Sürekli düğün ne zaman diye sorulması

başka bir iş bulma imkanınız var mı?
çünkü gerçekten daha nişanlı iken size borç takan evlenince krediyi çektirir öde dur..

Ayrılmak istiyorsan gerisini bir Önemi olmamalı. 6 bün TL de dahil.

Para geleceginizden önemli değil. Duygu sömürüsüne bıraksın. Sanki baştan size o borcu nasıl yaptığını söylemisde konuşuyor

Paramı alamam diye evleneyim demiyorum zaten ama aynı is yerinde çalıştığımız için ayrılırsam ordan çıkmam gerekecek ve parayı da ödemeyeceği için ailemi zor duruma düşüreceğim en azından borcunun bitmesini beklemem gerek diye düşünüyorum ki buna da nerden baksanız altı ay var

Ayrılmak istiyorsan gerisini bir Önemi olmamalı. 6 bün TL de dahil.
Nakit almam gereken bir para değil ki benim üzerimde olan kredi borcu aynı yerde çalışıyoruz ve ayrılmam durumunda isten çıkacağım oda borcunu ödemez aileme kalırsa o borç ne derim

iddia kısmı bulaşıcı bi hastalık insan vazgecmıyor boşuna vazgctı diye sevınmeyın devam ediyordur o.. Ayrıca Ailenize de söylemenşze gerek yok hayat sizin hayatınız. . ben ayrıldım nişanlımdan annemi aradım ben ayrıldım dedim kapandı gitti ondan snra onlar ne dese cvp bile vermedim. ya hayat sizin hayatınz herkes konussun dursun ama siz kendi doğrularınızı uygulayın.
Gerçekten gözlerinizi kapatıp bi hayal edin ben öyle yapmıştım bu adamdan size koca olur mu? gerçekten o mu size bakacak siz de ona mı? ne bileyim çalışsa çabalasa anlarım adamda o da yok. ohh nişanlmn takısı var alayım verdiğini de geri almış .. Ailesi ile planlı olmasın .. bırakın borcunu nasıl yaptıysa öyle ödesin .. size ne ? siz isteseniz verecek mi? ne bileyim çalışsa çabalasa derim süper birlikte yaparsınz herseyi ama adam borç çukuru resmen.. Siz bilirsiniz hem ona hem ailesine ben bakarım ederim diyosanz buyrun evlenn ..

Valla senin bileceğin iş. Ama öncelimle annen de doğru davranmamış. Nişanlın da suçlu.

Şimdi buraya sadece kötü yönlerini yazarsan herkes haklı olarak ayrıl diyeceklerdir. Ki bence senin de kafanda ayrılık var eğer ayrılmayı düşünüyorsan hiç bekleme ayrıl kimsenin borcu seni enterese etmez yapmasaymış borç. İçinde “artık istemiyorum, ailemin istemediği iddia borcu içinde yüzen gram evlilik hevesi olmayan bi adamla yapamam” diyebilirsin.
Ama ikilemdeysen iyi kötü yanlarını karşılaştır. Senin için iyi yanları hatırına da çekilmez kötü yanları varsa -iddia gibi- bitir. Ama bu nişan işini daha da uzatmayın evlenin yada ayrılın derim iyice laçkalaşmış herşey çünkü. Tabi evlenince düzelicekse..
Bir de takıntılar demişsiniz onlar nedir?

Nakit almam gereken bir para değil ki benim üzerimde olan kredi borcu aynı yerde çalışıyoruz ve ayrılmam durumunda isten çıkacağım oda borcunu ödemez aileme kalırsa o borç ne derim
Sana mı kredi çektirdi ?
Ailene durumu anlat o zaman.
Kredi borcu var üstümde yoksa ayrılmak istiyorum diye.
Konuşsun ailen onlar sana 6 bini ödesin. Sen yoluma ben yoluma yapın.
Ama emin ol ailen konuşalım diye çağırsa hemen ben nişanlımı seviyorum moduna geçecektir.

Vakit varken hala kaçıp kurtar kendini boşanmak çok çok daha zor sen hiç bir erkeğin kölesi değilsin

Evlenirsen mutlu olmayacaksın buradan bile hissediliyor . Bunca borç harç içinde neye güvenmişlerde nişan yapıyorlar . Taktığı takıyı bile geri almış nişanlın . Sorumsuz biri izlenimi bıraktı bende . Yol yakınken dönmelisin

Anlattıklarından yola çıkarak nişanlından paranı geri alabilmek için ayrılmadığını anlıyorum. İyi de güzelim adam sana paranı geri verecek bir yapıda olsa zaten önce senden geri aldığı altınları vaadettiği sürede yerine koyardı. Sen zaten ayrılmanın tek çare olduğunun farkındasın. Bence daha fazla maddi sömürüsüne katlanma. Ha ömründen de gidiyor, değmez. Ayrıl.

Hemen at nişanı hayatını mahvetme bu nedir ya? Sakın ha evleneyim deme çok yakınım olan birisi şuan bu borçlar yüzünden hayatı mahvoldu iddaa kumar açıklanamayan borçlar borcum var diye para vermeyen sahip çıkmayan bir koca inan o 6 bin tl yi sadakam olsun de vermezse de hayatını karartma sonra da şükür namazı kıl o kadar diyorum

Hiç düşünmeden bitir hayatın boyunca borç harç içinde yüzüp gün görmeyeceksin daha nişanlı kızın altınlarını almakta ne demek.

İddaa dan o kadar olmaz kesin kumar oynuyordur

Durumunuz pek ic acici degil .. bir kez daha düsünün daha simdiden sizden para istenmesi sözde takilan altinlarin gitmesi rezalet .. bu böyle ömür boyu gider sürekli siz onlarin borclarini öder duruma gelirsiniz .. Ailenizi dinleyin

Yemekleri yemeden önce koklar kimsenin yaptığını yemez kıyafetinde ufak kirisiklik olsa gün boyu zindan is yerinin götürdüğü tatil de gördüm otelden çıkmayan utanıyorum diye çok yemeyen garip garip şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…