Sürekli dedikodu yapan bi arkadaşınız olsa..

Goncaagul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
414
2
0
Konya
..................................................................................................................

Son düzenleme:

tavrını koy derim,sonuçta sen de hoşlanmıyorsun yanında fazla durma,dedikodu yaptığı zaman pek ilgilenme,kafana uygun başka biri varsa onunla takıl madem öyle sende rahatsız oluyormuşsun en azından baştan çevreni oluştur yoksa daha zorlaşır aralarına girmen,ben bununla anlaşırım dediğin biri varsa onunla arkadaşlık yap derim.tabi senin fikrin yinede.öbürüyle de selam selam sonuçta aynı sınıftasınız sadece selam verirsin oturup sohbet etmezsn.

aynı snıfta olmasanız görüşmek istese bahane bulup gitmezdinn ama aynı snıfta olmanız kötü olmuşş. öylesine sadece derste slm ver o konuşrsa cevap ver anca bi süre sonra kopar ztn bağınızz.

patla eninde sonunda. ya da dedikodusunu yaptığı kızları kıskandığını ima et ya da direkt söyle. aranız bozulur o zaman diğer arkadaşlarına yakınlaşırsın

ben de nefret ediyorum habire dedikodu yapan tiplerden

Üff, Kes, Saçmalama Diyen..
Sürekli SEni Susturan..
Sana Saygısı Olmayan Bir VArlığa, Kendini Hesap Vermek Zorunda mı Hissediyorsun ???

Düşündüğün Şeye Bak..
Git İstediğinle Takıl, Kim Ne Karışır..

Bu Kalitedeki İnsanlar Senin Arkadan da Dedikodu Yapar..
Senin Çekindiğin Nokta Bu Sanırım..
Bırak İstediğini Desin..

Aklında Bulunsun;
Böyle İnsanları Dinleyip Heee Hııı Deyip Geçeceksin, Yoksa SEnden Kötüsü Olmaz..

Son düzenleme:
ona bağımlı değilsin ama nedense öyle hissediliyor hep (( ona yüz verme uzaklaş, diğer grupların yanına git onlara yakınlaş ya da kendini yakın hissedebileceğin kişilere yakınlaş ve bu arkadaşına yüz verme. o da zamanla anlayacaktır inşallah.. umarım sana pire gibi yapışmaz. eğer öyle bişi olursa, ufak bişiden tartışma çıkar araya küslük girsin. umarım yardımcı olabilmişimdir. benimde başıma geldi ordan biliyorum. aslında çok sinir bozucu konular bunlar..

Kızlar görüşleriniz için teşekkür ederim.. Aynı sınıftayız o yüzden ha diyince tepki koyamadım . Bide çok kindar bir insan. Emin olun kimse kavgalı olmak istemez böyle bir insanla.. Allah korusun. Öteki gruba yönlencem zaten yavaştan.. Yavaş yavaş koparmam lazım bağımı. Bi arkadaşın dediği gibi Onla kavgalı olursam benden kötüsü olmaz..O yüzden küsmeden bu işi halletmeliyim bir an önce.. (İlk defa böyle birşey geldi başıma.. Evlerden Irak )

O an tepkimi koyuyorum zaten. Ama başkasını kırmak Onun umrunda olmadığı için bi süre sonra gene konuşmaya başlıyoruz. Sürekli olmadı 2 kere oldu. İlkin pek önemsemedim. 2. kez olunca tavrımı koydum zaten. Mevzu hesap vermek değil kavgasız dövüşsüz yanlarından ayrılmak...

Son düzenleme:
bızım sınıfta da vardı boyle tıpler hatta bır arkadasımın orda burda atıp tutması yuzunden yanlıs anlasıldı ogretmenımle aram bıle bozuldu haksız yere

sonra ılıskımı kestım derslerıme yoneldım ve daha basarılı oldum herkez farkına vardı kımın ne oldugunu

boylelerını takmayacaksın canım ne der dıye umursamıycaksın

arkadaslıgımzı bıtırırsem benden kotusu olmaz demıssın emınım senın arkandanda konusacak

nabza gore serbet ver derım umarım kurtulursun

İşte arkamdan konuşacağı şeyler için dedim.. Neler der arkamdan kimbilir.. Allahım bi an önce kurtulmayı nasip etsin..

İşte arkamdan konuşacağı şeyler için dedim.. Neler der arkamdan kimbilir.. Allahım bi an önce kurtulmayı nasip etsin..

ne yaparsa yapsın aldırma herkes onun gercek yuzunu gorecektır sıkma canını

ben de lisede böyle bi durumla karşılaşmıştım hem hırslı hem dersten başka hiç bişeyi düşünmeyen bi arkadaşım vardı yan yana oturuyoduk bi de sonra artık ben de dayanamadım yavaş yavaş uzaklaşmaya başladım ve bizim sınıf gruplarına kolay kolay kimseyi dahil etmese de azcık ilgili olunca hemen ısındık birbirimize o arkadaşımla yan yana oturmaya devam ettik üstelik arada bi çekti yanına noluyo sana falan dedi çok umursamadm beni kötülemeye çalıştı ama insanlarda umursamıyo tatlım inan,sonra o da koptu benden çok da iyi oldu,o arkadaşın yokken daha çabuk kaynaşırsın 1 2 güne rahatlarsın bence:)

Benim de düşüncem bu yönde canım, İnşallah dedğin gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…