Sürekli düşünüyorum beni kurtarın nolur okuyun

susmakicinyokbahanem

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
120
8
11
32
Arkadaslar ben çok üzgünüm ve kafam karışık.
Hoslandığım çocuk 2 yıldır bi kızdan hoşlanıyomuş.Bunu çok sonradan öğrendim.
Benle konuşurken çok samimi,davranışları çok ilgiliydi.
Tek eksik seni seviyorum tarzından açıkca dillendirmemesi.

Benle konusurken eski sevdiği gündemde yoktu.Bana asla anlatmadı.
Whatsp durumlarıda normal şeylerdi.

Ama aramız açıldı biraz karşılıklı kalp kırdık.Konuşmamaya başladık.

Ve simdi whatsp durumları taa o eski sevdiğine yönelik şeyler.
Hala ondan bi hamle bekliyomuş gibi.
Eski sevdiği diyorum çünkü sevgili oldular mı bilmiyorum.

Kızı taa çocukla küsünce öğrendim.
Adını falan biliyorum.
Facesini karıştırdım kız yok.

Sizce hala o kızı seviyo olabilir mi taa lisedeki kız.
Birde anlamadığım rehberinde varsa niye kıza yazmıyo whatsp duruma yazıyo ?

Zaten rehberinde varsa kız bunu görünce kendine yazıldığını anlayıp gönlü varsa yüz vermez mi ?
Hani kız görse bana yazmış der kesin.

Yoksa sırf beni deli etmek için mi ?
Kızı bildiğimi biliyo.
Beni mi soğutuyo kendinden ?
Bak ben başkasını seviyom mu demek istiyo ?

Madem hep o kızı seviyodu niye benle konuşurken durumlarına simdiki yazdıklarını yazmiyodu ?

Psikolojim bozuldu cidden

Arkadaslar ben çok üzgünüm ve kafam karışık.
Hoslandığım çocuk 2 yıldır bi kızdan hoşlanıyomuş.Bunu çok sonradan öğrendim.
Benle konuşurken çok samimi,davranışları çok ilgiliydi.
Tek eksik seni seviyorum tarzından açıkca dillendirmemesi.

Benle konusurken eski sevdiği gündemde yoktu.Bana asla anlatmadı.
Whatsp durumlarıda normal şeylerdi.

Ama aramız açıldı biraz karşılıklı kalp kırdık.Konuşmamaya başladık.

Ve simdi whatsp durumları taa o eski sevdiğine yönelik şeyler.
Hala ondan bi hamle bekliyomuş gibi.
Eski sevdiği diyorum çünkü sevgili oldular mı bilmiyorum.

Kızı taa çocukla küsünce öğrendim.
Adını falan biliyorum.
Facesini karıştırdım kız yok.

Sizce hala o kızı seviyo olabilir mi taa lisedeki kız.
Birde anlamadığım rehberinde varsa niye kıza yazmıyo whatsp duruma yazıyo ?

Zaten rehberinde varsa kız bunu görünce kendine yazıldığını anlayıp gönlü varsa yüz vermez mi ?
Hani kız görse bana yazmış der kesin.

Yoksa sırf beni deli etmek için mi ?
Kızı bildiğimi biliyo.
Bak ben başkasını seviyom mu demek istiyo ?

Madem hep o kızı seviyodu niye benle konuşurken durumlarına simdiki yazdıklarını yazmiyodu ?

baskasini sevenden hayir gelmez bende tam bir yil ciktim arkadasimi sevdigini bilmiordum az daha sozlenicektik ama sonra ogrendim ve kendim ayrildim cocuk bana seni seviyorum tarzinda hep konusuodu ustelik. cnm sende unut sonucta sevgili olsan bile hep aklinda suphe kalicak

baskasini sevenden hayir gelmez bende tam bir yil ciktim arkadasimi sevdigini bilmiordum az daha sozlenicektik ama sonra ogrendim ve kendim ayrildim cocuk bana seni seviyorum tarzinda hep konusuodu ustelik. cnm sende unut sonucta sevgili olsan bile hep aklinda suphe kalicak
Doğru diyosun ama beni çok etkiledi bu durum kafam karışıyo amacı ne anlamıyorum

Doğru diyosun ama beni çok etkiledi bu durum kafam karışıyo amacı ne anlamıyorum
amaci ne olursa olsun bosver birak artik onu dusunme seni deli etmek icin yapiosada seni sevmioki yapio bence kizi seviosada yapiosa ozmnda yapilcak bisi yok bence birak dusunme yoluna bak cnm sonradan daha cok uzulecegine bir kere uzul bitein gitsin bole yaptikca daha cok yiprainirsin. seni seven gercek biri oldugunda yaninda ozmn bu gunleri dusunup kendine guleceksin buna emin olabilirsin

amaci ne olursa olsun bosver birak artik onu dusunme seni deli etmek icin yapiosada seni sevmioki yapio bence kizi seviosada yapiosa ozmnda yapilcak bisi yok bence birak dusunme yoluna bak cnm sonradan daha cok uzulecegine bir kere uzul bitein gitsin bole yaptikca daha cok yiprainirsin. seni seven gercek biri oldugunda yaninda ozmn bu gunleri dusunup kendine guleceksin buna emin olabilirsin
Şu an öyle birisi olmadığından sürekli bunları düsünüyorum zaten

Başka birinin ismi zikrediliyorsa gitme vakti gelmiştir, çok detayını anlamaya gerek yok
Bir başkasını seviyorsa çok kötü
Seni bir başkasıyla kıskandırmaya çalışıyorsa iki kere kötü
Uzak dur bu adamdan bence

Şu an öyle birisi olmadığından sürekli bunları düsünüyorum zaten
hemen kenidni ole birisi olsun diye baskasiyla civi civiyi soker durumunada girme kendine vakit ayir emin ol zamni gelince gelio sevilecek insan. ben o adamdan sinra bir sene kimseye bakmadim sevicegim adam yani basimdaydi ustelik gormedim sonradan acildi bana bende uzunca dusunup sans verdim iyikide vermisim diyorum evliyim suan gercekten gecmiste nie kendimi yiprattim diyorum kendime. sende uzulme kendini fazla yipratma elbet seni seven birisi gelio karsina

Kaç bilinmeyenli denklem bu?
Hiç sevmem net olmayan şeyleri. Birini çözmeye çalışmaya uğraşmak yorucu olmuyor mu, zaten seni sevse açık olmaz mı? Ben şahsen çözemediğim insandan hep uzak durmuşumdur.

Bak ben başkasını seviyom mu demek istiyo madem hep o kızı seviyodu niye benle konuşurken durumlarına simdiki yazdıklarını yazmiyodu ?

Öyle olmuş sahi bu kadar detay düşünmeye insanda kafa, moral kalmaz.

Sizin de dediğiniz gibi iki ihtimal var ya o kızı hala seviyor ya da sizi kendinden soğutmak için öyleymiş gibi davranıyor.

Ne fark eder?

İkisi de onunla bir alakanız kalmaması için yeterli sebep değil mi?

Sizin şu an huzura ihtiyacınız var ve bu huzur o çocukta değil, bazen bazı şeyleri kazanmanın yolu ısrar etmek değil, vazgeçmektir.

Back
X