• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ceviz kıran üst komşu

hamsireceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
914
2.405
63
Başimizda bir musibet varki sormayin. Ust komsumuz gece demiyor gunduz demiyor surekli ceviz kiriyor. Ve bunu direk evin tabaninda sanirim cekic gibi biseyle yapiyoki kuturtuden duramiyoruz. Bir insan bir gun kirae iki gun kirar anlamiyorum cevizle mi besleniyolar. Az once dayanamayip yukari terlikle vurdum :) sanirim hirs yapti daha da siddetlendi ve evden acayip garayip sesler geliyo kut kut. Size sorum hukuki olarak ne yapabilirim

okadar cevizi nerde buluyorlar yahu köyleri falan mı var getirtiyorlar ,pahalıda bişey çünkü bence sizi şikayet edicem diye tehtid edin hukuki sonuçlarını anlatın hatta abartın hapis falan var işin ucunda deyin bence :)

Çat çat ceviz kırmak mı kaldı ya, ceviz kıracağı varken. Polise şikayet edebilirsiniz sanırım?

Başimizda bir musibet varki sormayin. Ust komsumuz gece demiyor gunduz demiyor surekli ceviz kiriyor. Ve bunu direk evin tabaninda sanirim cekic gibi biseyle yapiyoki kuturtuden duramiyoruz. Bir insan bir gun kirae iki gun kirar anlamiyorum cevizle mi besleniyolar. Az once dayanamayip yukari terlikle vurdum :) sanirim hirs yapti daha da siddetlendi ve evden acayip garayip sesler geliyo kut kut. Size sorum hukuki olarak ne yapabilirim
milyoncudan ceviz kıracağı alığ hediye edin bence. Hem onlar rahata erer hem siz:-D

Benimkide silkeleniyor defalarca uyarmama ragmen bi cozum bulamadim
ama ben balik kizarrtigimda soyleniuor mutfak bacasindan koku gidiyormus balkonda yapmaliymisim:KK51:

Aaaa bildiğin cevizmiş bu ya! Başlık çok daha fazlasını vaat ediyordu halbuki! :KK75:
Önce uyarın, dikkate almazsa polise haber verin, o da olmadı siz de gecenin bir yarısı tavana bir şeylerle vurun, bakalım nasıl oluyormuş gürültü. Ya da sabredin, cevizlerin suyunu çekmesini bekleyin. Bir insan hiç durmadan kaç gün ceviz kırabilir ki?

komşunuzda beceriksiz miş ayrıca yhau ben cevizi elimle bile kırıyorum hem öyle daha zevkli oluyor iki cevizi biribirine sıkıştırıp çat diye kırıyorum, çekişle kırmakmı kaldı yuh yani şikayet edin ama en son ihtimal şikayet bence önce konuşarak halledilmeli 3 defa evlerine çıkın uyarın en azından.

Ya ben de anlamadim kac agacin cevizi bi bitmedi. Kendileri konusmadigimiz akraba malesef. Yazdan beri boyle. Sehir disindayim normalde iki gun kafa dinlemeye geldim kafamda kut kut ya yapilmazki bu kadar.

Adam iktidarsız herhalde ondandır hergün ceviz kırıyor

Yarın bir ceviz kıracağı al.
Kağıda not olarak "Bu ceviz kıracağı senin için. öptüm" yaz kapının tokmağına bırak.

Back
X