Muhtemelen çoğunuz benden büyüksünüz o yüzden iyi akşamlar güzel ablalarım diyerek gireyim konuya. (19 yaşındayım)
Dert mi bilmiyorum, ama benim bir sıkıntım var ki halledemiyorum.Çok takıntılıyım.Bir şeyleri kafam patlayana, uykum kaçana kadar düşünüyorum.Bunu hiç engelleyemiyorum.Mesela bu ara benimi aldırdım.Yara kapandı.İyileşmesi 3-4-6 ayı hatta belki tamamen geçmesi 1 yılı bulur dendi bu da tamam.Birinden “keloid” duydum.(bu hastalığı olanlara Rabbimden bin kere şifa istiyorum dua ediyorum
) Hay duymaz olaydim.O gümden beri psikolojim bozuldu.Yara küçük ama elimle dokununca tümsek.Derimle aynı seviyede değil dokununca hissediyorum.İçimdeki sesi susturamiyorum.Bende bu mu var? Yara büyüyor sanki? Kabarıyor sankiVs vs.. O kadar yoruldum ki bu düşüncelerden.Kuzenim plastik cerrah arkadaşına götürdü.Bisey yok bu iyileşir zamanla.günes koruyucu kullanıyoruz gibi seyler dedi.ona da en az iki kere sordum endişelenmem gereken bir şey var mı diye.hayır bu doku iyileşir 6-12 aylık bir süreç bekliyor bizi dedi.İkna oldum böyle konuşunca.Bi süre içim rahattı şimdi yine başladım takmaya.Kızlar nolur bana bi akıl verin.düsünmekten kafayı yiycem.beynimi susturamiyorum.Zaten daha önce hiç keloid oluşmadı bende, yüzde oluşması da çok nadirmiş.Plastik cerrah burun gibi kıkırdak dokuda olur olursa dedi.Bunları biliyorum ama düşüncelerime engel olamiyorum bıktım artık 

nolur bi akıl verin.
(bu hastalık olanlara binlerce kez şifalar diliyorum)
Dert mi bilmiyorum, ama benim bir sıkıntım var ki halledemiyorum.Çok takıntılıyım.Bir şeyleri kafam patlayana, uykum kaçana kadar düşünüyorum.Bunu hiç engelleyemiyorum.Mesela bu ara benimi aldırdım.Yara kapandı.İyileşmesi 3-4-6 ayı hatta belki tamamen geçmesi 1 yılı bulur dendi bu da tamam.Birinden “keloid” duydum.(bu hastalığı olanlara Rabbimden bin kere şifa istiyorum dua ediyorum

(bu hastalık olanlara binlerce kez şifalar diliyorum)