Arkadaslar daha once bir konu acmistim. ABD' de staj yapiyorum. Tavsiyelerinize uyarak donmedim sabrettim alismaya basladim ama baska bir sorunum var. Beraber calistigim supervisorim (ustum) yuzunden illallah ettim. Bir insan hic mi bir seyden memnun olmaz? Surekli mi elestirecek bir sey bulur? Soyle diyeyim size onun bana gosterdigi bir seyi ikinci defa sorma hakkim yok. Hemen kiziyor yuzu degisiyor. Ki ben bu kullandigim teknikleri ilk defa yapiyorum bunu da biliyor. Bir hata yapsam hemen kiziyor. Iyi yaptigim hicbir seyi gormuyor. Bir gunde 10 is yapiyorsam 1i bile sorun olursa ya da 10 soru soruyorsa birini bile bilemiyorsam hemen gidip kendi ustune sikayet ediyor. Saniyorum ki benimle ugrasmak istemiyor ama kendi ustu de onu bana atadi teknikleri ogretmesi icin. Ama inanin ben de iyi bir ogrenciyim cogu zaman hatirlarim her seyi. Arada ben de unutabiliyorum o zaman hemen sorun oluyor. Bana hemen 'Hicbir sey beceremiyorsun. Ogrenmen lazim. Seninle mi ugrasacagim? ' diyor. Cok yoruldum cidden, onun disinda calisma arkadaslari o kadar iyi ki. En ufak bir sorum oldugunda hep guleryuzlu davraniyorlar cevapliyorlar. Degistirme sansim yok kendisiyle calismayi. Hem onun ustu de ben geleli daha 2 hafta oldu bana mi inanir ona mi bilmiyorum. Sadece bugunden ornek vereyim. Dedi ki 'X isini denemeyi dusunuyor musun?' . 'Deneyebilirim.' dedim. 'BEN SANA YAP DEDIM TABII KI YAPACAKSIN.' Cumle aynen bu. Ben gelirken haftasonlari calismani istemiyorum gezersin demisti. Simdi beni pazar gunu calismaya cagiriyor. Sanirim benden hic hoslanmadi ama ben ne yapabilirim ki? Beraber calismak zorundayiz. Ben sadece isimi yapip onu onemsememek istiyorum. Nasil yapabilirim bunu? Elestirilerini nasil goz ardi edebilirim? Hakkiyla elestirdiginde tabii ki dikkate aliyorum ama cogu zaman sirf beni uzmek icin oyle davraniyor. Inanin o etrafimda yokken cok huzurluyum.