Kızlar ben yeni Üniversiteye başladım.. Sınıfta kızlar az, çoğunlukla erkek var.. Liseden bi arkadasımla aynı sınıfa düştük.. Kızla iyi anlaşırım sandım ve direk ona yöneldim, O'nla takıldım falan .. Ama yanında huzursuzum.. Sürekli dedikodu yapıyor sınıftakı diğer kızlar hakkında sürekli bir şeyler söylüyor rahatsız oluyorum yapma diyorum yapıyor.. Bi arkadaşım daha var yanımda bi ara tartıştılar hemen geldi kızın arkasından konustu. Liseden arkadaşlarımda; Yüzüne güler, arkanı döndüğün an dedikodunu yapar dedi. Öyle gerçekten, kızın arkasından hemen başladı konuşmaya..Bide çok patavatsız ağzı da bozuk.. Yani yanında çok huzursuz olmaya başladım . Bide alışveriş işlerimiz oldu. Avondan işte.. İnanın 3, 5 kuruşun hesabını yapıyor.. Ya hiç hoş olmayan şeyler.. Benim daha öncede böyle alışverişlerim oldu ama hiç böyle sorunlar yaşamadım.. Bir kere tartışmıştık konuşmama fırsat bile vermiyor sürekli üf kes saçmalama diyip susturuyor beni, iyice rahatsız oluyorum artık . Diğer kızlarla takılmaya karar verdim ama nasıl yapıcam .. Yani nasıl ayrılcam yanlarından bi fikir verirmisin kızlar.. :26:
Kızlar ben yeni Üniversiteye başladım.. Sınıfta kızlar az, çoğunlukla erkek var.. Liseden bi arkadasımla aynı sınıfa düştük.. Kızla iyi anlaşırım sandım ve direk ona yöneldim, O'nla takıldım falan .. Ama yanında huzursuzum.. Sürekli dedikodu yapıyor sınıftakı diğer kızlar hakkında sürekli bir şeyler söylüyor rahatsız oluyorum yapma diyorum yapıyor.. Bi arkadaşım daha var yanımda bi ara tartıştılar hemen geldi kızın arkasından konustu. Liseden arkadaşlarımda; Yüzüne güler, arkanı döndüğün an dedikodunu yapar dedi. Öyle gerçekten, kızın arkasından hemen başladı konuşmaya..Bide çok patavatsız ağzı da bozuk.. Yani yanında çok huzursuz olmaya başladım . Bide alışveriş işlerimiz oldu. Avondan işte.. İnanın 3, 5 kuruşun hesabını yapıyor.. Ya hiç hoş olmayan şeyler.. Benim daha öncede böyle alışverişlerim oldu ama hiç böyle sorunlar yaşamadım.. Bir kere tartışmıştık konuşmama fırsat bile vermiyor sürekli üf kes saçmalama diyip susturuyor beni, iyice rahatsız oluyorum artık . Diğer kızlarla takılmaya karar verdim ama nasıl yapıcam .. Yani nasıl ayrılcam yanlarından bi fikir verirmisin kızlar.. :26:
Üff, Kes, Saçmalama Diyen..
Sürekli SEni Susturan..
Sana Saygısı Olmayan Bir VArlığa, Kendini Hesap Vermek Zorunda mı Hissediyorsun ???
Düşündüğün Şeye Bak..
Git İstediğinle Takıl, Kim Ne Karışır..
bızım sınıfta da vardı boyle tıpler hatta bır arkadasımın orda burda atıp tutması yuzunden yanlıs anlasıldı ogretmenımle aram bıle bozuldu haksız yere
sonra ılıskımı kestım derslerıme yoneldım ve daha basarılı oldum herkez farkına vardı kımın ne oldugunu
boylelerını takmayacaksın canım ne der dıye umursamıycaksın
arkadaslıgımzı bıtırırsem benden kotusu olmaz demıssın emınım senın arkandanda konusacak
nabza gore serbet ver derım umarım kurtulursun
İşte arkamdan konuşacağı şeyler için dedim.. Neler der arkamdan kimbilir.. Allahım bi an önce kurtulmayı nasip etsin..
ben de lisede böyle bi durumla karşılaşmıştım hem hırslı hem dersten başka hiç bişeyi düşünmeyen bi arkadaşım vardı yan yana oturuyoduk bi de sonra artık ben de dayanamadım yavaş yavaş uzaklaşmaya başladım ve bizim sınıf gruplarına kolay kolay kimseyi dahil etmese de azcık ilgili olunca hemen ısındık birbirimize o arkadaşımla yan yana oturmaya devam ettik üstelik arada bi çekti yanına noluyo sana falan dedi çok umursamadm beni kötülemeye çalıştı ama insanlarda umursamıyo tatlım inan,sonra o da koptu benden çok da iyi oldu,o arkadaşın yokken daha çabuk kaynaşırsın 1 2 güne rahatlarsın bence:)
Benim de düşüncem bu yönde canım, İnşallah dedğin gibi olur :)
olur tatlım azcık dişini sık sonunda çok mutlu olcaksın bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?