Sürekli evlilikten bahseden erkek??

Ciddiyet değil bence olay. Seçici olmamakla alakalı. Herhangi biriyle evlenebilme durumu, şahıs fark etmiyor. Bence kötü bir durum, beni ürküttü yani. İyi ki evet dememişim dedim. Baksana evet desem, benim de bir özelliğim olmayacakmış. Benden öncekiler hayır dediği için evlenmiş olacaktım. Çok acı değil mi?
Evet o açıdan kötü bir seçim olurmuş Allah korumuş inşallah hayırlı biri çıkar karşımıza

İş bölümü meselesine hiç inanmıyorum yaf :KK47:
Alışmış yıllarca kendi başının çaresine bakmaya en azından sıfır değil o konuda yapmasada yardım etmesi iyidir türk erkekleri o konuda vasat çünkü

Bazı erkekler böyle işte karşı tarafta belli şeyler varsa hemen evlenmek istiyorlar flörtü zaman kaybı gibi görüyorlar biraz. Evlenmiş olmak amaç burda sizinle ya da sizin standartlarınızda olan bir başkasıyla.

En sonuncu mesajinizi simdi gördüm. Sanirim ilk kez karşınıza evlenmek isteyen biri cikti. Baya heyecan yapmissiniz. Esimden once konustugum biri vardi daha ilk haftadan çeyiz, ev eşyası ve evleninceki düzenden bahseder olmuştu. Tabiki evlenmedim.Böyle birkaç tip oldu. Çokta takılmayın. Kimse evleneceği kadina sana eşek yüküyle iş yaptırcam, vurucam kırbacı demiyor heralde. O yüzden henen havalara uçmayın derim. Mantik mantikkk mantikk..

Harika yorum. Tebrikler. :)

Evlenirsek ev işlerini bölüşürüz diyor o yemek yaparsa ben bulaşığı yıkamalıymışım yorgun olursam benden iş beklemezmiş. Mesela ben düğün olmasada olur dedim ben eşimi hiç bişeyden mahrum bırakmam diyor. Yapmam dediklerine de net olarak yapmam diyebiliyor hrrşeye evet demiyor yani. Paranoyak gibi altında hinlik arıyorum :)

Biraz düşünmek gerek tabii.

Erkekler malesef ilk günkü gibi davranmıyorlar. Canım, cicim lafları hakarete, saygısızlığa dönüşüyor.

Gidişata bakın siz; evlilik hakkında konuşan ve "ailemle tanış yada ben ailenle tanışayım" tipi erkekler genelde güven vermek için bu yolu seçiyorlar. Tecrübeyle sabit. :)

Günahını da almayalım, beyefendinin. Hayırlısı olsun.

:KK68:İkiniz de 25 yaşındaymışsınız bence adam sizinle evlenmek istiyor ve ne güzel anlatıyor. Evlenme kelimesini duyunca bucak bucak kaçanlardan olmadığına şükredin

Alışmış yıllarca kendi başının çaresine bakmaya en azından sıfır değil o konuda yapmasada yardım etmesi iyidir türk erkekleri o konuda vasat çünkü

Benim eşim de öyle, yıllarca tek başına yapmış.
Şimdi Hakkını yiyemem yapar ama yüzdeye vursak %85-15. Tabii buna da bin şükür :KK48:

Ben eşimle üçüncü görüşmemiz de evlilikten bahsetmisti 32 yaşındaydı bende 27 ki o zamanlar daha tam olarak sevgili bile değildik tanışma asamasindaydik benden önce çok kızla çıkmıştı sayısını bile hatirlamaz ama benle tanıştığı gibi evlenmek istedi marta marta tanistik nisanda sevgili olduk mayısta ailemle tanisti haziranda yüzük taktı temmuzda aileler tanıştı ağustosta nisanlandik

Eşinle biz 6 ay içinde evlilik kararı aldık 6 ay sonrada evlendik hiçte pişman olmadık. Bizim bir tane ortak arkadaşımız var oda her sevgilisine evlilik konularından bahsedip durur yüzükler havada uçuşur ama bir türlü evlenemedi. Bu konular biraz erkeğin karakteriyle alakalı.
Bir erkek evlilik düşünüyorsa adım atar evcilik hayalleri kurmaz

Bi arkadaşıma ta ilk günden cocuk evlencez deyip duruyordu. Kızı kandırdı. Gününü gün etti. 2 aylık bi ilişki olmasına ragmen 1 senesi depresyonla geçti. Ilklerini onla yaşadı çünkü. Insallah anlatabilmisimdir olayı.
Erkek arkadaşım ilk günlerde okulunda bitiyor he evlenebiliriz diye takılıyordu bana. Ara sıra planlarından bahseder o kadar. 4.ayimiza giricez suan bi yamugunu görmedim
Yani kesin net bi sey denmez bu konu hakkında kisi karakteriyle ilgili

Ben eşimle üçüncü görüşmemiz de evlilikten bahsetmisti 32 yaşındaydı bende 27 ki o zamanlar daha tam olarak sevgili bile değildik tanışma asamasindaydik benden önce çok kızla çıkmıştı sayısını bile hatirlamaz ama benle tanıştığı gibi evlenmek istedi marta marta tanistik nisanda sevgili olduk mayısta ailemle tanisti haziranda yüzük taktı temmuzda aileler tanıştı ağustosta nisanlandik
Oo yıldırım aşkı :)Allah mutlu mesut bir ömür nasip etsin

Bi arkadaşıma ta ilk günden cocuk evlencez deyip duruyordu. Kızı kandırdı. Gününü gün etti. 2 aylık bi ilişki olmasına ragmen 1 senesi depresyonla geçti. Ilklerini onla yaşadı çünkü. Insallah anlatabilmisimdir olayı.
Erkek arkadaşım ilk günlerde okulunda bitiyor he evlenebiliriz diye takılıyordu bana. Ara sıra planlarından bahseder o kadar. 4.ayimiza giricez suan bi yamugunu görmedim
Yani kesin net bi sey denmez bu konu hakkında kisi karakteriyle ilgili
Bu sadece erkeğin karakteriyle alakalı değil ama iki ayda nasılsa evlenicez diye birşeylere evet diyorsa kadında masum olmuyor ki. İster yaşar ona lafım yok ama bu şekilde olmaz. Evlilikten konuşuyor ama şartlar oturunca diyor daha aşılacak bir dünya yol var. İnşallah beraberliğiniz güzel ilerler sizinde :)

Bu sadece erkeğin karakteriyle alakalı değil ama iki ayda nasılsa evlenicez diye birşeylere evet diyorsa kadında masum olmuyor ki. İster yaşar ona lafım yok ama bu şekilde olmaz. Evlilikten konuşuyor ama şartlar oturunca diyor daha aşılacak bir dünya yol var. İnşallah beraberliğiniz güzel ilerler sizinde :)
Kadın olarak çok duygusal olduğumuz için erkeğin verdigi vaadler ona hoş geldi diyelim. Ilgisi alakası felan. Hayatta bazı şeyler bi deneyim oluyor acıda olsa. Adımları daha sağlam atmak gerekiyor. Tabi onunda hatasi yok diyemem kısa sürede birine güvenmek akıl işi değil.

Back
X