• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli çabalayan ben napmalıyım?

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
Hep alttan aldım. Hep o haklı ben haksız oldum. Bunu da kabul ettim. Yine de yaranamadım. Anlamıyorum artık. Bir şekilde bir şeyler buluyor ve üstte çıkmaya çalışıyor. Haksızda olsa bunu yapıyor. Hep tek taraflı düşünüyor. sürekli küsüyor. Bende gönlünü alabilmek için resmen sürünüyorum. Artık diyorum ki yeter ki küsmesin ben her şeyi alttan almaya razıyım. En kötü huyu da bir kalemde silip atabiliyor. Seviyorum diyor ama bunu yapabiliyor. Bu nasıl bir sevgi anlamıyorum. Ben ondan vazgeçemiyorum. Bunu yapamıyorum. Hep aklımda fikrimde o var. Onsuz mutlu olamıyorum. Ama acı çekiyorum. Mutlu değilim. Sevmıyo desem evlenelım diyo kızlar bu durumda olanınız varmı her kavgada aramıyo ben arıyorm aramasam aramıycak gibi

Son düzenleme:
her kavgada senden vazgeçebilen bir erkekten sen neden vazgeçemiyorsun ki?
seviyorum deme lütfen kim kendine böyle davranan birini sevmeye devam eder..

En son yıne tartstık yoruldum bırdaha arayan ben olmycam dedm. madem sende aramazsan aramazsn olece bıter dedım ınatlaşıyo benmle aramycam dıyo hala haksz oldgum bir konuda değil üçgün aramazsan bundan snra biter dedm hala bi çaba yok

Bütün ömrünüz boyunca bu şekilde yasamaya devam erebilecekseniz bu zamana kadar yaptığınız gibi alttan almaya devam edin. Yok olmuyor diyorsanız da düzgünce konuşun. Yine mi olmadı? Ne demişler "Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin."
Bir özlü söz daha geldi aklıma kapanış da bununla olsun "Gönül almayı bilmeyene gönül emanet etme."

Bütün ömrünüz boyunca bu şekilde yasamaya devam erebilecekseniz bu zamana kadar yaptığınız gibi alttan almaya devam edin. Yok olmuyor diyorsanız da düzgünce konuşun. Yine mi olmadı? Ne demişler "Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin."
Bir özlü söz daha geldi aklıma kapanış da bununla olsun "Gönül almayı bilmeyene gönül emanet etme."
İşte evlenince daha kötü olursa diye korkuyorm ozamanda yaparsa aynılarını cehennem olur o evlılık sürekli gönül almaya calısırsam zaten çok uorucu bişey

Sevmedgnden emin olsam zaten düşünmem bile ama ev bile döşedik iki aya kadar nişan düşünüyoruz ozaman neden benmle gelecek düşünsün ki
Peşimden sürekli koşan insanı ben de sevmezdim.
Evlilikte ne var ki,
O rahat rahat küsecek,trip yapacak hatta evlilikte alışkanlık da olacağı için banane evlenmeseydin diyecek,siz de ağlayacaksınız.Ben buydum diyecek,biliyordun,diyecek.
Onu bilmem de siz böyle bir adam için zaman harcayıp buraya konu bile açtığınıza göre,kendinizi sevmediğiniz kesin.

Sevmedgnden emin olsam zaten düşünmem bile ama ev bile döşedik iki aya kadar nişan düşünüyoruz ozaman neden benmle gelecek düşünsün ki

sevmeyi bilmiyor böyle sevilmez o sevdiğini sanıyor.. eziyet edermi insan sevdiğine?

karakterli davranmak derken arkadaş arama bir daha demek istemiş.. hep ayağına giden siz olmuşsunuz ceptesiniz kaybetme korkusu yok. ona muhtaç olmadığınızı anlayacağı şekilde davranın..

Peşimden sürekli koşan insanı ben de sevmezdim.
Evlilikte ne var ki,
O rahat rahat küsecek,trip yapacak hatta evlilikte alışkanlık da olacağı için banane evlenmeseydin diyecek,siz de ağlayacaksınız.Ben buydum diyecek,biliyordun,diyecek.
Onu bilmem de siz böyle bir adam için zaman harcayıp buraya konu bile açtığınıza göre,kendinizi sevmediğiniz kesin.
Siz bu sevgi meselesine nie takyınız süphem olsa zaten devam etmem bazı ınsanlarn huyu böyledir yada ben alıştırdım şimdi düzeltmek için napmam gerektgnı düşünüyorm

sevmeyi bilmiyor böyle sevilmez o sevdiğini sanıyor.. eziyet edermi insan sevdiğine?

karakterli davranmak derken arkadaş arama bir daha demek istemiş.. hep ayağına giden siz olmuşsunuz ceptesiniz kaybetme korkusu yok. ona muhtaç olmadığınızı anlayacağı şekilde davranın..
Aynen beni cepte görüyor daha önce vazgectgm oldu geldı ama artk acı cekmeyelm ıstyorm drdiğinz gibi yapıcam

Bir parça naz yapmaya hakkının olmadığı bir ilişkide sevildigini hissediyor musun gerçekten?

Aramazsa aramasin bitir seviyorsa eşek gibi arar afedersin.

çok sevdim. Hep alttan aldım. Hep o haklı ben haksız oldum. Bunu da kabul ettim. Yine de yaranamadım. Anlamıyorum artık. Bir şekilde bir şeyler buluyor ve üstte çıkmaya çalışıyor. Haksızda olsa bunu yapıyor. Hep tek taraflı düşünüyor. sürekli küsüyor. Bende gönlünü alabilmek için resmen sürünüyorum. Artık diyorum ki yeter ki küsmesin ben her şeyi alttan almaya razıyım. En kötü huyu da bir kalemde silip atabiliyor. Seviyorum diyor ama bunu yapabiliyor. Bu nasıl bir sevgi anlamıyorum. Ben ondan vazgeçemiyorum. Bunu yapamıyorum. Hep aklımda fikrimde o var. Onsuz mutlu olamıyorum. Ama acı çekiyorum. Mutlu değilim. Sevmıyo desem evlenelım diyo kızlar bu durumda olanınız varmı her kavgada aramıyo ben arıyorm aramasam aramıycak gibi
Ne gerek var ki buna. Bence aşk sevgi bu değil, hiçkimse vazgeçilmez değildir , bir ömür üzüleceğine 3 gün üzülür unutursun. Kimse için onsuz yaşayamam deme, bu takıntı, zaaf. Aşk değil

Back
X