yanlış anlamazsanız profilinizde yazan 41 yaş doğru mu?
takılmayın gerçekten,herkes kendi karakterini ortaya koyuyor böyle zamanlarda.
benzerini yaşıyorum,dostum zannettiklerim aslında öyle olmadığımızı açıkça yüzüme vurdu mesela,en başta bi üzüldüm moralim bozuldu ama sonra,güzel canımı hak etmeyen birine sıkamam diyerek boş verdim
herkes kendini önemser, siz de kendinizi önemseyin, zaten size kıymet verseydi o 3. kişi, öyle nispet yapar gibi fotoğraf paylaşmazdı siz üzülmeyesiniz diye.
zararın neresinden dönülse kardır,kimseye gebe değilsiniz,kimse kendini bir şey sanmasın,geçmiş olsun
Basit bir şekilde anlatıyorum. 3 kişilik bir arkadaş grubum vardı (liseden beri görüştüğüm). Biri ile aram bozuldu. Diğeri ise sanırım onu tercih etti. Normalde hiç doğru düzgün bir foto paylaşmayan kızlar ne hikmetse instagramda birlikte foto paylaşır oldu. Her gün birlikte geziyorlar. Bu pandemi de birbirlerini nasıl buluyorlar onu da anlamadım. Sürekli karşıma çıkıolar. Bir rahat bırakın beni.
Yaş doğruyanlış anlamazsanız profilinizde yazan 41 yaş doğru mu?
takılmayın gerçekten,herkes kendi karakterini ortaya koyuyor böyle zamanlarda.
benzerini yaşıyorum,dostum zannettiklerim aslında öyle olmadığımızı açıkça yüzüme vurdu mesela,en başta bi üzüldüm moralim bozuldu ama sonra,güzel canımı hak etmeyen birine sıkamam diyerek boş verdim
herkes kendini önemser, siz de kendinizi önemseyin, zaten size kıymet verseydi o 3. kişi, öyle nispet yapar gibi fotoğraf paylaşmazdı siz üzülmeyesiniz diye.
zararın neresinden dönülse kardır,kimseye gebe değilsiniz,kimse kendini bir şey sanmasın,geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?