Merhaba kızlar...
Girdiğim ve bulunduğum ortamlarda sevilmiyorum. sayılmıyorum. kimse arkadaşlık kurmak istemiyor. İnsanlar nedensiz yere sürekli atar yapıyor ve hakaret ediyor bıktım artık...
bu durumun yıldız düşüklüğüyle ilgisi olduğunu düşünüyorum ama emin değilim. Ne yapmam lazım?
Allah'a şükür fiziksel veya psikolojik hiç bir sorunum yok neden oluyor bunlar bilmiyorum... Sanki büyülenmiş gibiyim gerçekten bıktım...
yasım 18 soguk kalmıyorum aslında. söyle bir durum var insanlar durduk yere bulaşıyo demek istiyorum... Baş edemiyorumYaş kaç ? Sen müsade etmezsen kimse hakaret falan edemez. Kafa uymuyordur.
Her ortamda geyik muhabbeti döner, soğuk kalıyorsundur.
yasım 18 soguk kalmıyorum aslında. söyle bir durum var insanlar durduk yere bulaşıyo demek istiyorum... Baş edemiyorum
Merhaba kızlar...
Girdiğim ve bulunduğum ortamlarda sevilmiyorum. sayılmıyorum. kimse arkadaşlık kurmak istemiyor. İnsanlar nedensiz yere sürekli atar yapıyor ve hakaret ediyor bıktım artık...
bu durumun yıldız düşüklüğüyle ilgisi olduğunu düşünüyorum ama emin değilim. Ne yapmam lazım?
Allah'a şükür fiziksel veya psikolojik hiç bir sorunum yok neden oluyor bunlar bilmiyorum... Sanki büyülenmiş gibiyim gerçekten bıktım...
mesela fikrimi söylüyorum sınıfta arkadaki kız gerizekalı diye bağırıyor...Tamam işte herkesin birbirine sohbet anlamında laf çarpıtığı ortam. Pasif kalıyorsundur onlarda üstüne geliyordur. Aslında o insanlar çok gereksiz diyeceğim ama sana yardımcı olmaz. Sakin kal sinirlenme sende aynısını yap gerçekten o insanlarla arkadaşlık etmek istiyorsan.
sana karşındakinin nasıl davranacağını senin hareketlerin duruşun belirler. kendini çok ezdiren bir halin mi var? bazı insanlar öyledir. üniversitede bir kız arkadaşımız vardı, hep sessiz ve herkesin her dediğini onaylayan biriydi. kendi fikrini bile söylerken ürkerdi. herkesin huyuna gitmeye çalışırdı ve kimse onu umursamazdı, ciddiye bile almazlardı. farkında olmadan böyle bir enerji yaymış olabilir misin? ayrıca hoşlanmadığın ortamda bulunmak zorunda değilsin. ben çoğu zaman gittiğim kurs dershane vs gibi yerlerde hep yalnızdım. çünkü oralarda bir süre sonra bir gruplaşma oluyordu ve benim kafam hiç uymuyordu yaptıkları muhabbete. ben de kendim takılıyordum. çok da mutluydum.
çok guzel yazmışsınız. hayır kesinlikle öyle bir duruşumda yok. aksine emin bir halimde yok. itici duracak bir şey yok...
o zaman bulunduğun ortamı değiştir. belli ki boş kafalarla dolu. ben de hoşlanmadığım ortamlarda cahil muhabbetlerine maruz kalmaya tahammül edemem.
salınca da kıymet bilinmiyorBen insanların yaydıkları bir enerji olduğuna inanırim. Bu enerjiyle alakalı olabilir.
İkinci olarak ta rahat olmalısın. Sabahları tek kendimr bir simit alır işe giderim en az uç kahvaltı teklifi alirim. Kimseye eyvallahim olmaz öğlen tek başıma takilsamda olur ama yalnız kalmam mutlaka davet edilirim. Bu işe başlamadan sizin gibiydim. Ne zaman saldim o zaman kıymete bindim.
Size tavsiyem bosverin ve kendinize güvenin.
Yapınızdan olabılır bazı insanlar asık suratlı soguk oluyor bakışları bile insana itici geliyor kendiniz samimi davranmayı deneyın tanımadıkları için belkı önyargılılardır ama öyle olsanız bıle kımsenın kımseye hakaret etmeye hakkı yok bunada izin vermeyin
Merhaba kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?