surekli bizdeler

mesajları okudumda kimse inanmamış yahu...
bir bana mı gerçekçi geldi bu durum.
gelir arkadaş gelir. hele görümcesinin gıcık kaptığını anlamışsa, bulmuşsa herişini yaptırdığı, sessiz bir kaynana, gelir.
oh mis, kimse ibşey demiyor, geliyor tüm gün oturuyor, yemeği ayağına geliyor. niye gelmesin arkadaş..
Gelir..
Nokta.
Bizde var aynısı diyorum.
Abiyle ilgisi var ama zorlama manasında değil. aynı kafada olmaları açısından. beleşci bir insansa, sevilmediğini, istenmediğini bile bile inatla, inadına gelmeyi sürdürür.
yetmez, çocuğu olur. çocuğuyla gelir, yine her gün. gelemezse kvsini çağırır. başka bir yere gidilir. ama hergün olur bu olay.
e görümce laf edince, kötü görümce olur.

bir tanıdığım da öyleydi sürekli hazır yemek var diye kayınvalidesine gidiyordu bazen ertesi gün akşam gelmeyiz belki diyip hazır yemekten paket yapar alır götürürdü en son erkeğin erkek kardeşi bir akşam bunlar gelince kapıyı açıp '' oooo siz yine mi geldiniz evinizde durun yahu '' gibi şaka ile gülerek laf söylemişti o akşamdan sonra azaltmaya başladılar gelişlerini çocuk olunca hiç gelmediler. sanırım hazır yemek kolay geliyor

Hiç karşılaşmadığım için hem tuhaf hem ayıp geliyor bana bu tür şeyler.

Annen davet etmediyse hazıra alışmışlar demek ki.
En iyisi annen kendini çok kasmasın misafir gibi değilde evdekilere normalde ne yapacaksa ondan yapsın.
İşlerin bir kısmını da ona yükleyin.Beraber bulaşık yıkamak gibi.Belki vazgeçer.

Kiminin kayinvalidesi bırakmaz kiminin gelini ne garip ďünya Anne ne kolayliklar diliyorum

Benim görümce böyle... Kaynanam gile gidince onlarda gelir mutlaka yemek isi de hep bana kalir zaten ogluyla ilgileniyormus gibi yapio kacar islerdrn oysaki benim uc aylik kizim var daha cok kucuk ama kacamiyorum :KK34:

Biraz abartmışlar ama ayıplamadım nedense..Belki seviyor sizinle olmayı,annenizi kalabalığı...Alışkanlık olduysa bi de..

Back
X