Sürekli foto paylaşmak

ladymera

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
194
295
18
Basit bir şekilde anlatıyorum. 3 kişilik bir arkadaş grubum vardı (liseden beri görüştüğüm). Biri ile aram bozuldu. Diğeri ise sanırım onu tercih etti. Normalde hiç doğru düzgün bir foto paylaşmayan kızlar ne hikmetse instagramda birlikte foto paylaşır oldu. Her gün birlikte geziyorlar. Bu pandemi de birbirlerini nasıl buluyorlar onu da anlamadım. Sürekli karşıma çıkıolar. Bir rahat bırakın beni.
Not: Bu ara soranlar olmuş. 41 yaşındayım evet. 2 evlilik yaptım ve ayrıldım. Sanırım insan ilişkilerini beceremiyorum. Belki de böyle şeylere takıldığım için olmuyor bilmiyorum.

Son düzenleme:
yanlış anlamazsanız profilinizde yazan 41 yaş doğru mu?

takılmayın gerçekten,herkes kendi karakterini ortaya koyuyor böyle zamanlarda.

benzerini yaşıyorum,dostum zannettiklerim aslında öyle olmadığımızı açıkça yüzüme vurdu mesela,en başta bi üzüldüm moralim bozuldu ama sonra,güzel canımı hak etmeyen birine sıkamam diyerek boş verdim

herkes kendini önemser, siz de kendinizi önemseyin, zaten size kıymet verseydi o 3. kişi, öyle nispet yapar gibi fotoğraf paylaşmazdı siz üzülmeyesiniz diye.

zararın neresinden dönülse kardır,kimseye gebe değilsiniz,kimse kendini bir şey sanmasın,geçmiş olsun

Yasa ben de takildim ve bu yastaki bir insanin boyle bir konu acmasi garip geldi.

Kuzum arkadaslarini o kizlarin gicik oldugu kisilerden sec sevmedikleri icin bu sefer voltrani olusturamazlar

Takibi birakin.

Rahat birakin ne demek? Biri ellerinizi kelepceleyip digeri zorla ekrani acip fotograf mi gosteriyor?

Sosyal medya sevilesi değil. Ya kıskançlıkla dolu ya da kiskandirmaya çalışanlarla.
Elbette düzgün kullananı da var. Düzgün karsilayani da.
Söylediğim size karşı değil.
Ama takmayın. Engeli bassaniz kıskandı çekemedi diyecekler basmazsaniz her gün görmeye devam edeceksiniz.
En güzeli takmamayı öğrenmek sanırım.

Yaş doğru

Aman bakmayın takip etmeyin siz de. Benim çevremde var böyle nispet delisi biri. Kadının yaşama sebebi nispet yapmak. Nispeti elinden al elde var sıfır. Ben de sessize aldım görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…