• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surekli ders calisan kocaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi altop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Esim ev de surekli ders calisiyor. Ben artik bunalmis durumdayim. Ders calusmadigi zamanlar mutsuz isteksiz oluyor. Kendine ders calismak icin surekli birseyler buluyor. Kidem olarakta yukseldigide yok. Sanki bizden bir kacis yolu bulmus gibi hissediyorum. Nasil bir evliliktir anlamiyorum. Biraz dertlesmek istedim.

nasıl yani okuyor mu? neye çalışıyor mesela? bir hedefi var mı?

Bence kisiligiyle ilgili bir durum kimi insanlar ogrenmeye hevesli oluyor. Dogru ya da yanlis ben bilemem ama cokta kotu degil sanki ne guzel ki bos islerle ugrasmiyor esiniz

Biz nişanlıyken benim eşim de öyleydi. Çok çemkirmiştim o zamanlar. Şükürler olsun atandı da 2miz de kurtulduk:)) ders çalışmadığı zaman kaliteli vakit gecirseniz aslında sorun olmaz herhalde. Adam gezip tozmuyor gönül eğlendirmiyor sonuçta?

Desr calusmadigi zamanda teli elinden dusurmez. Bunaldim artik. Hayata bakuslarimiz cok farkli.

Biz nişanlıyken benim eşim de öyleydi. Çok çemkirmiştim o zamanlar. Şükürler olsun atandı da 2miz de kurtulduk:)) ders çalışmadığı zaman kaliteli vakit gecirseniz aslında sorun olmaz herhalde. Adam gezip tozmuyor gönül eğlendirmiyor sonuçta?
Keske kaliteli bir vaktimiz olsa ama nerdeee. Onu ders calisirken gorunce olduresim geliyor.

Canım onu alanlarıyla karşıla, yanında ol eşinin bence. Sizden kaçmak istediği falan yoktur.

Bak benim sevgilim, atanmam için çalıştığımi biliyor. Atansan bile çalış elinde iyi bir puan dursun diyor. Diyelim artık tamam dedim, bu defa da İngilizceye çalışır edersin dil tazminatı alırsın falan diyor.

Kendisi içinde planları var, benim içinde. Hee yapılır yapılmaz ayrı ama şimdiden bunun planları var.

Sence benden uzak mi durmak ister? Hiç sanmıyorum. O zaman neden evlensin ki?

Hepsi daha iyi yaşama isteği..

Benimki de aynı canim kendimi gördüm sende
Destek olmayı dene ben öyle yapıyorum

Onunla konuş madem :110:

Canım onu alanlarıyla karşıla, yanında ol eşinin bence. Sizden kaçmak istediği falan yoktur.

Bak benim sevgilim, atanmam için çalıştığımi biliyor. Atansan bile çalış elinde iyi bir puan dursun diyor. Diyelim artık tamam dedim, bu defa da İngilizceye çalışır edersin dil tazminatı alırsın falan diyor.

Kendisi içinde planları var, benim içinde. Hee yapılır yapılmaz ayrı ama şimdiden bunun planları var.

Sence benden uzak mi durmak ister? Hiç sanmıyorum. O zaman neden evlensin ki?

Hepsi daha iyi yaşama isteği..
Ben artik tahammul edemiyorum. Kurumun da cok iyi bir yerde.

Defalarca konustum. Bu son dedi . Yeniden basliyor. Suan icerde ders calisiyor.

Ayni benim esimde 5yillik evliyiz.2 yabanci dil ogrendi.masterda tez asamasina geldi.hala gecen yildn beri rusca ogreneyim mi yok su kursta indirim varmis diyor.bogasim geliyor.sanki benden ve oglumuzdan kaciyor.bende surekli bahane buluyorum kursa gondermemek icin.para sikintisi yada masterda bitmedi tez yazcan daha diyorum.tv de maç yada elde mackolik bakiyor.yinede yanimda diger odada calismasindan iyiir deyip ses etmiyorum maça

Bazisi insanlar boyle..icten gelen bisey bu..bende oyleyim mesela.. 33 yaşındayim..bu yaşıma kadar hic bos durmadim. Hep birseylere çalışırım..hiçbisi bulamazsam alir kitap okurum.. klasik hatunlar gibi oturup dizi izlemekten bos seylerle vakit gecirmekten daha iyi benim icin..kaliteli zaman,hayata ve kendine artı deger katmak bence daha onemli... Ama yanlis anlasilmasin es ve cocuk asla ihmal edilmeden...

Ayni benim esimde 5yillik evliyiz.2 yabanci dil ogrendi.masterda tez asamasina geldi.hala gecen yildn beri rusca ogreneyim mi yok su kursta indirim varmis diyor.bogasim geliyor.sanki benden ve oglumuzdan kaciyor.bende surekli bahane buluyorum kursa gondermemek icin.para sikintisi yada masterda bitmedi tez yazcan daha diyorum.tv de maç yada elde mackolik bakiyor.yinede yanimda diger odada calismasindan iyiir deyip ses etmiyorum maça
Gece yarilarina kadar calisiyor. Hic bir sey yapmiyoruZ. Gelir 1 saat cocikla oynar sonra ders kafayi yememe az kaldi.

Artik destek olmak icimden gelmiyor. Cunku sonu gelmiyor. 35 yasinda adam nereye kadar calusican artik.
Valla bazen ben de pes ediyorum ama napalım eşlerimiz bizim.hem bizim için calışiyolar
Benim 2 aylik bebegim var eşim cok yardımcıdır herseye kosar evde
Bazen kaytarmak için dersim var diyo bu sene tez yazacak hadi bakalim ben de bebisle artık iyice bunalcam 30 yasındayız 3 senedir dersi var hala var bitmez bu hikaye:) cok takmamaya calış
Arkadaslardan birisi ne guzel demis baska aliskanliklar edinecegine dersle kaytarsın telefonu vs belli etmeden her daim kontrol et otorite boslugu olusmasin güven kontrole mani degildir ;)

Back
X