Evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi evimize hep eşya getiriyor yani şöyle ki ben ütü almak istiyorum süpürge almak istiyorum biri çıkıp diyor ki bende fazladan var sana vereyim kullan vs normal küçük eşyalar olsun eve geldiklerinde getirirler ne kadar gerek yok desem de yapıyorlar.. Bu durumu eşime söyledim diyor ki bizim aile böyle vs gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum.. En basitinden kardeşinin evine gittik çay içmek için çıkışta elimize 3 paket süt verdi ki evde zaten vardı bir şey diyemedim eve gelince eşime yine söyledim dedim hani güzel dille söyleyebilirler size süt vs lazım mı bizde var götürün ama yok direk elimize tutuşturdular birde diyor ki çıkarken bize kek poğaça yaparsın vs.. Ben sonrasında dedim eşime annenin başının altından çıkıyor bence bunlar böyle söyleyince sinirlendi yeter dedi sürekli annem hakkında bu şekilde konuşma dedi annem senin her zaman iyiliğini istiyor dedi falan neyse yani o akşam evlendiğimiz zamandan beri ilk kez ayrı yattı benimle şimdi burada suçlu aramıyorum ama gerçekten haksız ben miyim :////