• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ceviz kıran üst komşu

neden konuşmadınız hiç..yukarı çıkın anlatın..anlamazsa yöneticiye söyleyin..yaa bu tür insanlar malesef apartmanda oturmanın kurallarını bilmiyorlar....

Kizlar cevaplariniz icin tesekkurler. Kendileri daha once de yazmistim konusmadgmiz akraba. Aslinda sadece ceviz degil tv sesi falan asiri geliyo duvarlar cok ince herkes ev sahibi yonetici vs de yok. Telle konussalar duyuyoruz ama ceviz baska tabi kut kut:KK11: yaza tasincaz ins apartmanda oturmaz zor ya.

Bazı insanlar konuşmaktan anlamıyor. Bİzim üst kattaki kadın evdeki tüm halıları kaldırmış. İkiz torunları sabah 8 den akşam 8 e kadar yerlerde bir şeyler atıyor eşyaları sürüklüyorlar. Evde lösemi hastası kardeşim olduğunu bildiği halde asla hiç bir çaba göstermedi sessizlik adına. Uyardığınızda iki katı fazla yapıyor. Allah böyle insanların kalbine iyilik versin diyorum sadece.

Ceviz işi yapıyor olabilir bazı yerlerde ücreti karşılığında ceviz içi çıkarılır..Acaba o da öyle bir iş mi yapıyor ?

yönetici olupta şikayet edilse bile bişey yapmıyorlar ki bizimkide telini vermişti siz söyleyin diye kendisi neden yönetici olduysa? en iyisi konuşmak ama o da olmuyor inada bindirebiliyorlar

Ceviz kırmak deyince kafası çoook başka yerlere giden kaçıncı kişiyim cok merak ediyorum su an :KK30::KK70:

Ay hiç güleceğim yoktu :rolleyes: bence bi Konuşun, tanımaya çalışın, belki başka şeyler vardır onun açısından...

Başimizda bir musibet varki sormayin. Ust komsumuz gece demiyor gunduz demiyor surekli ceviz kiriyor. Ve bunu direk evin tabaninda sanirim cekic gibi biseyle yapiyoki kuturtuden duramiyoruz. Bir insan bir gun kirae iki gun kirar anlamiyorum cevizle mi besleniyolar. Az once dayanamayip yukari terlikle vurdum :) sanirim hirs yapti daha da siddetlendi ve evden acayip garayip sesler geliyo kut kut. Size sorum hukuki olarak ne yapabilirim
yahu hıcgulecegım yoktu :))))sızde cekıç alıp yanlarına gıdın beraber ayak uydurun:D

Alttan tavana vurmak yerine düzgünce gidip konuşmayı deneseydiniz keşke. Tatlı dil yılanı deliginden cikarir.

Ceviz kırmak diyince, bi an neler geldi aklıma, gece fesatlığımdan heralde.
Şikayetci olabilirsiniz, ama iş fazla buyumez, polis gelir uyarır, belki para cezası yazabilir, ama bence uğraşmaya değmez. Yarin bi çıkın konuşun siz en iyisi. Anlatın guzel bir dille.

Başimizda bir musibet varki sormayin. Ust komsumuz gece demiyor gunduz demiyor surekli ceviz kiriyor. Ve bunu direk evin tabaninda sanirim cekic gibi biseyle yapiyoki kuturtuden duramiyoruz. Bir insan bir gun kirae iki gun kirar anlamiyorum cevizle mi besleniyolar. Az once dayanamayip yukari terlikle vurdum :) sanirim hirs yapti daha da siddetlendi ve evden acayip garayip sesler geliyo kut kut. Size sorum hukuki olarak ne yapabilirim
He he he bana da yakında sürekli havanda çörekotu döven üst komşu diyecekler

Back
X