• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli depresif ruh halindeyim yoruldum..

Bende de pcos var canım yıllardır böyle hatta yumurtalıklarım üzüm salkımı gibi her ultrasonda aynı şekilde. Ekim ayında korunmayı bıraktım. Martta hamile kaldım. Hamile kalmadan önceki 2 ay inositol kullanmıştım faydasını gördüm mutlaka dene doktoruna danışarak. Ve reglken başlaman gerekiyor o da önemli
Çok teşekkür ederim geri dönüşün için sağlıkla bebişinizi kucağınıza almak nasip olsun💖 inositolu çok duydum ben de sorup danışıcam. Kilonuz var mıydı peki

Çok teşekkür ederim geri dönüşün için sağlıkla bebişinizi kucağınıza almak nasip olsun💖 inositolu çok duydum ben de sorup danışıcam. Kilonuz var mıydı peki
Ben bugün yeniden doktora gittim hiçbir şeyin yok dedi , eşimde de yok vakit kaybetme aşılama yaptır diyor bazı doktorlar da çok saçma daha bir kere çatlatma denedim yaşım da genç yani hiç düşünmüyorum şu an öyle bir şey hele ki bir sorun yokken

Ben bugün yeniden doktora gittim hiçbir şeyin yok dedi , eşimde de yok vakit kaybetme aşılama yaptır diyor bazı doktorlar da çok saçma daha bir kere çatlatma denedim yaşım da genç yani hiç düşünmüyorum şu an öyle bir şey hele ki bir sorun yokken
Bir sorun yoksa tabi ki akışına bırakmak daha mantıklı

Kilom yoktu aynı zamanda spor da yapıyordum. İnşallah en kısa sürede sen de kavuşursun bebeğine ümitsiz olma. Kilom olmadığı halde doktor da bana 1 yıl dolunca direkt aşılama yaptır demişti mesela ama gerek kalmadı.

Merhaba kızlar 3 kere yumurta büyütme çatlatma tedavisi oldum negatif sonuçlandı 2 senedir evliyim. Pkosum var. Rahim filmi çekinip aşılama olucam ama gerçekten ruhen çöktüm. Hiçbir şey yapasım yok nasıl düzelicem bilmiyorum.. pkos olup doğal yolla hamile kalanlar yorum yaparsa çok sevinirim… Allah hepimizin yardımcısı olsun😭
Merhaba doktor mfk yı denediniz mi benimde kuzenim 1 yıldır bebek istiyordu pcosluydu o da 1 yılın sonunda mfk ürünlerini kullandığı ilk ay gebe kaldı

Öncelikle eğer negatif sonuçlardan çok etkileniyorsanız aşılama yerine direk tüp bebek deneyin. Ya da aşılamaya çok anlam yüklemeyin. Ben aşılama ihtimali zaten düşük diye çok anlam yüklememiştim ki 2 kere negatif geldi. İnş pozitif görürsünüz 🌸 pkos da bence aşılamada şans var.
Merhaba kızlar 3 kere yumurta büyütme çatlatma tedavisi oldum negatif sonuçlandı 2 senedir evliyim. Pkosum var. Rahim filmi çekinip aşılama olucam ama gerçekten ruhen çöktüm. Hiçbir şey yapasım yok nasıl düzelicem bilmiyorum.. pkos olup doğal yolla hamile kalanlar yorum yaparsa çok sevinirim… Allah hepimizin yardımcısı olsun😭

Öncelikle eğer negatif sonuçlardan çok etkileniyorsanız aşılama yerine direk tüp bebek deneyin. Ya da aşılamaya çok anlam yüklemeyin. Ben aşılama ihtimali zaten düşük diye çok anlam yüklememiştim ki 2 kere negatif geldi. İnş pozitif görürsünüz 🌸 pkos da bence aşılamada şans var.
Pkosta aşılamayı deniycem bir kere olmazsa tüp bebek. Hayırlısı olsun hepimiz için♥️

Back
X