Evlenmeden önce eşimin ilişkisi bende takıntı oldu please yardım!

Eşim evlenmeden önce iki kadını bütün Ege,'yi şahsi aracı ile gezdirmiş kadınlar nereye isterse götürmüş itiraz etmemiş ve aralarında hiçbir gönül bağı cinsel bağ yok ve resimlerini silmemiş bilgisayara kaydetmiş bilgisayarda Kıyıda köşede kalmış bir gün önüne çıktı ve bu durumu sorduğumda arkadaş olarak gittikçe evet arkadaş olarak gitmişler Ama bu kadar Pervane olmasına açıkçası şaşırdım ve benle gittiğinde sürekli para hesabı yaptı malum kişiler sadece yakıt ve kişisel harcamaları ödemişler tatil boyunca arabanın yıpranma ve tatil sonrası araç temizliğime hiçbir şey ödememişler ve araç oldukça yıpranmış benimle para hesabı yapan eşini bunlarla hiç para hesabı yapmamış ve bu durum artık bende takıntı haline geldi Sürekli bu durumdan bahsediyorum huzurumuz kaçıyor hatta kalmadı Bu konuyla ilgili tartışıyoruz fütursuzca başlarda bu kadar takmıyordum ama şu an çok sinir oluyorum bu kadar başkalarına değer vermesini hazmedemiyorum Bu durum boşanmaya gidebilir :/
Senden önce olmus bir olay hani aldatmis sayilmaz ama o iki kadinla sevismedigine inanmam icin aptal olmam gerekirdi sanirim

Bedavaya kocan o arabaya almamistir

Herhangi duygusal ve gönül bağı olmaması kadınlar istemediği içindir. Eşiniz bir umut diye çıkmış yola ama kadınlar kullanmışlar belli ki. Onlarla bir şey olmamış ama siz garantisiniz nasılsa nikahlı eş. Boşanmaya kadar gidecek bir sey değil ama demek ki eşiniz o kadınlar gibi davranilmasindsn anlıyor. İki kaşığı varsa birini kırın acımayın
IMG_9284.webp

Evet onların benden ne artısı var diyorum ve ben onlardan daha genç daha uzun ve daha güzelim
Mevzu hiç bir zaman güzel çirkin olmak değil,mevzu erkeğin aldatma potansiyeli,hormonlar tavanken herkesle birlikte olabilir buna mı takıldınız???
Adam başkalarına bal börek yağdırırken,sizden içtiğiniz sodanın parasını istiyor buna takılın.Ellere harcarken gözü görmüyor size eli titriyor.Erkekler sevdikleri kadınlar için 3 ün 5 in hesabını yapmaz....

Arkadasim sen senden once ne oldu bittigine degil seninle para hesabı, soda hesabi yapan kisiyle benim ne isim var diye sor. Çakal yatirim yapmis diger kadinlara belki birkac bi sey cikar diye ondan harcamistir o tek seferlik devami gelmezdi bu pintiden.Bi seyler oldu veya olmadi aralarinda gecmis gitmis. Sen su ana odaklan eğer boşanmayacaksan en ufak para muhabbetinde yık ortalığı gecir sinir krinizini boyle boyle azaltir umarim

Eşim evlenmeden önce iki kadını bütün Ege,'yi şahsi aracı ile gezdirmiş kadınlar nereye isterse götürmüş itiraz etmemiş ve aralarında hiçbir gönül bağı cinsel bağ yok ve resimlerini silmemiş bilgisayara kaydetmiş bilgisayarda Kıyıda köşede kalmış bir gün önüne çıktı ve bu durumu sorduğumda arkadaş olarak gittikçe evet arkadaş olarak gitmişler Ama bu kadar Pervane olmasına açıkçası şaşırdım ve benle gittiğinde sürekli para hesabı yaptı malum kişiler sadece yakıt ve kişisel harcamaları ödemişler tatil boyunca arabanın yıpranma ve tatil sonrası araç temizliğime hiçbir şey ödememişler ve araç oldukça yıpranmış benimle para hesabı yapan eşini bunlarla hiç para hesabı yapmamış ve bu durum artık bende takıntı haline geldi Sürekli bu durumdan bahsediyorum huzurumuz kaçıyor hatta kalmadı Bu konuyla ilgili tartışıyoruz fütursuzca başlarda bu kadar takmıyordum ama şu an çok sinir oluyorum bu kadar başkalarına değer vermesini hazmedemiyorum Bu durum boşanmaya gidebilir :/
Canım boşver takılma şuan sonuç olarak seni gezdiriyor geçmişi değiştiremeyiz ama geleceği değiştirebiliriz

Ve araç sıfır yeni almışlar bunlar yeni aracın başına gelmiş. Ben olayın yeni olduğunu hissediyorum. Konu sahibi cimri. Sanırım iş için kabul edilmiş kârlı çıkacağız denilmiş ama işte Çarşı pazara uymamış.

Konuyu en baştan sona okursanız olayın taze olduğunu görürsünüz. Arabanın içindeki izmariti dört yıl önce nereden gördünüz siz?
Evet benle evlenmeden bir sene önceydi ve araba yıpranmıştı haliyle arabayı değiştirdik sıfır araba aldık arabayı sattık artık bizde değil

ben de anlamadım sorunuzu ya. birinin arabasıyla gidiliyorsa benzin doldurulur, yolda molalarda yemek ısmarlanır belki. eee daha ne yapsaydı bu insanlar? kendi kişisel harcamalarını da ödemişler. size cimrilik yapıp onlara yapmamış diyorsunuz da onlara da bir şey almamış ki?

fotoğraflar da silinmeyebilir bence. tatile gidilmiş saklanmış.

he ben erkekleri hiç sevmediğim için güven de vermezler bana pek. yani iki kadından birine karşı bi meyli vardır bence de. bir şey oldu ya da olmadı boşuna kendinizi strese sokmayın. bu takıntı işinin sonu yok. önünü almaya çalışın. kendinizi sakinleştirmeye çalışın. benden öncesi beni ilgilendirmez diye telkinde bulunun kendinize.

Araba yıpranma ücreti ne ya, nasıl hesaplayıp ödeyecek onu kadınlar? Siz araç kullanıyor musunuz?

Yakıtı da kişisel harcamaları da Ödemişler işte ( eşinizin ifadesine göre tabi) ,daha ne yapsınlar. Eşiniz de ekmek çıkar umuduyla özel şoförlüklerini yapmış. Ekmek çıktı çıkmadı bilemem.

Ha ama sizi rahatlatmak için şunu söyleyebilirim, evlenmeden önce neredeyse her erkek seks umuduyla bir çok komik/saçma yatırımlar, enayilikler yapmıştır, siz sadece öğrendiniz. Sizden öncesi sizi ilgilendirmez rahat bırakın adamı.

Siz bu adama çok içerliyorsunuz bence ayrılın.

Eşin gibi bir köylü kurnazıyla nişanlanmıştım dediğin gibi benzin parasına, bana alacağı hediyenin parasına kadar bölüşmek isterdi. Bu yüzden ayrıldım ben keşke sen de zamanında ayrılsaydın ama yapacak bir şey yok hala geç değil.

Evet canım öyle olduğum için iş güç ev Araba sahibi oldum huyum bu ama bu konuda takıldığım şey arabanın yıpranması değil tabii ki başkalarına değer vermiş olması
E birbirinizi bulmuşsunuz o zaman. Yukarıda bir arkadaş demiş tencere kapak olmuşsunuz iki cimri.

Onlara niye harcadı diyorsanız da, çok değinilmiş harcadığını nereden biliyorsunuz kadınlar da masraflara katılmış söylediğine göre. Ha gerçekten çok harcadıysa da, işin ucunda seks umudu varsa en cimri erkek bile kesenin ağzını açar, uzayda mı büyüdünüz?

Kadınlar kendi ödemiş zaten eşiniz neyin hesabını yapacaktı, ege turundan dolayı araba yıprandı diye araba değiştirmek ayrı bir saçmalık,
aldatma yok bir şey yok ortada siz hayatınızda yokken olmuş bitmiş ne demek değer verdi diye takılıyorum, sizle evlenmeden 3 ay önce doğmadı ya adam
tabi ki sizden önce de bir hayatı vardı gezdi, tozdu, sevişti, sevdi sevildi, değer verdi ama sonuç itibariyle hiç biriyle olmadı sizinle evlendi, hayatın olağan akışı ya bu hani?
siz takacak yer arıyorsunuz bence ayrılın darlamayın adamı zaten bu gidişle siz boşamazsanız o boşayacak.

Arabanın yıpranmasını da dert etmezsin ya dmmdmdm
Allaah baska dert vermesin🤣

Evet doğru çünkü ..boşu boşuna gezdirmiş saf gibi
Ee bişeyler yaşasalardı arabanın yıpranma payını dert etmeyecek miydiniz🤔

Ben hem sevişiyorum hem de soda hesabı yapılıyor diye mi içerlediniz bu kadar

Eşinizin size olan davranışları hoşunuza gitmiyorsa boşanın
Niye günlerinizi saçma sapan şeylere takılarak geçiriyorsunuz ki

Back
X