• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ceviz kıran üst komşu

Başimizda bir musibet varki sormayin. Ust komsumuz gece demiyor gunduz demiyor surekli ceviz kiriyor. Ve bunu direk evin tabaninda sanirim cekic gibi biseyle yapiyoki kuturtuden duramiyoruz. Bir insan bir gun kirae iki gun kirar anlamiyorum cevizle mi besleniyolar. Az once dayanamayip yukari terlikle vurdum :) sanirim hirs yapti daha da siddetlendi ve evden acayip garayip sesler geliyo kut kut. Size sorum hukuki olarak ne yapabilirim
Ben dee başlığı okuyunca mecazi anlamda baş şeyler düşündüm :D

Allah Allah bı tek ben mı normal cevızi anladım baslıktan yahu:) çok mu safım ne:)

Beleş bile olsa o kadar cevizi ne yqpıyorlar acaba? Her gün deli gibi ceviz ni yiyorlar? Ceviz içi mi satıyorlar acaba:KK64:

Başimizda bir musibet varki sormayin. Ust komsumuz gece demiyor gunduz demiyor surekli ceviz kiriyor. Ve bunu direk evin tabaninda sanirim cekic gibi biseyle yapiyoki kuturtuden duramiyoruz. Bir insan bir gun kirae iki gun kirar anlamiyorum cevizle mi besleniyolar. Az once dayanamayip yukari terlikle vurdum :) sanirim hirs yapti daha da siddetlendi ve evden acayip garayip sesler geliyo kut kut. Size sorum hukuki olarak ne yapabilirim
Bu nasıl ceviz:))) başka bşy kırmasınn:))

Bence de en güzel yol ceviz kıracağı hediye etmek ..Ama plastik değil demirden alın :)

Hiç konuştunuz mu

Önce konuşsaydiniz. Duvarlar ince çok gürültü oluyor. Kıracakla daha iyi olur diye.

kapıya dayanın "hani bana hani bana " deyin ve ekleyin "ceviz kırdığınızı evden duydum ve canım çok çekti komşu hakkıdır dedim geldim artık duydukça gelirim komşummm" dersiniz :KK50:

Ceviz kıracağı iyi fikir :) şikayeti ne bilim bozmak istemem komşu sonuçta bizim üst komşuda koltuk çekiyor sürekli yada bişeyler .eşi de kızınca tabak kırıyor fedon gibi mübarek :)

Konu başlığını gerçek anlamıyla anlarsın mecaz çıkar mecaz anlarsın gerçek çıkar =)) Ben de mecazi anlamda ceviz kırmaktan bahsettiğinizi düşünmüştüm. :D

Komşularınızı uyarmayı denediniz mi? Olmadı apartman görevlisine danışın isterseniz.

valla ceviz kırmak deyince ...ayyyyyyy çok güldüm valla ..her yerde var öyle demek densiz komşular bende bir tek bizim üst komşular sanıyordum..bizimkilerde sürekli birşeyler çekip duruyolar gece gündüz..

Kizlar konusmadigimiz akrabamiz oluyo kendileri o yuzden uyariyi es gectim aile apartmani haliyle yonetici vs yok. Ceviz kiracagi ve not birakacaktim kapiya annem izin vermedi :(

Hukuki kısmını bilmem ama düzenli olarak tavana Çekiçle vururdum ben..
Empati kuramıyosa yardımcı Olmalı...

Back
X