• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surekli ders calisan kocaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi altop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Artik destek olmak icimden gelmiyor. Cunku sonu gelmiyor. 35 yasinda adam nereye kadar calusican artik.
Yaş muhabbetini görünce yazmadan edemedim :)
55 yaşında avukat stajyerliğini yapanları biliyorum. Lütfen eğitime "YAŞ" olarak bakmayın.
Benim sevgilimde okumayı çok seviyor. Kendisi mühendis, yüksek lisans yapmak için ingilizce kursuna gidecek ve aynı zamanda başka bir bölümde okuyor. Ben ders çalışmayı sevmeyen biri olarak bende şu anda (memurum) işletme 3. sınıftayım ve aynı zamanda hukuk kazanmak için DGS'ye hazırlanıyorum. Hem birbirimize saracak vakit bulamıyoruz :D hemde ileride hepsi işimize yarayacak.
Bazı insanlar ise sadece okumak için okuyor. Okumayı, ders çalışmayı seviyor. Misal ben hukuk okusam üstüne en fazla yüksek lisans yaparım o da belki :D ama sevgilim ömür boyu dersin hayatında olmasını istiyor. Okusun ama ailesini ve çevresini de ihmal etmesin...

Esim ev de surekli ders calisiyor. Ben artik bunalmis durumdayim. Ders calusmadigi zamanlar mutsuz isteksiz oluyor. Kendine ders calismak icin surekli birseyler buluyor. Kidem olarakta yukseldigide yok. Sanki bizden bir kacis yolu bulmus gibi hissediyorum. Nasil bir evliliktir anlamiyorum. Biraz dertlesmek istedim.

Çok doğru teşhis koymuşsunuz zaten büyük ihtimal bunu kendi hayatından,sizden hatta kendinden kaçmak için yapıyor.işkoliklik(genel olarak böyle nitelendirdim) de psikolojik bir sorun

Bende oyleyim ama kizimi birakacak bi tanidigim olsa arapca kursuna gidicem bulundugum ilce de o kurs var die..icimden bi ses hep git kendini gelistr oku diyor..suan hic bi isime yaramicak olmasina ragmen 2.universiteyi okuyorum hatta suan ondan onlisans dip alip sosyal hizmetlere mi gecsem diyorum o gun hic bisi yapmasan matematik sorusu falan cozuyorum suan esimde mi bole dusunuyo acaba yani bu durumu yeni fark ettm siz konuyu acinca:KK57:

Yaş muhabbetini görünce yazmadan edemedim :)
55 yaşında avukat stajyerliğini yapanları biliyorum. Lütfen eğitime "YAŞ" olarak bakmayın.
Benim sevgilimde okumayı çok seviyor. Kendisi mühendis, yüksek lisans yapmak için ingilizce kursuna gidecek ve aynı zamanda başka bir bölümde okuyor. Ben ders çalışmayı sevmeyen biri olarak bende şu anda (memurum) işletme 3. sınıftayım ve aynı zamanda hukuk kazanmak için DGS'ye hazırlanıyorum. Hem birbirimize saracak vakit bulamıyoruz :KK70: hemde ileride hepsi işimize yarayacak.
Bazı insanlar ise sadece okumak için okuyor. Okumayı, ders çalışmayı seviyor. Misal ben hukuk okusam üstüne en fazla yüksek lisans yaparım o da belki :KK70: ama sevgilim ömür boyu dersin hayatında olmasını istiyor. Okusun ama ailesini ve çevresini de ihmal etmesin...

Ayy türkiyede de böyle zihniyette insanlar olması ne güzel..avrupada insanlar sırf ilgi alanı ya da bilgi sahibi olsun diye bile 60 tan sonra uni okuyolar.öğrenme ve kendini geliştirme durumu ölene kadar devam..bizimkilerdeki zihniyette "aman canım bu yaştan sonra okuma mı olurmuş?"

Benim esime yeterki ders calismak olsun. Yapamiyacagi yoktur. Her yer de dereceli. Kafasina koymus oglum univ.sinavina girince onunla yaris yapicakmis. Birlikte univ. Sinavina giricekmis kesin. Oglum daha 5 yasinda. Adamdaki hayale bakin.

Adam çocuğuyla bile 1 saat ilgileniyomuş, buradaki kadınların neredeyse hepsi adamı haklı buldu.

Dünyaya erkek olarak gelmek varmış vallahi. Kadın 1 saat çocukla ilgilenmesin bakalım, noluyo??

Tabi kadınlar temizliği yapsın , yemeği yapsın , çocuğa baksın . Beyler sadece ders çalışsın sonra da haklı olsun oh ne güzel .
Eğer kendini sadece derse verecekse evlenmesin o zaman. Evliliğin de sorumlulukları var bi zahmet yerine getirsin .
Kadın ders çalışan kocaya bakıcılık ve evlat vermek için evlenmedi herhalde .

Tabi kadınlar temizliği yapsın , yemeği yapsın , çocuğa baksın . Beyler sadece ders çalışsın sonra da haklı olsun oh ne güzel .
Eğer kendini sadece derse verecekse evlenmesin o zaman. Evliliğin de sorumlulukları var bi zahmet yerine getirsin .
Kadın ders çalışan kocaya bakıcılık ve evlat vermek için evlenmedi herhalde .
Bu duruma ben de karşıyım. :stop:
Adamın tek derdi ders ise tabiki evlenmesin. Üstelik evlenmezse vaktinin tamamını derse ayırdığı için kızan, trip atan bir eşe de sahip olmamış olur :KK53:
Ben birde konu sahibesinin eşinden dinlemek isterdim bu konuyu. Biz kadınlar bazen olanı olduğundan fazla anlatabiliyoruz. Belki adamı dinlesek ona hak vereceğiz. Bilemedim şimdi :KK51:

Benim esime yeterki ders calismak olsun. Yapamiyacagi yoktur. Her yer de dereceli. Kafasina koymus oglum univ.sinavina girince onunla yaris yapicakmis. Birlikte univ. Sinavina giricekmis kesin. Oglum daha 5 yasinda. Adamdaki hayale bakin.
Bu hayal değil hastalık. Saplantılı kişilik bozukluğu muhtemelen. Bir şeye tutunmadan sorunlarıyla basedememe durumu yani. Bence burda dovünmek yerine bi psikyatr randevusu alın

Amerika icin basvuru yapmisti. Bir univ. Kabul gordu ama gidemedik. Isyerinden izin cikmadi. Mastirini amerikada yapti. Simdi doktora yapmak istiyor.
Ya ama ozendiğimiz proflar da eşin gibi calışkanlardan cıkıyo canım boş bi adam olsa daha mı iyiydi? Sen eşinle konuş bi karar alın mesela hergun bir saatte olsa seninle vakit geçirdim gibi

Ders çalışmadığı zamanlar gezin eğlenin zaman geçirin. Kötü birşey de yapmıyormuş sonuçta.

Eşinizin böyle biri olduğunu bilmiyor muydunuz?
Boş beleş yaşayacağına kendini geliştiriyor adam.
Bazısı boş durmayı sevmez.O da öyle biri işte.
Eşinizle konuşup belli zamanlar belirleyebilirsiniz, sizinle çocuğunuzla vakit geçirmesi için. Bunu bir görev gibi değil, onun da mutlu olacağı aktiviteler şeklinde ayarlayın.
Siz de bir şeylerle meşgul olun ayrıca. Kendinizi geliştirin, ilgi alanlarınız ve uğraşlarınız olsun.

offf ben benimkini zorla ales'e çalıştırıyorum. Sizin eşinizden azcık bulaşsa benim eşime de :KK53:

Back
X