• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli çişi varmış gibi hissedip çok wc giden var mı? LÜTFEN YAZIN.

Alexandra00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
231
68
98
Merhaba kizlar,

Benim normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.

Yumurtlama günüm 15-16si idi, 18 akşamı ilişki yaşadım. Yani bugünden 11 gun önce.

Yaklaşık son bir haftadır sürekli çişim varmış gibi hissediyorum ve çok çişe gidiyorum. Sürekli çişim geliyor.
Bacaklarım ayak tabanlarim sızlıyor, karnım şiş, yorgun hissediyorum, ki adet zamani hep olan durumlar bunlar.

Tanıdık olmayan durumlar ise şuan tecrübe ettiğim : Kasığım hafif şiş ve sert. Ayrica bazen batma oluyor Vajinamda, zonkluyor.

Benim gibi hissedip hamile kalan var mı?
Yarın sabah erken gebelik idrar testi yapmalı miyim???? Nolur akıl verin.

Ben hamileyim Benim adetime 1 hafta kala başladı aşırı tuvalete gidiyorum 10 dk da bir tuvaletim geliyodu bunun dışında sadece halsizlik var diğer yazdığın belirtiler yok. Erken gebelik testi değil normal kaset test yapmanı oneririm

Ben hamileyim Benim adetime 1 hafta kala başladı aşırı tuvalete gidiyorum 10 dk da bir tuvaletim geliyodu bunun dışında sadece halsizlik var diğer yazdığın belirtiler yok. Erken gebelik testi değil normal kaset test yapmanı oneririm
Teşekkür ederim cevabın için.

Kaset test ile erken gebelik testi arasındaki fark nedir?
Benim bu konularda hiç bilgim yok da..

Teşekkür ederim cevabın için.

Kaset test ile erken gebelik testi arasındaki fark nedir?
Benim bu konularda hiç bilgim yok da..
Normalde erken gebelik testi adetten önce sonuç veriyo ama bende vermedi tam adet günü normal test yaptım kipmkirmizi çıktı. Elinde varsa şimdi yap gebeik varsa silikte olsa çıkar zaten

Normalde erken gebelik testi adetten önce sonuç veriyo ama bende vermedi tam adet günü normal test yaptım kipmkirmizi çıktı. Elinde varsa şimdi yap gebeik varsa silikte olsa çıkar zaten
Sabah ilk idrarla yapmak daha doğru değil mi? Korkuyorum şimdi yapıp harcamaya.
Iki tane aldim sadece farklı markalar.

Birini şimdi yap diğerini iki gün sonra
Eczanede ikisini ayni anda yapmam söylendi.
Yarın sabah ikisini ayni anda yapmayı planlıyorum. Negatif çıkarsa 3gun sonra bi iki tane daha yaparım.
Suan o kadar hazir değilim ki sonuç görmeye..
Yarın sabah uyanir uyanmaz test yapcam ilk çiş ile..

Eczanede ikisini ayni anda yapmam söylendi.
Yarın sabah ikisini ayni anda yapmayı planlıyorum. Negatif çıkarsa 3gun sonra bi iki tane daha yaparım.
Suan o kadar hazir değilim ki sonuç görmeye..
Yarın sabah uyanir uyanmaz test yapcam ilk çiş ile..
Yaptın mı sonuç ne çıktı

Back
X