• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ceviz kıran üst komşu

Annemlerin üst komşu da öyle annem 10 yıldır çekiyor anne niye şikayet etmiyorsun çık konuş diyorum gittiğimde aman kızım kendi sorunları var bir de beb problem çıkarmayım diyor

Ceviz sesi,sevişme sesi,sifon sesi:) bakalım daha komşularımızın ne gibi seslerini duyacaz :KK53::confused:

Başimizda bir musibet varki sormayin. Ust komsumuz gece demiyor gunduz demiyor surekli ceviz kiriyor. Ve bunu direk evin tabaninda sanirim cekic gibi biseyle yapiyoki kuturtuden duramiyoruz. Bir insan bir gun kirae iki gun kirar anlamiyorum cevizle mi besleniyolar. Az once dayanamayip yukari terlikle vurdum :) sanirim hirs yapti daha da siddetlendi ve evden acayip garayip sesler geliyo kut kut. Size sorum hukuki olarak ne yapabilirim

ay canım sabah 6:30 da camda yeni tanışan yeni komşumla karşılaştım günaydın dedim ve bi şey dicem gece çok ses oluyor ayak sesi geliyor daha sessiz olun dedi. kedim koşuyor hatta konuda açtım hatta heralde ben ceviz kırsam imza toplardı :))) şikayet edin zabıta veya polisi arayın ilgilenirler tabi gürültü yaptığı saatte veya bina yöneticinize söyleyin uyarsın

canan karatayı dinlemişlerdir ekmek yerine ceviz yiyolardır sürekli :KK48: en iyisi ceviz kıracağı hediye etmek

aklımdan ceviz kıracağı hediye etmek geçti benimde :) inatlaşmadn önce bi uyarsaydınız ... kiracıysa ev sahibile konuşup uyarmasını isteyin

canan karatayı dinlemişlerdir ekmek yerine ceviz yiyolardır sürekli :KK48: en iyisi ceviz kıracağı hediye etmek

Çok mantıklı konu sahibi dikkate almalı bence bu tavsiyeyi en iyisi ceviz kıracağı almak bu sayede ceviz kıracağını götürmek için gittiğinizde sizin ne demek istediğinizi anlayacaktır :KK48: odun değil ya insan olan anlar :KK48:

Benim üst kat komşum da böyleydi. Geceleri çamaşır yıkar, sabah saat sekizde ev süpürmeye başlar, temizlik töreni gece onikiden önce de bitmez.
Ben çok sabırlıyım, aylarca bekledim, bekledim.. Bir pazar sabahı saat 7.53'te elektrik süpürgesi sesi duyunca yatak odamda içimden canavar çıktı. Gittim uyardım nazikçe. Pijamalarımla ne kadar kibar olabiliyorsam tabii =) Ben çok titizim yapmak zorundayım dedi. Lafa bak ya. Herkes pis, bir bu temiz. Polis çağırırım dedim. Yemin ettim. Bir daha ufacık bir ses duyayım dedim sakin sakin, elektrik süpürgesi, çamaşır makinası hatta topuklu terlik.. Uğraşacağım seninle işimi gucumu bırakıp dedim. Hakikaten de niyetim vardı, sayesinde aylarca her Pazar sabah saat sekizde uyanıyorduk.
O günden beri çıt çıkarmadı. Tavsiye ederim, bir cinnete bakar.

bızımde eskı kıracımız daha bekarken
evde tulumba makınesıyle tulumba basalardı
hıc bılırmısınız bılmıyorum
dayanılmaz bır ses ıdı

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ilahi bende ceviz kırmaktan neler anlamıştım :D:D
çokmu fesatmıyım ne ?
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canim bizim ust kattakinin annesi gelmisti kafin cani sikildikca ceviz kiriyordu
Bigun kirdi durdu
Asagida sinir olduk
Babam bi tabak yolladi CocuklA
Asagiya cok findik sesi geliyor
Bi tabak verir misiniz dedi
Bi tabK findik geldi ve ses kesildi
Sende ayni zamanda bi ceviz kiracagi hediye ederek ayni seyi soyleyebilirsin

Başlığı okunca ceviz kırıyor akşamları farklı düşünmüştüm:):KK59::KK53:

ben de çok severim cevizi .Ceviz söz konusu olunca dünyayı gözüm görmez . :)
Ucuzsa komşudan alalım .İzmirde ise .

kaç çocukları var yada geceleri ceviz kırma sesinden başka sesler çıkıyormu??:KK8::rolleyes:

bu kadar cevizi yiyip sabah kadar evde koşturmuyorlar yada şey yani şey diyecem ayıp diyemiyorum...:KK8::KK8::KK8:

Dava açın "Üst komşum sürekli ceviz kırıyor" diye ... Böyle bir şey yapmayacaksınız değil mi? Komik olur yani :KK28:Yukarı çıkın ve "Cevizler ne zaman bitecek" deyin :KK75: Ceviz kıracağı da hediye edebilirsiniz. :KK48:

Back
X