Sürekli dışlanmak var mı çaresi :(

picaru

Schwarzkopf
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
195
9
68
Ağrı
Merhaba kızlar...

Girdiğim ve bulunduğum ortamlarda sevilmiyorum. sayılmıyorum. kimse arkadaşlık kurmak istemiyor. İnsanlar nedensiz yere sürekli atar yapıyor ve hakaret ediyor bıktım artık...

bu durumun yıldız düşüklüğüyle ilgisi olduğunu düşünüyorum ama emin değilim. Ne yapmam lazım?

Allah'a şükür fiziksel veya psikolojik hiç bir sorunum yok neden oluyor bunlar bilmiyorum... Sanki büyülenmiş gibiyim gerçekten bıktım...

Ben insanların yaydıkları bir enerji olduğuna inanırim. Bu enerjiyle alakalı olabilir.

İkinci olarak ta rahat olmalısın. Sabahları tek kendimr bir simit alır işe giderim en az uç kahvaltı teklifi alirim. Kimseye eyvallahim olmaz öğlen tek başıma takilsamda olur ama yalnız kalmam mutlaka davet edilirim. Bu işe başlamadan sizin gibiydim. Ne zaman saldim o zaman kıymete bindim.

Size tavsiyem bosverin ve kendinize güvenin.

Yaş kaç ? Sen müsade etmezsen kimse hakaret falan edemez. Kafa uymuyordur.
Her ortamda geyik muhabbeti döner, soğuk kalıyorsundur.

Yaş kaç ? Sen müsade etmezsen kimse hakaret falan edemez. Kafa uymuyordur.
Her ortamda geyik muhabbeti döner, soğuk kalıyorsundur.
yasım 18 soguk kalmıyorum aslında. söyle bir durum var insanlar durduk yere bulaşıyo demek istiyorum... Baş edemiyorum

Yapınızdan olabılır bazı insanlar asık suratlı soguk oluyor bakışları bile insana itici geliyor kendiniz samimi davranmayı deneyın tanımadıkları için belkı önyargılılardır ama öyle olsanız bıle kımsenın kımseye hakaret etmeye hakkı yok bunada izin vermeyin

yasım 18 soguk kalmıyorum aslında. söyle bir durum var insanlar durduk yere bulaşıyo demek istiyorum... Baş edemiyorum

Tamam işte herkesin birbirine sohbet anlamında laf çarpıtığı ortam. Pasif kalıyorsundur onlarda üstüne geliyordur. Aslında o insanlar çok gereksiz diyeceğim ama sana yardımcı olmaz. Sakin kal sinirlenme sende aynısını yap gerçekten o insanlarla arkadaşlık etmek istiyorsan.

Belki soğuk bir yapınız vardır bende de oluyor bazen girdiğim ortamda önce dışlanıyorum sonradan düzeliyor. Nedenini sordum birçok kişiye dıştan çok soğuk, ciddi ve kibirli görünüyorsun dediler. Ama dış görünüşe aldanmamak lazım işte belki sen de bu yüzden dışlanıyorsundur.

mesela fikrimi söylüyorum sınıfta arkadaki kız gerizekalı diye bağırıyor...

sana karşındakinin nasıl davranacağını senin hareketlerin duruşun belirler. kendini çok ezdiren bir halin mi var? bazı insanlar öyledir. üniversitede bir kız arkadaşımız vardı, hep sessiz ve herkesin her dediğini onaylayan biriydi. kendi fikrini bile söylerken ürkerdi. herkesin huyuna gitmeye çalışırdı ve kimse onu umursamazdı, ciddiye bile almazlardı. farkında olmadan böyle bir enerji yaymış olabilir misin? ayrıca hoşlanmadığın ortamda bulunmak zorunda değilsin. ben çoğu zaman gittiğim kurs dershane vs gibi yerlerde hep yalnızdım. çünkü oralarda bir süre sonra bir gruplaşma oluyordu ve benim kafam hiç uymuyordu yaptıkları muhabbete. ben de kendim takılıyordum. çok da mutluydum.

yaş itibariyle birazda insanların birbiri üzerınden ego tatmin etmeye çalıştıgı yaşlar sanki..
güzel olsan onu cekemez laf sokarlar,
akıllı ve çalışkan olsan ıyykk ınek derler,
delı dolu sıvrı dıllı olsan zaten kımse yanına ugramaz,bulaşmaz falan:)
zor yıllar azizim..
bence sen birilerinden davet veya sohbet beklemeden,nasılsınız diye dal sohbetlere,ılımlı olumlu ve pozıtıf ol..
pozıtıf ınsan her yerde prim yapar canım ve yeri gelmedikce sana sataşılmadıkça durup duruken sivri dilli olma dobrayım ben kılıfıyla

sana gerızekalı diyen o arkadasın yanına git boş yakaladıgında merhaba nasılsın,geçen gün bu şekılde bana seslendıgını duydum ama aramızda kişisel bir sorunda olmadıgına göre kötü bir gün mü geçiriyordun?
benım yardımcı olacagım birsey varmı de:)
hönk diye kalsın:)

çok guzel yazmışsınız. hayır kesinlikle öyle bir duruşumda yok. aksine emin bir halimde yok. itici duracak bir şey yok...

çok guzel yazmışsınız. hayır kesinlikle öyle bir duruşumda yok. aksine emin bir halimde yok. itici duracak bir şey yok...

o zaman bulunduğun ortamı değiştir. belli ki boş kafalarla dolu. ben de hoşlanmadığım ortamlarda cahil muhabbetlerine maruz kalmaya tahammül edemem.

salınca da kıymet bilinmiyor

Haklisiniz hic bir zaman susmamak gerek

herkes size karşı öyle ise iğneyi başkasına çuvaldızı kendinize...

Herkes öyleyse sorun biraz sizdedir,hep size uymayan ortamlarda olamazsınız sonuçta ama her ortama girdiğinizde ıy bunlar benlik değil diye bakıyorsanız tepeden baktığınızı hissedebilir insanlar.Genelde dışlanan insanlar çok aşırı sessiz sakin olanlar oluyor,fikrinizi bile beyan edemiyorsanız insanlar tabiki ciddiye almaz.Bide kimse değerimi bilmiyor diye bi şey yani çok abes yeni tanıştığınız insanlardan beklentiniz çok olabili mi ? Tatlı sataşmak da çok normal hakaretse başka bi şey onlara da sizin izin vermemeniz lazım,biraz dirençli olun. 18 yaşına gelmişsiniz biraz çevrenizdekilerle sohbet muhabbet edin kendinizi geliştirin bu konuda,azıcık pratikle daha rahat olabilirsiniz.

16 yasindan beri ayni durumdayim, beni dislamaya calisanlar yasitim kizlar. Cok alt/ust donem kizlar ve erkeklerle hic problem yasamadim desem yeridir.

Beni seven arkadas gruplarinin yaninda muhabbete katilip beni azarlamaya calisan bi kiz var mesela. Ne desem 'sen kucuksun, aklin ermez, sevgilinin olmasi icin cok kucuksun, ben sana fikir vereyim, ablalik yapayim' tarzinda kucumsemeye calisir. Ciddiye alinmami, deger gormemi istemez. Ama yalnizken yapamiyor, agresifleseyim ki arkadaslarim benden sogusun diye hep grup icinde... Takmiyorum simdilik.

Elbiseyle topuklu giysem ya da ozenip suslensem su kiz cok guzel diye konu acilir, sen vasatsin ne guzel kizlar var diyen olur. Modadan ben iyi anlarim beni dinleyeceksin diyen de oldu senin begendigin adam sana bakmaz diyen de. Ha bir de boyuma takik iki arkadas var, ben kisaymisim

Biri bana iltifat etse asiri rahatsiz olan kizlar oluyor, beni begenen biriyle tanisip da sevgili olmadigim oldu mesela hemen kendi iliskilerini anlatip nispet yaparlar.

Ama cocukluk arkadaslarimla, baska donemlerden bir suru kisiyle anlasiyoruz. Genelde 18-28 yas arasi kizlarla sorunum

pozitif ve gülümseyen neşeli bi insan mısınız?
soğuk duran eleştiren biri mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…