Sürekli geciktiriyorlar

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.919
3.295
133
Arkadaşlar günaydın. Çok kararsız kaldığım bir konu var.
Yabancı bir sitede yazarlık yaptım. Kısa bir süre çalıştım. Ondan sonra bir hatamdan ötürü diğer çalışmalarımda da (hepsi de onaylanmış çalışmalardı ve yapım aşamasında yolladığım zaman hiçbir geri dönüş almadım yani X kısmı hatalı düzeltin denmedi) hatalar bulundu ve ben Ekim ayında siteden atıldım. Ne var ki kurallarda hesabınızın iptal edilmesi durumunda 60 gün sonra paranız yollanır diyordu yollamadılar. Bir kere yazdım iki hafta önce, noelden önce yollayacağız dediler. Yollamadılar.
Bu Pazartesi yazdım bu hafta yollayacağız dediler yine yollamadılar. İşin kötüsü kullandıkları ödeme yöntemi yılbaşından sonra Türkiye'de çalışmayacak. Bankaya döviz transferi seçeneği de var, ama o transfer için belirtilen limitin de altında alacağım para. Bir taraftan ısrarcı olmaya utanıyorum bir taraftan da hakkımı istiyorum ondan haklı olduğumu biliyorum. Hani vermiyorlarsa unut gitsin diyebileceğim cinsten bir miktar da değil :KK43:
Ne yapsam? Tekrar yazsam mı?

Adamlar bu şekilde belkide kazanç elde ediyorlardı? Dolandırıcı da olabilirler 😳
Hiç bilmiyorum yani sahtekar bir siteye de benzemiyordu. İşin kötüsü siteden çıkartmakta haklılardı, daha sonradan bütün çalışmalarımda saçma sapan hatalar buldular (örneğin Times New Roman font profesyonel durmuyordu demişler) şimdi bundan yürürler hani hem suçlusun hem güçlü moduna girerler diye korkuyorum

Hiç bilmiyorum yani sahtekar bir siteye de benzemiyordu. İşin kötüsü siteden çıkartmakta haklılardı, daha sonradan bütün çalışmalarımda saçma sapan hatalar buldular (örneğin Times New Roman font profesyonel durmuyordu demişler) şimdi bundan yürürler hani hem suçlusun hem güçlü moduna girerler diye korkuyorum
Yazarlıkta bir hizmettir,hem hizmet alıp hem ücret almak bana saçmalık geldi beğenir isen yayınlarsın beğenmez isen yayınlamazsın garip bir durum 🙄

Ekim ayında uzun bir çalışma aldım fakat kişisel bir sorunumdan ötürü yetiştiremedim. Tabii en azından bir şeyler yapmış olayım diye yapabildiğim kadar yaptım ve müşteriden çok ağır bir mesaj aldım. Kafam çok bozuk olduğundan çalışmanın iptalini istedim. Önce para cezasına çevirdiler yani alacağımdan 13 doları kestiler sonra bunu kaldırıp hesabımı iptal ettiler. Ben neden hesabımı iptal ettiler demiyorum hani ama haklılar demeyin. Parayı alsam işim kalmayacak siteyle. Yaklaşık 500 TL'ye tekabül ediyor.

Back
X