalıyorum
teşekkür ederim sağolund vitaminine baktır, muhtemelen onun eksikliğinden oluyor. benzer şikayetlerle gittiğim birkaç doktorun maalesef aklına bile gelmedi bakmak, ben ısrarcı oldum ve çok çok düşük oldugunu öğrendik. "sağlıklı yaşıyoruz" isimli bir sayfa var bol bol bilgi bulabilirsin orda d vitaminiyle alakalı.