sürekli borç isteyen arkadaş

Ya senden isteyince yok de olsun bitsin soylenmez bence kalbi kirilir en azindan sen soyleme bu sefer maddiyatci arkafasliga onem vermiyen biri durumuna dusersin baskasini gelip sana anlatiyorsa gidip senide baskasina anlatir biraz mesafeli dur bence suya sabuna dokunma .

Uyarsanda işe yaramaz. Eski çalıştığım yerde ismail diye biri vardı. Borç para istemezdi ama hergün sigara alırdı kaç kişiden banada acıtasyon yapıp bana cips alsana gece ders çalışırken yerdim diyodu. Herkes hem yüzüne hemde arkasına söyleniyordu artık o raddeye geldiler. Neden böyle yapıyosun boşa gidiyosun dershaneye her sene yazılıyosun işten çık adam gibi ders çalış kazan kpss yi dedim demez olaydım . Bana dedi ki ,erkeğim ihtiyaçlarım var işten çıkarsam nasıl karşılıycam :53: töbee töbeee dedim bi dahada konuşmadım

yok sizin gibi değil hiç sürekli ona bişiler ısmarlanmasını beklıyor kahve falan makınadan alınıyor sürekli biz alıyoruz kahvesını ıyıce salak durumundayız
bir buçuk aydır sigara almayıp sigara kullan diğer arkadaştan alıyormuş katologlarla ürün satan bi abla vardı ondanda almış bişiiler eksik ödemiş bu gıbı ufak ama can sıkan şeyler sonu gelmıyor aslında konu bıkaç haftadır açsammı açmasammı diye düşündürüyordu benı ama bugun yıne para mevzusu yüzünden sorun çıktı bırının doğum gunu varmış herkez verdi bişiler oda yine diğer arkadaştan istemiş oda yok fazla yanımda demiş gördüm işte para ver sende senın yuzunden arkaşların arasında rezil oldum diye çıkışması yuzunden diğer arkadaşın sinirden ağlaması nedenıyle açtım ne laftan anlıyor ne imadan
İhtiyacı olana destek olunur ama anladığım kadarıyla ihtiyacı yok bu arkadaşınızın. Para isteyip vermeyenede laf edecek kadar pervasız bir insan anlattığınızdan bunu çıkardım. Bu durumda ya toplu halde uzaklaşacaksınız yok uzaklaşamayız diyorsanız arkadaş grubu olarak toplanıp yüzüne anlatacaksınız kırmadan.
Bir şekilde anlamasını sağlamalısınız.
Kolay gelsin.

Böle belescileri hic sevmem...bende yeni ise girdigimde iki tane kiz vardı. ..resmen somurduler beni.brn yapi olarak para hesabi yapan biri degilim.ama surekli surekli bir bakiyorsun bayagi bayagi gitmis.hayir hepimizin maasi belli.hadi suraya gidelim buraya gidelim butun hesaplari ben oderim yuh yaa....birde ustune kötü oldum artik vermemeye başlayınca. ..ise girdigimden beri ayin ortasi geliyor param bitiyordu...bir tanesi öle arsizdi ki sevgilisine hediye almak icin para istedi.iste o zaman salter atti bende..ben enayi miyim yani....birde sefe şikayet etmişler beni dedikodumu yapmislar...allahtan yerimi değiştirdim kurtuldum....sakin verme arkadasim...alistirma..

:) Kuzenim yüzünden konu açmıştım okumuş muydunuz ?
Bunun kat be kat üstü yüzsüzlükteydi .
En sonunda açık açık konuştum daha da istemiyor .
Ha verdiğim kıyafetleri, paraları geri alır mıyım ?
Alamam .
Ama başımın gözümün sadakası olsun dedim :49:

Okuldaykende olmuştu bana ..kiza hersey aliyordum.kendime goflet aldiysam onada aldim kendime tost yaptirdiysam onada...ama o ne yapti çok büyük bir kazik atti bana...ben olsam bana yardim eden insana minettar olurum ne bileyim.bunlar öle arsiz ve yuzsuz ki birde arkandan kuyunu kaziyolar.haram zikkim olsunn insss.ben bu konuda cok dertliyim.enayiligime doymayayim ben..iki durumdada kazik yedim....

Düşündüm falan çevremde hiç böyle insan yok.
Ama daha çalışma hayatı evresi var büyük konuşmayayım çıkmasın :D
Millet nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyor şaşırdım yani :53:

Back
X