Sürekli eve gelen komşu çocuğu?

Aynı modelden annemin apartmanda vardı altkomsunun torunları kizim hoşlanmıyor oynamak istemiyordu hatta herşeyi karıştırıyorlar diye dersim var demesine rağmen geliyorlardı neyse onların ayağını kestik biraz derken tam karşımıza daha da beterigeldi çocuklar geldikleri ilk gün eve girmeye kalktılar benim elindeki oyuncağı hic sormadan çekip almalar kapıda oturmalar falan hemen notunu verdim bunu yapanda küçük değil yani biri anaokuluna gidiyor biri 4. Sınıfa gerçekten garip aileler var bütün gün sokakta çocuklar komşuların evinde falan direk anneme dedim sakın kabul edip alıştırma yoksa sonu gelmez eve almayı hic düşünmüyorum bazı insanlara basta tavrını koymazsan sonu gelmiyor kesinlikle kadin beni 1 haftalık tanıyor cocuk şenliğine gidiyorum geçen gün 3 çocukla hemde bana bemimkileride göTürdedi soK oldum basedememhepsinibirlikte kusura bakma dedim insanlar kafayi yemiş ben tanidiklarima bile güvenemiyorum yanlış anlaşılmasın kızlarıma arkadaş gelsin komşu olarak diye hep isterdim gelsinler oynasinlar ama boyle değil herşey tadında güzel

Tabi ben koşarak odaya gelip kapıyı kitledim ama çok yaramazlar inanin
İnanıyorum da, bana cok uç geliyor boyle seyler.
Ailesine istemedigimi soyledıgım sımarık cocuk kapı acıkken kosarak evime girecek ben bir sey yapamayacağım falan.. İmkansız bu.
Orası benim evim, dersim var ve cocugu istemiyorum Bukadar basit.
Aılesı kırılacak mi? Derslerimden daha önemli degıller.

Annemlerin binada vardı boylecbir komşu. O zaman bekardik işten çıkıp yorgun argın eve geliyorum, 5 dk sonra ya ablama ya bana ödevle ilgili bişey sorma ayağına saatlerce ödev yaptırıyordu şunu da anlamadım bunu da anlamadım diye. Birkaç defa göz yumduk ama her gün geldikçe artık yetti gari diyip otur kendin çalış biz gecirmeyecez sana sınıfı diyip sepetledim. İnsan kendi yeğenine , çocuğuna yeri geliyor tahammül edemiyor. Ne arsız insanlar var yahu

Abur cubura kimse hayır diyemez 😂
Iste ben de basta kiyamadim senin gibi dedim verdim boyna 😂 sonra baktim ev bakkala dondu 😂 Cocuk gunde en 2 kez ugramaya basladi. Annem diyoki bana cips verecekmissin. Annem diyoki casper teyzen sana seker versin. Ne teyzesi ya daha 24 yasindaydim. O da biraz sinirime dokunmustu 😂 Patladim artik 🤣

Iste ben de basta kiyamadim senin gibi dedim verdim boyna 😂 sonra baktim ev bakkala dondu 😂 Cocuk gunde en 2 kez ugramaya basladi. Annem diyoki bana cips verecekmissin. Annem diyoki casper teyzen sana seker versin. Ne teyzesi ya daha 24 yasindaydim. O da biraz sinirime dokunmustu 😂 Patladim artik 🤣
24 yaşında da olsanız o çocuğun teyzesiniz ama:) çocuk 6 yaşında desek 18 yaş fark var.birde o açıdan bakin derim;)

Müsait değiliz deyip gerekirse zorla dışarı çıkarın. Annesi uğraşsın

Bu ne yahu nasıl dalıyorlar eve. Olur mu öyle şey. İlahi güldüm resmen.
fazla yüzgöz olmuşsunuz apartmanla.
Evden çıkarsanız çikolata vereceğim falan deseniz acaba işe yarar mı.

Öyle bir dünya var mı ya? Yakasından tuttuğum gibi kapının önüne koyarım. İyi sabır varmış sizde.

Bu tipleri sadece tehdit çözer. Annelerine "Eğer bir daha çocuklari bize birakirsan, yada herhangi başka bir komşuya, seni şikayet ederim. Sosyal servisleri, kaymakamliği, neresi gerekirse. Çocuklari elinden alip sana ceza verirler"

Ki cidden yapilmasi gerekir. O çocuklar 1 gün kötü bir komşuya giderse, yada parkta şurda burda taciz tecavüz olursa ne olacak? Hiçmi haber takip edilmiyor? O komşu kadin ile sert konuş ki en azindan korkudan o çocuklara biraz iyi baksin. Yazik onlara cidden :(

Ay benim de cocugum yokken ust komsumun 2.5 yasindaki kizi surekli bana geliyordu. Anasinifi ogretmeni olunca evde boyalar, hamurlar, kinetik kumlar,kitaplar falan ne malzeme ararsan bolca oluyor. Ben de annesiyle geldiginde oyalansin diye onune koyardim baslarda. Cocuk bi alisti her aksam bana geliyordu. Sabah okulda aksam evde mesai yapiyordum. Esimle vakit geciremez oldum. Bir de benim evde abur cubur cok olur. Seker,cikolata, halley falan. Kadinda arsiz gibi cocugu ne zaman abur cubur istese bana yollamaya basladi. Sanki bakkalim ben. Cocuk cips ister. Casper teyzenden al der. Seker cani ceker yine bana gonderir. Bir hafta sustum,iki hafta sustum. Sonra dedim yeter artik. Ben bakkal degilim boyle her gun abur cubur icin gonderme cocugu dedim. Her gun her gun 1 2 saat bana gonderiyosun ben calisan insanim dinlenemiyorum dedim. O gunden sonra kendi de gelmedi cocuk da. Selami sabahi kesti. Isabet oldu valla. 😂

2.5 yaşindaki çocuğa abur cubur, halley verilirmi ya? Kusura bakma, bide ana okul öğretmenisin. Bu yaşta ne kadar zararli olduğunu bilmen lazimdi.

Neyse iyikine resti çektin. Bu konuda ne kadar kötü ve sorumsuz annelerin olduğunuda göstermiş oldu :( Benimde kizim 2.5 yaşinda, içim gitti gerçekten.

Yaşadığımı sizle paylaşayım aynı değil ama benzer. Bekarken annemin evinde Ablam boşandığı zaman Ablam ve iki çocuğu da kalıyordu. Biri bebek diğeri ortaokul 1. Sınıfa gidiyordu. Apartmanda da yeğenimden 2 yaş küçük çocuk vardı. Çocuk gerçekten yaşından çok daha olgun akıllı uslu bi çocuktu. Her gün hatta sabah akşam gelirdi. Bi zararı yoktu. Ama yeğenim aralarında 2 yaş olmasına rağmen istemezdi onu, biz derdik çocuk yokken yapma ayıp komşu o falan diye. Gel zaman git zaman artık biz de sıkılmaya başladık dile kolay koca sene günde kaç kere geliyor gidiyor falan. Bir gün nasıl olduysa yiğenim gitmek istedi evde konsol oyunları olduğu için. Annesi babası çocuk oynamak istemediği için kapıdan çevirdi. Hayatımın şokunu yaşadım. Bir de anne baba öğretmen. Okumuş insanlar. Ya insan hiç mi demez bizimki onlardan çıkmıyor vs diye. Yemek yediririz denk gelirse yemek saatine. Çocuklara özel birşey verecek olsak paylaştırırız. Hatta bi kere çocuğun ananesi varken evde yiğenimi çağırdı bizimki de gitti. Annesi babası gelince bizimkini postalamışlar. Artık sen git evine diye. Bizimki de çok gururludur epey bozulmuş geldi eve. Bilgisayar oyunu oynuyorduk bir şey yapmıyorduk oyunumuz yarıda kaldı diye. Sen anlatınca aklıma geldi paylaşayım dedim 🤦🏻‍♀️

Çocuklar geldiğinde alıp götürün, başlarına bir şey gelse sorumlu değiliz, çocuklarınızı takıp edin deyin.

2.5 yaşindaki çocuğa abur cubur, halley verilirmi ya? Kusura bakma, bide ana okul öğretmenisin. Bu yaşta ne kadar zararli olduğunu bilmen lazimdi.

Neyse iyikine resti çektin. Bu konuda ne kadar kötü ve sorumsuz annelerin olduğunuda göstermiş oldu :KK43: Benimde kizim 2.5 yaşinda, içim gitti gerçekten.
Kiz gelip gidiyo. Anne yedirdikten sonra yok mu demeliydim? Annesi dusunmuyor ki. Vermesen kotu sen olacaksin. Onunu alamadim zaten. Her gun ama her gun en az 2 kere gelmeye baslamisti. Cocuga da yazik bana da dedim artik. Sertce onunu kestim.

Anneleri başından atmış çocukları, dinlemiyolar diye bahane uyduruyo sorumsuz. Sert konusun bırakın çocukarı dönün evinize

Benim kucuk cocuklarim var.. bizdede boyle bi durum vardi... cocugun annesine soyledim laf dinlemediklerini vs. Benim sinir oldugum kizin annesi cok rahatti.. yani bi kac saat bendeydi cocuk haftada kac kez. Benim cocuklarda gidip cagiriyolardi, dedim kizim gelemez vs de. Ben dersem anlamiyolar cunku.. yani kisaca olay sizde bitiyor almayin iceri

Back
X