- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi ticaretcikiz
Aynı modelden annemin apartmanda vardı altkomsunun torunları kizim hoşlanmıyor oynamak istemiyordu hatta herşeyi karıştırıyorlar diye dersim var demesine rağmen geliyorlardı neyse onların ayağını kestik biraz derken tam karşımıza daha da beterigeldi çocuklar geldikleri ilk gün eve girmeye kalktılar benim elindeki oyuncağı hic sormadan çekip almalar kapıda oturmalar falan hemen notunu verdim bunu yapanda küçük değil yani biri anaokuluna gidiyor biri 4. Sınıfa gerçekten garip aileler var bütün gün sokakta çocuklar komşuların evinde falan direk anneme dedim sakın kabul edip alıştırma yoksa sonu gelmez eve almayı hic düşünmüyorum bazı insanlara basta tavrını koymazsan sonu gelmiyor kesinlikle kadin beni 1 haftalık tanıyor cocuk şenliğine gidiyorum geçen gün 3 çocukla hemde bana bemimkileride göTürdedi soK oldum basedememhepsinibirlikte kusura bakma dedim insanlar kafayi yemiş ben tanidiklarima bile güvenemiyorum yanlış anlaşılmasın kızlarıma arkadaş gelsin komşu olarak diye hep isterdim gelsinler oynasinlar ama boyle değil herşey tadında güzel